tiistai 11. huhtikuuta 2023

Pitkäaikaiskiusaajista

 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009513001.html

Ja siiiiiitä, nooooiiiiin ! LISÄÄ vain kiusaa Työttömille™. Sillä mikä sen syyllisempi on mihinkään kuin työttömät, eritoten suomen suomalaiset työttömät ?!

MINUN analyysini ehdottaa pohdittavaksi että: minkä takia te omistatte elämänne vain toisten kiusaamiselle ja alistamiselle ja pakottamiselle ?!? Erityisesti tulisi miettiä ja selvitellä sitä mihin extenttiin pitkäaikaiskiusaajat ovat aidosti ja oikeasti edes liikkeellä niinsanotusti in bona fide saatikka sitten Aidosti Hyviä Ihmisiä™.


Voi nyt jo ilmaiseksi vastata että: ei mihinkään.

Sellaista "extenttiä" ei ole.


On vain kusipäitä komentelemassa vieraita ja siinä kaikki.


Ja hei idiootti, tekoäly yms koneistaminen vie ja tulee viemään yhä vain ENEMMÄN ja ENEMMÄN "töitä" /  tekoja pois ihmisiltä ja apinoilta ja muilta zombeilta. TEIDÄN on ihan ITSE kadottava, se jonka TULISI KADOTA on ihan vain TE !! VALTIO ITSE. Kenenkään muun ei tarvi niin todistella olemassaoloaan jotenkin siedettäväksi ja tarpeelliseksi mutta teidän.

Jos te ette PUUTTUISI joka saatanan vitun asiaan niin maailma hoitaisi asioita ihan omalla painollaan ja ihmiset omilla kyvyillän ja tiedoillaan ja taidoillaan jne. Suomi on TAKUULLA silti aivan abysmaalinen ja absoluuttinen vitun kurja kusinen rutiköyhä vitun käärmenpesä ja pussinperä mutta kuitenkin.


Ja yksi sangen yksinkertainen asia millä "saada ihmisiä töihin" -ikäänkuin SE olisi jokin niin vitun TÄRKEÄ ja ELÄMÄN SE juttu!!!- olisi se mitä aina sanotaan kaikkialla eli MAKSAKAA saatana tarpeeksi palkkaa !! Tämän ei luulisi olevan kovinkaan vaikea juttu mutta kun kyse on pienistä kitukasvuisista finnuiitin kovakalloista jääräpäistä jäykkäniskoista muluista niin hay, vaikeaahan se on ! Mahoton yhtälö vallan. Ja kirjoitin ma-ho-ton ihan tietoisesti. Se on yksi tapa sanoa "mahdoton".

Nyt tiedätte.

Mutta summa summarum: kommunistit mankuu AINA töistä. Työtyötyötyötyötyötyötyö ja TyöElämä mikä vittu sekin sitten lie, pohjoispaskala kiina Japani jne jne, kaikki byrokraattiset etatistiset saatanalliset pakanoiden paholaismaiset kusiset perseenreiät orjatyöleirit on  AINA samoja, ELÄ TYÖLLE TAI KUOLE !


Se on suoraan SAATANASTA tuo ja minä luulen että jopa TE tiedätte tämän kyllä, jollain tasolla jossain.

Jossain siellä niissä julmissa jurrisissa piku hiirenaivoissanne te tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti