tiistai 11. huhtikuuta 2023

Asumistuesta

 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009511155.html


Niin, onko tämä jokin ylläri ja täysin odottamatonta ? KATSOKAA saatanan kusipäät autistit finnuiitin perkeleen pällisilmät tyhmät tädit ja ämmät niitä vitun VUOKRIA !! Vittu K A T S O K A A ja järkyttykää !!

Helsingissä esim on aika TISMALLEEN sama vuokrataso kuin.....Tokiossa !!  HAHahahaaaaaaa ei jumalauta vittu saatana, ja itseasiassa Tokiosta saa jos tietää mitä tekee, HALVEMMALLA asunnon kuin Tsadista !! 

Ja siis nyt puhutaan itsestään MegaCitystä Tokiosta ! "Kaiken Khuulin Kodista"... ja siis AIVAN YTIMESTÄ, ihan siis aivan absoluuttisesta nollakohdasta, esim Shibujasta jne. Olen katsellut sekä Stadin että Tokion asuntoja ja no tällaista se oli. Ja Tokion asunto ei ollut sen pienempikään kuin Hjelssingin.

Ja Tokiossa EI maleksi juuri muslimin muslimia tai nekrun nekrua ja jos maleksiikin niin ne ei elä siellä kuin pellossa ja ovat luultavasti aika lyhyessä liekassa. Eli lentävät sieltä.. mMmm..no sanotaan että kotiinsa, aika äkkiä jos alkavat repeillä suuntaan tai toiseen liiaksi.


Mutta eniwei, suomesta jos haet asuntoa niin sinua on vastassa vain ne yhdet ja samat käsittämättömät pienet imbesillin suunnittelemat lastenhuoneet / sellit / koirankopit ja niin nilkkimäiset nirppanokkaiset koppavat ja pyyteelliset ja ahneet ja vaateliaat vitun vuokranottajat kuin vain mahdollista. Kaikki pitäisi kaikilla olla enemmän ja paremmin  kuin tip-vitun-top "luottotiedot kunnossa" ja usein ei eläimiä ja AINA ei tupakoida ja mitä lie EI, ei sitä ja ei tätä, ja "vuokralainen ottaa..." vakuutuksen jollain vitun "vastuuvakuutuksella" mikä lie sekin saatanan käärmeiden juoni on, ja "vuokralainen tekee.."  voltin ja hyppii kolme kertaa päälaellaan aamuisin tuolla aidan vieressä ennen aamukuutta tai nou diil, vuokralaisen tulee myös tienata 1000 tunnissa ja maksaa takuuvuokraa  n 10,000 tästä pienestä perslävestä keskellä ei-mitään ja mustalaisia ja katujätkiä... siis keskellä mitä luonnonläheisintä ja keskeisintä pääkaupunkiseutua. "Vuokralaisen tulee olla..".. MIT:stä valmistunut avaruusaerodynamiikan vähintään professori tai opinnot loppusuoralla, ja vuokralainen ottaa myös takin päältää tullessan tontille ja pieraisee matkapuhelimeensa kello 6. Vuokralaisen tulee ostaa minulle lippu !.. Vaikka ..mmM.. Antti Tuiskun keikalle !! Helsinkiin !! niin !! ..Ja..ja....jajajajajajja ..ja se viä mut limulle !! Hthähähähää ja näi..


Vittu HAISTAKAA KAIKK VITTU !! 


Saatanan autistiset finnuiitin vitun lautapäät pakanat paskat saatana.

Ja pitäkää ne niin rakkaat vitun naurettavat vankisellinne saatanan nilviäiset pikkunilkit köyhät rotanpaskat.

Ja KUKA vittu nekin suunnittelee ?!?! Houli FAKIN SHIT !! Siltä pitäisi amputoida kädet ja silmät ja takavarikoida hiiri ja näppis, vittu jos puhutaan jumalauta typerästä käsittämättömästä mitättömästä korbusiaanisesta epäeläimellisestä saati sitten -inhimillisestä epäarkkitehtuurista niin ..no selatkaa vuokra-asuntoja esim Oikotieltä tai mistä lie niitä löytää. Aivan absurdin järkyttävää sontaa. Toki ne modernit pinnat on kauniita komeita siistejä ja ihanan uusia ja puhtaita jne mutta ne "asunnot" ... no, kuten sanoin, katsokaa itse. Kaikki on se YKSI ja SAMA asunto kopioituna lukemattoman monta kertaa, kuin tuotantolinjalta ja kaikissa on hädintuskin tilaa 20 tuumaa isommalle näytölle / TV:lle ja ehkä pienelle puutarhatuolille, älä edes uneksi ja kuvittele jostain vitun sisustuksesta !! Ei tule vittu kuuloonkaan !! Olisit kiitollinen setille ja täteille jos mahdut edes seisomaan kämpässäsi !! Saati sitten sellainen luksus, jonka voit kyllä Väärällä Käytöksellä™ menettääkkin! ni !, kuin makuutila !! Että mahtuisit jumalauta saatanan poroporvari vieläpä jukolauta kuin joku vitun kuningas; ihan MAKAAMAAN siellä !!


Eheeiii kuule

Täällä ei kuule jumalauta MAATA !! Täällä taotaa rauta ja valtiolle TULOJA !! TU-LO-JA !! TÖIHIN sieltä saatanan lusmu kuuleppa ! Tee TYÖTÄ !! Työtä työtä työtä työtä työtä TYYYÖÖÖTÄÄÄ !!
Elä TYÖLLE !!

Eläköön työlle !! Hip heiii !


Tämä KAIKKI on aivan kamalaa ja sietämätöntä, ja suomalaisia kuten länsimaalaisiakin, paimennetaan luopumaan yhä enemmästä ja tekemään silti itse enemmän ja tyytymään vähempään ja kurjempaan ja vain kertakaikkiaan alistumaan. Ja asunnotkin on aivan järkyttävän pikkuruisia sellejä joissa on muuten nykyisin aika usein vain 1 (!!) ainut ikkuna tai se Ranskalainen parveke tyylinen ikkuna. Ikänkuin siis laivan hytissä olisit, yksi iso ikkuna "merelle" mutta muutoin olet kuin silli suolassa tai suolessa ehkäpä pikemminkin, ja maksat siitä nöyryyttävästä vitun kurjasta ankeasta rotanpaskasta aivan ultra ylisuurta kiskurihintaa jotta joku saatanan hävytön koiranpaskarotta roisto jossain voisi leveämmin ja siemailee Margaritoja senjoriittojen kanssa playalla. VITTU mitä röyhkeyttä vittu mitä SAATANALLISTA käsittämätöntä AHNEUTTA ja mitä absoluuttista kusipäisyyttä ja kyvyttömyyttä.

Mitä Suomea siis lyhyemmin.


Tämä paskamaa on jo niin kurja että olen miettinyt jopa ihan puolitosissani vittu VIROONKIN muuttoa !! Jumalauta aattele siitä. Se on kuin todella ärjy ja asialleen omistautunut uusnatsi-skinhed suunnittelisi muuttoa Zimbabwe-Ghana akselille.

Absoluuttista rienaa, jota ei pitäisi joutua edes leikillään edes ajattelemaan.


#PommittakaaSuomi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti