tiistai 25. huhtikuuta 2023

Uutisista kommentteja

 


"Sale" oli jossain pusikossa Afrikassa ja tästä täytyy kertoa ihmisille, tämä oli merkittävää ja tärkeää, toisin kuin esim valkoisen miehen kuuhunlaskeutuminen, ja tällä joitakin merkittäviä seurauksia. Taaskin, toisin kuin valkoisen kauhean miehen kuuhun-muka-laskeutumisella !

Nyt on sentään tavattu nekru ! Oikein OIKEASSA   Afrikassa !! Ei missään ...Euroopassa tjns, mutta itse Afrikassa !! Tästä on syytä itse kunkin iloita ja riemuita ja saada kevättä rintahan jne.

*

Dalai Fiili Pedolaama.

Kuten kaikki ja serkkunsa ja serkkujen kissojen koirat jo tietävätkin, dalai mulkku imetytti kieltään nuorella pojalla. Katsoin videon ja ällötti pojan puolesta kieltämättä, tuo wanha vitun maksaläiskäinen / huonoihoinen kilpikonnamies työntämässä kuvottavaa kieltään joka on eittämättä valkoinen ja täynnä  halkeamia - kohti poikaa. Ja oli sitten käskenyt imeä sitä..  ja lähes läppäsi kun poika vain kosketti sitä eikä jäänyt imeskelemään kuin mulkkua.

Eli siinä huuhteli tuokin tollo itsensä vihdoin lopullisesti viemäriin, voitte kaikki hipit heittää ne vitun Frii Tiibet t-paitanne roskiin tai katumutanteille tai kierrättää ja tehdä niistä vaikka nätit rätit päihinne tai pullan ympärille sellainen "luonnollinen" muovikelmun korvike tjns.

*

Riikka ja PeeÄssät onneksi pysyy siinä kannassaan että Ruotsinpakotus POIS !! Aivan itsestäänselvää pitäisi olla kun tässä ei nyt olla esim.. mm.. Ruotsissa.

En tiedä ja tajua mikä maksaa, miksi tästä(kin) asiasta pitää taittaa peistä tässä pikku paskamaassa.  Vitun aivottomat idiootit.

(Ehkä se on tuolle tunkkaiselle wanhemmalle wäelle jokin outo kulturaalinen ja psykoemotionaalinen rokote / talismaani ryssäläisyyttä vastaan an sich).

*

Foks Njyys heittää vihdoin sen vitun typerän vitun trollon ulos sieltä studiosta ! Mahtavaa, vaikkei se juuri mitään minuun tai mihinkään VAIKUTA mutta periaatteessa. Siinä oli yksi vitun tyhmä ja tunkkainen äijä, jopa tyhmäksi. Ja jopa tunkkaiseksi, ja näyttää lantaasyövältä keskiaikaiselta tunarilta joka ei ymmärrä mikä vika on kun pitää housuja kainalossa, kuin wanhat miehet, ja uskoo typeryyksiin ja piereskelee perunamarkkinoilla, ja se sen lättätukka on niin tyhmännäköinen vitun variksenpesän oloinen paskaläjä että se olisi diskattu HETI(!!) kättelyssä ja samantien, lähestyessään edes kyseistä kylää, keskiajalla ja kylän markkinoilta joissa kisataan "Keskiajan Typerin Törtönlättätukka" nimisessä kisassa - ja siis päätellään ken typerimmältä näyttää typerimmässä tyhmässä tollon tosikon tukassaan.

Se on niitä hyödyllisiä (kommariryssille) idiootteja par excellance. Ovela kuin kilpikonna. Ja näyttää niin täydellisesti joltain hahmolta Chevi Cheissin komediasta suoraan 80-luvulta että minun on vaikea  olla uskomatta näin olevankin. Minä olen melko vakuuttunut että se ON joku näyttelijänhöynä joka vain jäi hahmoonsa kiinni silloin eikä ole ymmärtänyt tiputtaa sitä sittemmin vain pois ja lakata olemasta moinen kuiva tyhmä naurettava  tollo.

*

Ja ryssät ne vain ryssii pitkin aroja ja naurattaa koko muuta maailmaa, kuten aina. Pommittavat ja ampuvat omiaan ja raiskailee ryöstelee ja polttelee kaikkea muuta jne, ja käyttävät jo pahvisia  tankkejakin jne ja romuja toisen suursodan ajalta. Naurettavaa väkeä, totisesti.

Ykpäihalaisia tuskin naurattaa mutta..jaa no en tiä, ehkä nekin nauraa.


Ei noita voi kuin nauraa tai sääliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti