tiistai 4. huhtikuuta 2023

Jasse on idiootti (ja mulkkukin myös)

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/4a429389-cc92-47a9-8ff9-85efceb99c43


Minä olen aina inhonnut tuotakin vitun nilviäistä ja joka vuorokausi abaut inhoni lähes tuplaantuu ja tuon ^ jutun myötä ehkä triplaantuu.

Vittu mikä pikku kusipää, itseään ja omaa paskantärkeyttään supertäynnä olevan mitätön vähäteltävä Tsadilainen yhdentekevä molonaamainen lahjaton vitun mitätön mulkku ja nahjus. Eli juuri sellainen keskinkertaisuus jota suomlannissa ylistetään ja jonka maailma AINA nostaa jalustalle ja kohti (ehkä lähinnä kuviteltuja) Korkeuksia™.

Ja joka takuulla ihan ui rahassa.


Eniwei, eli sillä on SOPIMUS jonkun vitun kalsariketjun kanssa, johon hän siis olettaisin että ITSE on osallistunut, ja jätkä kehtaa vetää jonkunlaisen herneen nenään niinsanotusti siitä että jumalauta a.d 2023(!!) hänestä otetaan, hui kääk! soittakaa kytät ! kääk!!... valokuvia !!! Joita firma jonka kanssa hänellä on sopimus.. käyttää ===> mainokseen.. kyseisen tuotteen siis, joita heidän sopimuksensa mukaan tulisi myydä.

Hei - minähän olen sanonut että fintiaanit on idiootteja eikä teillä ole MINKÄÄNLAISTA bissness tajua tai älyä tai ymmärrystä tai lahjaa jne.- Olette tympeän typeriä kuin Japanilaiset mutta vieläkin tyhmempiä ja vähempiä sillä tiedän itse henk.koht Japseja jotka ymmärtää OIKEIN HYVIN itsensä esiintuonnin ja markkinoinnin jne. Muttei tää Meijän Jasper™ ! Eheiii, se on ihan liian tärkeä tullakseen Rahvaiden katselemaksi tavalla joka ei hänen ylhäisyydelleen sovi. Se on sellaista tämä Nykyaika, ei sitä ihan MIIITEN vain voi miiiitä vain kuvaakaan käyttää ! Eritoten jos on tuon vitun mulkun pellen kanssa SOPIMUKSENKIN TEHNYT että tehdään näin ja näin ja sillä rahaa. Niin nin ei se käy. Ei selllainen käy !! 

Siitä pitää erikseen(!!!) ymmärtää nääx kysyä Herra Iso-Suurherralta. "Saax teittii kuuleppa käyttää nyt just TÄHÄN ja TÄHÄN mainokseen...tälle tuotteelle jota meidän sopimuksemme mukaan PITÄISIKIN myydä?".


Vittu suksi saatanan kloppi vittuun ja kuole.


 VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti