perjantai 14. huhtikuuta 2023

Miksi ihmisillä on "laki" ?

Oi, hienoa että kysyit ! Vihdoin. Ja vastaus on että siihen on montakin syytä ja kaikki aivan yhtä ärsyttävän tyhmiä ja tukahduttavia mutta halusin nyt tässä vaiheessa sanoa päällimmäisenä lähinnä tämän syyn.


- Syy on se että kaikenlaiset muita komentelemaan luonnollisesti taipuvaiset, eli demonit / negatiivisesti orientoituneet / polarisoituneet sielut, ei ilmeisesti itsekään oikein diggaa sanoa että "koska MINÄ sanon niin!". Ne tietää kyllä ettei niillä ole MITÄÄN eikä sitäkään oikeutta muilta vaatia YHTÄÄN! MITÄÄN! saati sitten jumalauta komennella(!) perkele ihan pokkana ja kuin se olisi jotenkin ihan ok ja normaalia ja ei-mitn jne.. ja kiristää ja pelotella ja uhkailla ja sakotella jne jne ad nauseam kaikkia muita ympärillään. Ja kun ne vaativat sinulta jotain ja yleensä se on muotoa "NOIN ei saa tehdä / sanoa / kirjoittaa" tai "TUOTA ei saa syödä / myydä / ostaa / käsitellä / pitää halluussaan / omistaa" tjns, jne, niin nin kuka vain paitsi lobotomisoitu finnuiitti kysyisi luonnollisesti, joku EI-autisti, ventovieraalta joka siihen ilmestyy keulimaan ja VAATIMAAN ja komentelemaan että MIKSI vitussa minä tekisin mitä SINÄ haluat tai KUKA vittu sinä luulet olevasi jne - joten tähän on täytynyt kehittää vain jokin paremmalta kalskahtava ja kuullostava vastaus kuin että "MINÄ olen____" ja "koska MINÄ niin sanon!" jne. Joten on keksitty tuo aina niin elusiivinen ja omituinen ja mukautuvainen, yhteen suuntaan (vallanpitäjien suuntaan), kaikkea määräävä demonijumala "laki".


"Koska MINÄ SANON NIIN!" kuullostaa joltain rinta kaarella pullistelevalta idiootilta ärsyttävältä vitun keharilta jolla on kädet ja nyrkit kylkiään vasten ja siis rinta eteenpäin pullistuneena ja ehkä viittakin, en tiä, ja joka viitta hulmuaa tuulessa, ja joka rempseän jämptisti ja rehdisti vaati 50-luvun miehen jämerällä otteella ja tatsilla sinua "tottelemaan" joka ei edes ollenkaan infantilisoi ja nöyryytä ihan jo SIKSI ja SINÄNSÄ ja ole naurettavaa turhaa ja yliampuvaa ja totalitäärisen totista ja naurettavaa puisevaa tyhmää hönönpaskaa. Ja jopa tuo kyseinen yksinkertainen tyhmä muita komenteleva yksinkertainen..jaa sanoinko jo "yksinkertainen" ? Taisin muuten sanoa.. hahahAHaa.. no, sanotaan se vaikka 2 miksei kolmekin kertaa, niin nin tuo yksinkertainen tollo tajunnee sen jollain hyvin HYVIN himmeän alitajuntansa tasolla, joka on todella tyhmä pimeä ja alhainen taso, että hän kuulostaa yksinkertaisesti vain mulkulta kailottaessaaan "MINÄ vaadin ! MINÄ käsken !! Koska MINÄ niin sanon!" jne jne - joten on paljon parempi ja ilmeisesti mukavamman kuuloista vain kailottaa että "koska LAKI niin sanoo!". Eikö ?

Eikö tulekin heti paljon parempi ja miellyttävämpi ja khuulimpi ja sivistyneempi ja fiksumpi fiilis ? Ja vaikutelma ? Ja sellainen tunne  että "no..ainakin minua on kuultu ja sivistyneesti kunnioitettu ja kaikkineen on minut otettu reilusti ja syvällisen ajatuksellisesti huomioon, kera kaikkien TÄMÄN yksittäisen erillisen tapauksen kaikkien yksityiskohtien joita edes MINÄ en  herran tähden! huh..hahaa, itsekään niin tiedä!"  ? Eikö ?


Mainiota.




Sellaista se on, kytät tunnetaan syväluotaavasta viisaudestaan ja erehtymättömästä moraalisuudestaan ja eettisyyden esimerkkeinä toimimisestaan...tilannetajusta ja sellaisesta J.Petterson maisesta psykologian professorin tasoisesta psykoanalyyttisestä kyvystään VÄLITTÖMÄSTI ja erehdyksittä ymmärtää kutakin tilannetta ja asiaa ja esinettä ja oliota minkä kanssa missäkin koskakin mistäkin syystä ikinä  ovatkaan tekemisissä, ja tehdä tilanteesta PAREMPI tilanteen lopuksi eikä suinkaan PAHENTAA sitä ihan KAIKKIEN kannalta ja sotkea asiat triljoonasti pahemmin ja pahoittaa KAIKKIEN mieli ja tunteet ja uhkailla muita, liittyivät asiaan tai eivät.

Ettekö vain te KAIKKI ilahdukin kytän näkemisestä ? Esim moottoritielläkin vain ! Ihan jo peruutuspeilistä !! ilo ja hymy ja ihastus noita Sankareita™   kohtaanhan siinä teiltäkin vain pääsee  - kuin pieru Saharaan tai Sami esiintymislavalle. Eix vaan ?


Eikö myö vain tarvitakkin niitä kyttiä !?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti