sunnuntai 4. elokuuta 2019

Yksinkertainen RATKAISU mutanttiongelmaan

Jos ongelmaa EI ratkaista, se johtuu vain siitä että sitä ei HALUTA oikeasti RATKAISTA. Mutta jos halutaan, tässä on yksi hyvin helppo ja yksinkertainen RATKAISU, ilmaiseksi.


Kytät ja mutantit kaikki samalle vartavasten rakennetulle isolle alueelle, asumaan olemaan ja elämään keskenään. JOS kyttiä niin vitun vitusti kiehtoo jonkun hypoteettisen Hyvän Väen  SUOJELEMINEN joltakin Pahan Väeltä, sitä miltei luuuuuulisi, eikö(?!), että tämä olisi ilmiselvä ratkaisu niillekin ? Eli että HE menvät VARTIJOIKSI sellaisen alueen sekaan ja ympärille, minkä SISÄÄN kerätään kaikki mielisairaat ja luontaissyntyisen PAHAT  asumaan, ja tapaamaan ja raiskaamaan toinen toisiaan ad nauseam. Sellainen laaaaakea iso alue jossa on kuin Kiinan Muuri ympärillä ja vartiotorneja yms. Ei milläänlailla VAIKEA asia toteuttaa ja sangen nopeasti, JOS siis vain HALUTAAN !!!

Sen sijaan että mutanttien annetaan vain olla ja vähän "kattelaan"... joooosko ne sitten TAAAAAAAS tekee "vähän jotakin" jossain vaiheessa vähän jollekin... tyylii ryöstelee-raiskaa ja iskee kirveellä kallon muusix ja pahoinpitelee ja traumatisoi ja aiheuttaa loputonta pahaa ja hämminkiä ja kaaosta ja sekasortoa ja omaisuuden ja ruumiillisen terveyden tuhoa ja menetyksiä jne jne jne... Sen sijaan että niitä vain VENATAAN   ===>> ETTÄ  ne tekisi jotain, mikä on siis kyttien se Modus Operandi, kuten lempiblogaajani sanoi, ne vain "odottaa rikoksia" (EIVÄT estä!!!), niin nin sen sijaan että päästettäisiin älyvammaisia idiootteja villielukoita häkeistään keskelle eläintarhassa vierailevia ihmisiä...nin en tiä... ehkä ne voisi pitää siellä häkin puolella ihan jo VALMIIKSI !?`!?!?
Venaamatta !!!

Samalla kytätkin häipyisi ihmisten ilmoilta ja SUUUUUNNATON kivi vierähtäisi kaikkien sydämeltä, ja kaikki autoilijat / tielläliikkujat voisivat huokaista lopullisesti helpotuksesta. Ai miin... tämä LUULISI olevan aivan IHANA ja Taivaallinen idea ja ehdotus ja ratkaisu... eikö ? Mutta sellaista luulee koska sitä luulee ettei ihminen ole Saatanan Kierouttama Saatanallinen ja Satanistinen ja Saatanallinen Kieroutunut Kusipäinen Epäolento, ja sellainen joka JANOAA tulla alistetuksi ja kidutetuksi ja raiskatuksi ja nöyryytetyksi ja tukahdutetuksi ja tuhotuksi. Sellaista sitä aina LUULEE välillä.


No, mutta, tässä kaikki tästä tälläerää.

Tsau !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti