tiistai 13. elokuuta 2019

Vain Elämä - Kausi pimppi

Tai "kymppi", miten se nyt oli ?

Siitä tuli tuo tuollainen "Tulossa; Vain Elämää" katselmus...ja jumalauta !! NYT !!!
NYT näyttää perkele jo pahalta. NYT minä olen samaa mieltä kuin se joka jossain kommentoi että "naurettava ohjelma" ! HAHAHaaaaaaa..ai luoja.... juu; se muuten ON naurettava !! Se meni nyt liian pitkälle, venytti venytti venytti ja katkes.

Ensinnäkin...miksi helvetissä näytettiin  jo KAIKKI biisit etukäteen ?!
Toisekseen ...miksi ne oli järjestään kaikki niin PASKAN kuuloisia ?! Ja hengettömän yhdentekevän oloisia !?
Kolmanneksi; mikä V I T T U (!!) niihin menee siellä vitun yhdentekevässä rantasaunassa !??! Herran tähden ja saatana. Vittu ne taantuu ihan sellaiseksi sylkien nauravaksi kehariksi, ja ilmeilevät naama punaisena kuin jokin älykääpiö, kun joku toinen artisti "vetää" heille jonkun heidän OMISTA vitun biiseistään, ja niin laimean lehmän henkäyksenkin vielä että...hitto ! Ne tulisi heittää sieltä siihen vitun pusikkoon ULOS, tai siihen järveen, "hiuksista vittuun" Nyygoordia mukaillakseni, eikä kuunnella sellaista saatanan soopaa.

Vittu se nyt ole mikään Taivaisiinastuminen vaan yksi vitun tunkkainen, keskellä EI-MITÄÄN, suomlantilainen yhdentekevä, kuten jo sanoinkin(!), vitun rantasauna !! käykää saunassa ja rauhoittukaa perkele. Tai ...emmätiä.... mitä vittua !?

Heedbärikin kuvaa jotain idioottia paskaleffaa par´aikaa. SEKIN aikoo taas ärsyttää ja rasittaa ja RAHASTAA ihmisiä. ja te olette juuri niin tyhmiä että MENETTE ja maksatte ja täten "ineiblaatte" eli mahdollistatte sitä. HÄVETKÄÄ !! 

Paitsi ! Jos teette sen nähdäksenne vain "KUUUIIINKA paska se on" - eli jos menette tsiigaan sen höyryävää läjää VAIN lähinnä kuvottuaksenne ja nähdäksenne sellaisen "viihdyttävän paskan" leffan, jonka arvo on juuri sen abysmaalisessa huonoudessa.https://worstmoviesevermade.com/Olen noin 90 % varma että tuonne ^ se joutaa heti kun se on puserrettu ulos ... jostakin.
Ja Heedbär kiiltelee Punaisella Matolla, junou, siinä missä ne Menestyksekkäät ja Kelvolliset Ihmiset on, liian pinkeässä ja pienessä smokissa / puvussa ja antaa toinen toistaan typerämpiä ja hengettömämpiä ja myötähävettävämpiä ja yhdentekevämpiä haastatteluita. Joissa luulee olevansa kovinkin huvittava. Yhtä huvittava se ON kuin on lyödä varpaansa pöydänkulmaan tai saada 10,000 € ulosottomaksu tai luultavasti myös virtsata sähköpaimeneen tjns. Tai ehkä Jetille se kun sen vene uppos ! HAhahaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kuin Vain Elämääkin.  AAAAAAAAAAAHahahaaaaaa..aijai.

Siinä on nyt menetetty ote. Ja minä en kertakaikkian käsitä että siellä on se veekeri taas ? Se ela. Minä en käsitä sitä. Miksi se on siellä ?
Onko siinä MYÖS jokin "separi / kehari" kiintiö ? Täytyykö siellä TODELLA olla joku jostain vitun "Palvelutalosta" ?!?!? Vai mikä juttu se on?

En ymmärrä EDES sitä Eeriniä herran tähden !! Ja se on sentään sen verran niitä muita PAREMPI että on vain puoliksi suomalainen !! Onnea siitä, mutta mitään niin muuta hyvää siinä ei sitten enää olekaan. Ei ainakaan mitään merkillepantavaa. Ehkei niin paskaakaan, muttei se mikään Beethooven ole ! Not by a long shot.

No... jaa. Mutta ei tarvi nyt tuotakaan niinkään vähää odotella kuin juurikaan odotin muutenkaan.
Kyllähän sitä ihan mielenkiinnosta an sich, juuri tuo "huonoustekijä" ^^ , tulee kai stiigattua, mutta en odota enää mitään mitä odotin kun laulelijat julkistettiin.


Mutta tsiigataan nyt kai sitten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti