sunnuntai 4. elokuuta 2019

Ed Pallopää

Kävi Malmin Kentällä keikalla.  Ja kaikki oli ihan vitun hullaantuneita ja ihquina ja hehkutti ja luukutti kybällä jne.
Se on ihan yhdentekevä ÄRSYTTÄVÄ ja vielä ärsyttävemmän RUMA paska.
Siinä kaikki.


Se on joku ruma englantilainen iso / molopäinen kusenkeltainen dorkahönö hahmo.
Ja katsoin ihan mielenkiinnosta yhtä sen jotain biisiä sieltä kentältä, se lauloi siinä iroonista kyllä että "i hate everyone here..." hahahahahaa !! Eli "minä VIHAAN kaikkia täällä...." ...hhAHAHAhahaaaaa..aaaah, oi ihanaa... hahaha miten suloista ja kaunista iroonista totuudellisuutta.
Ja siellä ne niin  diggasi ja hehkutti. Tuota pöllämystyneen näköistä isoa nörttiä. Joka on takuulla lapsena sanonut jossain vaiheessa että "iskä!... mä pissasin taas leegoihin" ja näyttänyt sellaiselta ..vaikealta, ja halunnut sitten taas jäätelöä ja tällaista hurjastelua.

En ymmärrä mikä ihmisiin on taaskin mennyt, eli miksi siitä niin tykätään. Se "Roni" niminen juutuubin miehyskin, olen katsonut sen muutamia videoita kun en ole muutakaan keksinyt, jumalauta jopa SEKIN on siitä niin vitun viehättynyt että........"notta hitto!".

Mikä VITTU siinäkin on olevinaan ?! Vittu KATTOKAA sitä ensinnäkin !! Se on kuin jokin dorka  hahmo jostain tyhmästä leffasta, pullonpohjat silmillään, tai sellainen kännykän suodin joka suurentaa omakuvassa silmiä epäluonnollisen valtaviksi. Toisekseen ...se on KELTAINEN !! Tai oranssi, miten sen nyt tulkitsee, mutta sellainen virtsaantaittuva se sen värimaailma ON.

Ja se on ihan vitun RASITTAVA ! Ja yhdentekevä. Se lässyttää sitä samaa angloille tyypillistä pinnallista äklöromanttista lapsellista haalea jurnuttavaa vitun kiimaisentyhmän heterojuntin mouruntapaskaa kuin koko muukin anglosfääri.

Emmä jaksa sitä ruotia. Sillä ei ole mitään merkitystä muutenkaan.

Kuunnelkaa mitä potaskaa kuuntelette.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti