lauantai 3. elokuuta 2019

KELA & Suomalaiset

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15812096/siirryin-persujen-kannattajaksi-just-nyt!


Kannattaaa lukea, ja noita kommentteja, ja moooonta monta. Asia tuleehyvin selväksi, ja asia ON noin.

Tämä KAIKKI johtuu SUOMALAISTEN KUSIPÄISYYDESTÄ, ei edes nekruista yms itsestään; Suomalaisista. Niistä Saatanan Lapsista tämä JOHTUU.

Se johtuu teidän juntturaanmenneistä ASENTEISTANNE, ja se johtuu "luterilaisuudesta" ja mitä näitä tunkkaisia Uskonnollisia  kuppikuntia nyt onkin, jotka KAIKKI on ihan yhtä tyhmiä ja pahoja ja ilkeitä ja materialistisia ja pyyteellisiä ja ahneita ja kaukana TOTUUDESTA ja silti luulee omistavansa sen. Ja jopa sen jonkun OIKEAN version siitä.
Näin tyhmiä nämä apinat ON.

Suomalaiset on 50-luvulta uusimmillaankin kotoisin, ja sellaisia jäykkäperse niuhoja kuten kyttäkin, jotka valittaa ja änkyttää ja sölköttää ja nilittää ja itkee ja valittaa siitä JOS jollakulla muulla menee liian hyvin, tai jopa liian huonosti(!!) jolloin se on loinen joka elelee herroiksi KELAn rahoilla. HAISTAKAA VITTU !!

Suomlannissa on Euroopan HUONOIN   Sosiaaliturva !!! JA SILTI te SAATANAN änkyrät, kovakalloiset ja kovempi sydämmiset paskat, kehtaatte aina vain vaatia tiukempia ja kovempia ja raaempia ja raakalaismaisempia ja alkeellisempia ja alhaisempia ja kurinalaisempia ja barbaarisempia ja primitiivisempiä oloja .... ai miin; vittu K U O L KA A !! Herran tähden, kuolkaa jo perkele pois !! Saatanan INHOTTAVAT kusipäiset pikku kitupiikit rumilukset änkyttäjät !!*Ja totta sekin on ettei KELAssa juuri muita ole kuin maahanänkijöitä, harvoin olen käynyt ja silloikin vain byrokraattien pakottamana tavalla tai toisella, valta joka heiltä ON(!) VIE-TÄ-(!!),  ja murjaania ja elämämkoulun vasurihamppareita siellä enimmäkseen on. Ja muutama meitä joita elämä yrittää kaikin käytettävissäolevin keinoin tukahduttaa pois ja runnoa paaaaaaljon pohjamutaa syvemmälle ja kusta päälle jne jne ad NAUSEAM.


*

Ja kuten olen itsekin sanonut.... KENELLE näitä kaikkia asuntoja oikein rakennetaan !?!?!?!? Eritoten kun suomalaisia yritetään kynsin-hampain työntää työttömyyden kautta köyhyyteen ja aina kodittomuuteen asti, ja tämä on taivahan TOSI.
Jollet ole itse kokenut, et TIEDÄ asiasta mitään, joten älä sölkötä siitä silloin mitään.  Vitun typerys.

Tilanne ihan OIKEASTI, ON, näin paha. Ja tämä on PAHUUTTA, älkääkä luulko sitä "naiiviudeksi" ja joksikin erehtyneeksi tolloudeksi 100 %:ssa tapauksia. Se on hyvin usein ihan silkkaa psykopaattien aiheuttamaa PAHAA. Psykopaatteja on todella PALJON, suomessa ja neekereissä eritoten, ja ne saa aivan järjenvastaisen suuren pahuuden ja tuhovanan aikaiseksi, ja kun niitä on nyt pesiytynyt tarpeeksi iki"virkoihin" mitä KAIKKI "valtion" "virat"  ja muut rikollisorgaanit ON,   ....hei...  -....kusessa ollaan.  Ja tämän AIHEUTTAA   T E I D Ä N  umpisokea TOTTELEVAISUUTENNE ja ihan AITO  Naiivi Tolloutenne.

Ei OLE olemassa MITÄÄN, minkäälaista, ja mistään tulevaa; oikeutta omistaa ja komennella muita, ja vastaavasti "velvollisuutta totella".  Tämä KAIKKI on vain apinoiden SOTAA apinoita vastaan - tämän planeetan pinnalla, tässä ei OLE mitään muuta.
Toki siihen VAIKUTTAA sekalaiset "tekijät" mutta minkäänlaista OIKEUTUSTA ei ihmisten orjuutuksella ole. Se on ihan KAIKKI silkkaa valhetta ja harhaluuloa ja harhauskoa ja kusipäistä julmaa psykopaattista pahuutta ja hyökkäys Kaikkia Vastaan.

MUISTAKAA että KAIKKEEN pätee "Pareton vakio / laki / jakauma" tai miksikä sitä sanotaankin, eli  20 %  kaikista, tekee kaikesta 80 %.

Esim "rikollisista" VAIN  20 % on niitä Todellisia Paholaisia ja NE TEKEE   SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURIMMAN ja AINA ja lopullisesti uusiutuvan osan kaikista "rikoksista", tässä ei  ole MITÄÄN, minkäänlaista "muuttujaa", tämä ON. NÄIN.  Ja ne loput 80 %.... ne tekee ......20 % kaikesta, eli ei juuri mitään. Ja piiiiitkällä aikavälillä noihin tehojyriin verrattuna.

20 % rikkaista omistaa 80 % vauraudesta / rahoista.
20 % koko kansasta harrastaa "politiikkaa"... ja heillä on....mikä osuus kaikesta "vallasta" ihmisapinan kurjassa elämässä ?!....

Thät´s rait ! 


TÄMÄN TAKIA oli "Amerikan Vallankumous". Se oli Julistus TODELLISUUDEN ALHAISUUTTA vastaan, Tahdon Voitto !!  Mutta se mentiin jo pilaamaan, joten se siitä. Amerikassa on kyttä ja "laki" ja juutalaiset vallassa ja liikennesäännöt ja merkit ja pelkät autot yms, ei lautasaluksia yms, ja kaikki on samaa Standardipaskaa kuin KAAAAIKKIALLA muualla.
Paitsi viidakossa iroonista kyllä. Se onkin se ainut VAPAA tapa elää, ja olen ihan tosissani alkanut pohdiskella sellaisentyyliseen elämään täältä häippäämistä.
Tämä paikka on Helvetti. Ja Helvetti kuten silmukkakin, vain pahenee ja KIRISTYY ympärilläsi..... joten....


P.s yksi lisähuomio KELAsta ja ylipäätään KAIKISTA VITUN(!) "byrokraateista" ja kaikista vitun Saatanan(!) "virastoista" ja muista  nynnydemonien vätysten pesistä, ja niiden TÄYDESTÄ kyvyttömyydestä ja saamattomuudesta ja ymmärtämättömyydestä jne; minun alueeni KELAn se postilaatikko, se on ollut SAMA =========>  1990-luvun muistaakseni puolivälistä asti.
Ne. Ei. Saa. Yhtä. Vitun.  Postilaatikkoa. Uusittua ! Vaikka muuten uusisivat tilansa ja nahkansa aina sillointällöin, mutta kuka hullu sitä nyt TUHLAISI, vielä kuule Toisten Ihmisten Rahoja(?!?), perkele,  yhteen postilaatikkoon ?!?!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti