torstai 15. elokuuta 2019

Pikkusielut Fintiaanit

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/500952c1-d271-4ddf-8c78-1c2b456857a6

HAISTAKAA VITTU !


Jumalauta miten tyhmä ja juntti ja julma ja aivoton ja kehittymätön ja sieluton ja tarpeeton ja ylimääräinen ja tunkkainen ja katala ja alhainen ja kamala ja nyrpeä ja koppavan ylimielinen ja alivertainen ja RUMA, susiruma, vitun kusipää-häiriintynyt-kyttäkansa VOI "suomalaiset" olla !! JUMALAUTA !!

Minä ihmettelen jok´ikinen päivä teidän käsittämätöntä pisteliästä konemaisuutta ja julmuutta muita kohtaan, ERITOTEN vähänkään poikkeavia.
Jumalauta saatanan Perkeleen Ääliöt; jos kokisitte ITSE tekemänne ahdistuksen ja surun ja raivon ja alistuksen ja kiusan edes yhden kerran, sulaisitte häpeästä ja katumuksesta höyryäväksi poreilevaksi lätäköksi. Tämä on fakta ja kuten sanoin.

Te olette demoneja.

Ruotsalaisetkin on räääääiiikesti  ihmisempiä ja sielultaan ylempiä kuin te. Luin juuri jostain että ruotsissa saa mm "maksuhäiriömerkintäinen" yms RUTIköyhätkin lainaa ja mitä lie........... mikä täällä taas on KONEELLE mahdottomuus ! Sillä "eihän nämä numerot täsmää!".
Näin zombimaisen binäärinen ja ajattelematon ja tunteeton ja aivoton ja sieluton ja seinähullu paskapää-junttikansa ei voi selvitä ja olla olemassa eikä sen missään nimessä TULKAAN olla. Tai saada edes saada enempää mahdollisuuksia, kuten olen blogin alusta asti sanonut; te ETTE OLE ansainneet niitä tai minua, ettekä ole sen väärtejä.

Jumala kääntäköön selkänsä teille, ja kasvonsa vain minun puoleeni, ei teidän. Te voitte palata kiirastuleen takaisin, kurittamaan ja vaatimaan ja kyykyttämään ja vaatimaan pilkuntarkan pikkumaisesti yhä vain lisää ja lisää ja nöyryyttämään ja komentelemaan jne.


Suksikaa siis helvettiin.Suomalaiset; te ETTE OLE edes ihmisiä, te olette NAURETTAVIA jäykkiä kusipäisiä ja happamia, katkeria pikkumaisia ja pilkuntarkkoja joustamattomia ja oppimattomia ja lapsellisia koneita.
Muualla saa ja voi ja pitää, käyttää ihan järkeään ja tunteitaan ja kaikkia aistejaan ja mielikuvitustaan ja mitä vain sielunsivistystä ja muuta, mutta täällä vain nirppanokkaiset koppavat läskiämmät MÄÄRÄILEE ja meidän oletetaan luulevan että tämä on jotenkin ihan "fain" ja ok ja käy, ja että "näin se vaan menee".

VÄÄRÄT tyypit näemmä selvisi sodasta. Se on ihan päivänselvää. TEIDÄN olisi kuulunut kuolla siellä saatanan kurjat ruttorotat ja mulkvistit.
Nyt te olette identtisiä kytän kanssa(!); soditte ympäristöänne ja sen rauhallisia ja normaaleja yksilöitä vastaan. Vain koska................................................???...................
......?..........

En tiedä, tai tiedän mutten sano. Ja triviaalisti; sellaisia te vain olette. Sellaisia kytät vain ON. Ne on VAIN koneita ja niille saarnaaminen kuin jollekin tietoiselle olennolle / sielulle, on kuin raivoaisi hammasrattaalle / -pyörälle, ai miin eihän siitä mitään tule. Mutta kyttä on myös raivoisa isänsäpelottama kusipäinen öykkäri ja ääliö ja totaalinen sieluton sosiopaatti-älykääpiö, joten se SUUTTUU sinulle kun yrität tehdä sille tietyksi ja selväksi sen ihan ikiOMAT rajoitteet ja viat ja puutteet yms. Sama jokaikisen Paholaisen tapauksessa; ne ei halua ottaa vastuuta ITSESTÄÄN ja kuulla totuutta ITSESTÄÄN ja OMISTA teoistaan ja muuttua ja oppia ja niin eespäin, ne ei halua kuulla mitään tarkkaa kuvausta vastenmielisestä olemuksestaan ja Saatanallisen Syntisestä elämästään ja teoistaan.
Pahat / tyhmät ei ymmärrä ottaa ansaittua rangaistustaan toisinsanoen vastaan. Ne haluaa että MUUT kärsii heidän alkeellisuudestaan. Juuri kuten eläimet yms.
Mutta eläin on PAREMPI ja "vain" eläin.

KYTÄT ja "syyttäjät" ja "tuomarit" ja muut aktiivikusipäät psykopaatit kuuluu telkien taakse ITSE ja/tai teloitukseen, mutta se olisi liian hyvä ja helppo heille, joten maistakoon ihan omaa manipulointiaan ja rikollista ja PAHAA toimintaansa eli menkööt itse niihin ihmisten katiskoihinsa.

KOSKA te Muut oikein ymmärrätte ja hyväksytte ja näette ja koette ja sisäistätte tämän ?!?!?!


Enää ei viittis venata.
Kiitti.

P.s tuossa oli taas, jumalauta vittu TAAS(!!), tuosta AIVAN YHDENTEKEVÄSTÄ Aku Hirviniemen jutusta, siinä oli siis SYYTTÄJÄN paskakallo kusipää vittupäää vinopää paholainen kusirotta paskanilkki torakanperse mulkun nilviäinen ja psykopaatti kun oli oikein HALUNNUT "syyttää" !!
Hei; ju dount sei !??! Jos on OLEMASSA jokin Yleisesti Hyväksytty TAPA olla PAHA muille ja kusipää, nin hei; PAHAT KUSIPÄÄT kansoittaa sen aseman ja ottaa omakseen sen tavan.....mm.m...HETI !
Tämän PITÄISI olla ilmiselvää.  Mutta en tiä........ehkei se o ?


Eikä siinä edes OLE mitään vitun "tapausta" - ihan perusheteroutta yms. Kärpäsestä MEGAhärkänen ja tahallinen likaaminen yms. Veren kerjääminen siis nenästä SYYTTÄJÄN ja sikojen ja koko järjestelmän taholta. Sitä se KAIKKI on. HERÄTKÄÄ NYT JO !!!

Aku parka. No mutta ; du hast mich.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti