torstai 8. elokuuta 2019

Antti Käteinen

Hyvä (typerä) "Kansalainen", minä selitän sinulle nyt lyhyesti ja ymmärrettävästi sen MIKÄ on "Antti Rinteen" AINOA oikea ja todellinen motiivi MIHINKÄÄN, ja samalla annan kyseiselle epäelämänmuodolle uuden ja rehellisemmän iskulauseen jolla tulevaisuudessa pyrkiä saamaan lampaanaivoistakin tyhmemmät paskapäät paskahousut rumilukset alias "suomalaiset" - "äänestämään" itseään ja täten siis luovuttamaan OMA VALTANSA pois. Hänelle. Tuolle vastenmieliselle ameebansieluiselle (pahoittelen ameebat!) vitun kuvottavalle kurpalle.

Tässä se on.
- Sen motiivi on RAHA. Ja johonkin mittaan myös tuo muiden hänelle KUVITTELEMA ja myös hänen / sen itsensäkin itselleen KUVITTELEMA "valta".

Se mitä sen OIKEASTI TULISI SANOA jok´ikisessä haastattelussa yms, ei ole mikään mitä se sanoo, vaan se olisi tämä; "mä haluun tienata tai mieluummin vain saada, kymppitonnin kuussa.... mä tykkäisin siitä ja olisin valmis ottamaan sen nöyränä ja avosylin ja ilomielin vastaan, kuten nyt teidän, Arvon Kansalaiset, kysymyksiännekin". Näin. Näin sen TULISI sanoa, mutta siinä hymyillessään, kai se hymy on, sillä tavoin kuin joku kuvottava-äklöttävä ruma naistenkaataja, kulmakarvat tuosta keskeltä niin ylhäällä että koskevat jo lähes hiusrajaan (tyypillistä "poliitikoille" nuoleskellessaan TEITÄ vitun taliaivoiset tollot paskat), niin nin siinä se kumminkin aina möläyttää jotain ihan muuta kameran edessä ja sivussa ja missä vain korokkeilla ja estraadeilla. Se sölköttää milloin mitäkin milloin mistäkin, muttei saa ka-KA-ka-KAKAKAKAAISTUA(!!) siitä kurpan läskiheltastaan että "MÄ HALUUN KYMPPITONNIN ! HÄIRITTEMÄLLÄ MUITA!!".


Näin on TÄMÄ asia, nyt tiedät.
Ei ole mitään muita piirteitä, tässä asiassa.Ole hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti