tiistai 13. elokuuta 2019

Tiesittekö...

...en muista tapauksen yksityiskohtia, mutta luin siitä tuolta lempiblogaajani jonkun Feisbuuk-kaverin sivuilta, jotka ovat siis kaikki "autloo baikkereita" (Amerikasta) niin nin sen joku "postaus" käsitteli tapausta, jossa olivat kytät ja "valtion" muut aseistautuneet komentelijabyrokraatti vittupäät imbesillit ahmatit ja loiset menneet jonkun ihan tavallisen kai, valkoisen äijän tonttia vaatimaan kuin Anglot inkkarien maita, ja se oli oman poppoonsa kanssa "sanonut ei". Sillätavalla että kytät joutui hiipimään ja ryömimään "kuin jotkin vitun idiootit", maantien ojassa ja myös sen pinnalla ja ryömimään pusikoissa, sikäli kun EIVÄT halunneet luotia esim nahkaansa tai typerään vitun mulkvistikusipään silmäänsä tai muuhun vastenmieliseen ja eittämättä rumaan, ruumiinosaansa.

Niin nin mitä MEDIA SANOI tästä tapauksesta !?!?!?!......tä ?
Ei tainnut MAINITA muuten lainkaan !! HAHahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... NÄET mikä tässä oli se jutun juju ja villakoiran YDIN jne, oli se että vaikka siellä pyöri kaikki Peruskytistä ÄfBeeIin idiootteihin ja niihin kaikkiin muihinkin rikollisiin terroristeihin omijiin ja komentelijoihin ja kiristäjä-varkaisiin, ne LUOVUTTI !! Vaikka niillä oli luotiliivit ja kiikarikiväärit yms kuin elokuvissa !

Ne "ränzhiläiset" sai  PITÄÄ yksinkertaisesti KAIKEN omansa; KOSKA... USKALSIVAT ampua takaisinpäin Lucidertädille !! TÄSSÄ kaikki.

NOIN toimii MIEHET. Noin toimii sellaiset miehet joilla on OIKEASTI vähän pippeliä ja jotain myös YLÄPÄÄSSÄÄN ja ehkä sydäntä ja sielua ja ymmärrystä !! Sanoisin miltei "itsetietoisuutta" tjns.
Tuollaisia ovat Aidot Amerikkalaiset !!  Niitä onkin enää ihan naurettava kourallinen, mutta niitä ON vielä ja edelleen.
Eikä ne ole ihastuneet "Valtion" holhouksen orjuuteen YHTÄÄN. Eli elävät ihan sen mukaan kuin PITÄISIKIN ja mitä Jumalakin OIKEASTI sinun tarkoitti ja halusi tekevän, ja minkälaiseksi Amerikan OIKEASTI PITIKIN tulla. Mutta alistujia ja nynnyjä ja tiedostamattomia matoja on aina aivan liikaa, siksi me oikeasti LAADUKKAAT hukumme paskaan täällä niiden / teidän seassa.

Eniwei...olen alkanut kokea tarvetta muuttaa Ranskaan tai Amerikkaan ja ehkä liittyä moottoripyöräjengiin, en tiä. Vaikka olen jo Buddhuuden rajalla, ihan oikeasti, mutta ....sitä on mahdoton selittää jollet tiedä itse.
Tämä maailma ja tämä persoona ja tämän ihmishahmon tunteet jne on YKSI puoli ja yksi juttu, ja sitten on se aito todellisuus josta minä tulin, se ikuinen ja yksi ja jakamaton ja iki-ihana, se mihin minä YKSIN haluan.
Siellä ei ole MITÄÄN komentelijoita ja demoneilla valtaa, eikö se jo YKSIN riitäkin notta sitä voikin ihan hyvin Taivaaksi ja Paratiisiksi kutsua ?! :)  yeah; näin se totisesti ON.Vapaus - Ikuisesti.Aamen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti