maanantai 5. elokuuta 2019

Naisten Valta...

...suomessa on lopetettava.

Keinolla millä hyvänsä. Tai sitten suorikan saa antaa minun puolestani MaMuille tjns. Vittuako minä tästä Saatanan Ämmälästä välitän lopulta. Niin epäinhimillisen epäreilun ultrapaha ja tunnekylmä ja ilkeä ja robottimaisen kolkko ja tyhjänäkumisevan yhdentekevä että tekee pahaa, paljon enemmän kuin saattaisi luulla ja kuvitella ja kyetä ymmärtämäänkään.

"Suomi"  on jotain niin vitun typerää ja vastenmielistä koiranpaskaa että en uskoisi universumin sisältävän tällaista nurinkurista kusipäisyyttä jollen olisi nähnyt, mutta kyllä tämä perkele tässä ON ! Ei jumalauta, ei sitä kiistääkään kai voi.
Ja kyllä, kaikkein vähimmät ja pahimmat ja inhottavimmat ja naurettavimmat ja lahjattomimmat ja nynnyimmät ja häiriintyneimmät ja paskimmat ja rumimmat ja kuvottavimmat ja pyyteellisimmät ja ahneimmat ja Satanistisimmat  / naiset  täällä on vallassa.

Tämä johtuu suomalaisten MÄÄRÄN vähyydestä ja vaaaltavista etäisyyksistä ja talvesta. Näillä asioilla voi "Kansaa" KIRISTÄÄ ja kurmottaa ja alistaa, jotka siis ovat "Viranomaisten / Valtion / poliitikoiden" SE juttu ja leipälaji ja AINOA "funktio",  aivan loputtomiin.

Tämän takia, kuten olen teille sanonut, on edessämme VAIN YKSI tie, ja se on jotain mitä kutsuisitte "vallankumoukseksi" tai "sisällisodaksi" tai joksikin sellaiseksi SUUUUUREEELLISEKSI ja ih-i-meellisexi jne, minä kutsuisin sitä vain totuuden ja järjen palauttamiseksi voimaan, "lain" YLI ja sijaan, ja ämmien heittämistä susille (vallasta eritoten) ja eräänlaiseksi isoksi talkootyöksi.


Suomen ongelma on NAISET ja ruotsalaiset ja jossakin määrin kai sitten ne ryssätkin, mutta niitäkin enemmän; NE jotka niitä niin PELKÄÄ. NE. Ne hytisevät ja pelosta tutisevat naurettavuudet on syypää moooneen moneen pahaan.
En enää tiedä olisiko se edes niin paha jos Suomi liitettäisiinkin takaisin ryssään tjns ? Nekin kohteli suomalaisia ylimalkaan paremmin kuin hurrit tekee EDELLEENKÄÄN, ja suomalaiset ja ryssät on molemmat samanlaisia juoppovätyksiä mulkkuja melko pitkälle, ja ryssät taasen EI käsittääkseni kuuntele NAISTEN sanelua ihan yhtä kuuliaisen paljon, eli ovat vähemmän "gynosentrisiä" joten ehkä siinä diilissä olisi jotain hyvääkin ? En tiä.
Ja ähläm-miehet samoin, SE on niiden se HYVÄ puoli, ne pistää ämmät säkkiin ja pieksee !! Ai jumalauta että minä sitten naaaaaautin jo ajatuksestakin !! HAhaaaa, että kaikki vitun "virkaämmät" saisi itselleen oikein kurittavan karvaisen apinamiehen !!! Jumalauta menis hyvin !!! Menisi ihan OIKEIN !! Sitä saisivat Saatanan tunteettomat tyhmät pällistelevät vitun Saatanat mitä tilaavatkin. Vitun tyhmät vitut.Mutta kuitenkin; KAIKKI ongelmat johtuvat näistä kolmesta asiasta, ja tämä on TOSI ja minä SANON NÄIN;  juutalaisista, naisista, ja niistä mursunnäköisistä "alfamiehistä" jotka PAKOTTAA meidät muunlaiset miehet ja miehykset ja pojat ja kaikki muutkin, olemaan osa HEIDÄN Järjestelmäänsä ja täten ORJIA naaraille, suoraan tai välillisesti. KAIKKI muut ongelmat planeetalla hoituisi vartissa - päivässä, TUO on SE ongelma.MUISTAKAA mitä minä olen teille opettanut !!! Valtio ja juutalaiset ja kytät ja "lait" ovat YKSI KOKONAISUUS ja se on tikkusuoraan Jumalaa VASTAAN, ei miltäänosin ja millään tavalla sen PUOLELLA tms !! Teille on valehdeltu putkeen viimeiset ....60000  vuotta ?? Enemmänkin. KOSKA teille oikein riittää !?!? Tätä minä en käsitä !!!
Mutta kuitenkin, ei teidän tarvitse tehdä mitä ne teiltä pyytää ja mitä ne käskee. Niillä EI OLE mitään oikeutta ja oikeutusta, ne vain ymmärtää saman kuin Napoleon; "valta on vallan vaikutelmassa".
Taikaa periaatteessa. Omituisia vaatteita ja hihamerkkejä ja "Virallisia Nimiä" ja muuta juutalais-saatanallista roskaa ja vitun valheellista naurettavaa TEATRAALISTA PASKAA.
Tämä on TOSI ja asian Se Oikea olemus ja se on jämpti ja se on kuolemanvarma ja siihen voit luottaa kuin muuriin. Tai kuolemaan.


Kunhan ETTE PETÄ toisianne ja ANNA VALTAA itsenne ulkopuolelle, teidän ei juuri tarvitsisi edes TEHDÄ niin mitään !!

Ruuantuottajat; tuottakaa ruokaa ja antakaa sitä muille !!!
Taiteilijat; ....taiteilkaa !
Rakentajat; rakentakaa !!

Ja näin ^ edespäin. Jos ette pysty siihen, on vika TEISSÄ. Ei "metodissa", tuo on SE OIKEA ja Jumalainen tie, se Oikea Tao, teidän "taonne" voi tunkea takaisin Paholaisen perseeseen. Ja sytyttää koko paskan tuleen.


(VALMISTAUTUKAA !! Oikeaan Muutokseen !! Siitä se lähtee....)Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti