tiistai 13. elokuuta 2019

Finuiitit ja Vankila

Iltalehdessä oli havainnekuva uudesta naisvankilasta. KAIKKI vankilat tulisi PURKAA ja RÄJÄYTTÄÄ, sanottakoon heti alkuun, ja tuo sai suorikan imbesillit kiljumaan taas "kovempia rangaistuksia" jne. TÄSSÄ on Se Syy miksi "Suomi" on PASKA maa ja kurjaakin ankeampi paikka olla olemassa, suomi on täynnä ankeita ahdasmielisiä idioottikusipäitä jotka SAMAISTUVAT "AUKTORITEETTEIHIN" ja "viranomaisiin".
Suomalaiset ovat tunnekylmiä muinaisia cro-apina tappajia ja tottelevaiseksi jalostettuja älykääpiöitä ja RUMIA- sekä sisältä että ulkoa. TODELLA pikkumaista ja pikusieluista väkeä.

Minä ehdotan ja oikeastaan VAADIN, kuin jokin vitun kyttä tai "syyttäjä" tai joku muu kusipää, tosin minä en ole kusipää, mutta että KAIKKI ne jotka kannattaa vankiloita ja kyttiä ja "lakeja" ja kahleita ym; laitetaan siihen rääkkiin ihan ITSE. Ei muuta kuin sinne vain ! Ei sölkötyksiä, selliin ja lukot kiinni ja nauttikaa byrokraattien määkimisestä ja syyttelystä ja päällekarkailusta jne jne yms !!


Te olette totisesti tyhmää ja tunkaista ja paskapäistä ja sielutonta väkeä. En voi kuin kauhistuneena ja täydellisen tyrmistyneenä ihmetellä, mutta hei; sellaista se ON kun se miniatyyrinen sielunne jo LAPSENA luovuttaa ja antautuu. Siitä ei ole enää näemmä paluuta, sitä on sitten koko elämänsä pelkkä laimea yrjöläntti, pelkkä mitätön hyssyttelevä ja muiden(kin) komentelua ja nöyryytystä ja kiristystä ja alistusta vaativa vittupäinen pikku-kusipää. Ja ankeuttaja ja mulkvisti ja ärsyttävä hapan saatanan paska.

MIKSI te siitä olette ylipäätään MITÄÄN mieltä jos naisvankila näyttää tältä tai tuolta tai joltain muulta ?!! Mitä VITTUA se teille kuuluu !?!?!? Tai edes mahdollisen NAAPURINNE elämä ?! Vaikka kiipeilisi alasti puissa ja moottorisahaisi kulkukoiria kappaleiksi.  Täysin oma asiansa, ehkä hullu, ehkä tyhmä, ehkä mulkku, mutta EI sinun asiasi. Paitsi jos haluat pelastaa ne eläimet, SEN ymmärrän kyllä.

Mutta eniwei, teidän tulee kyllä menettää vapautenne, jonkun toisen, ventovieraan, "päätöksellä" (johon kyseinen kovakalloinen Jurakautinen demoniapina luulee että sillä on oikeus, päättää niin), ja joutua tsiigailemaan mitä "vankila" on.
Lukemani ja kuulemani perusteella siellä se ensisijainen ongelma ja kamaluus on TYLSYYS. Eikä se ole lainkaan kuten elokuvissa ja teidän lapsellisissa typerissä NYNNYN luovuttajan paskapäissänne, saatanan moraalittomat madot.

Juuri tuollaisia nyrpeitä pikku matoja on Helvetti täynnänsä, ja juuri sellaiset tapattivat Jeesuksenkin, ja pettivät. Sellainen ällöttävät tiedottomat kusipäät jotka ei ymmärrä mistään mitään, niin tietämättömät että se ihan heikottaa ajatellakin !

LOPETTAKAA tuollainen paska, ja avatkaa vittu silmänne !!!

Ja KYLLÄ; "rikkolinenkin" VOI olla ITSE UHRI !!!! Te vain ette ole ymmärtäväisiä, joka on juuri se piirre muuten, mitä teiltä Jumalat ja Jeesukset yms on tivanneet ja odottaneet ja vaatineet koooooooooooko ajan. Te olette tiukkapipoisia pikkulapsia ja VITUN vinolla asenteella ja pelolla vailla vertaa ! Te OLETTE Pohjois-Korealaisia, vitun ällöttävät typerät vitun petturirotat. Te antaisitte äitinnekin "ilmi" jos se tekisi jotain mistä ventovieraat ja kusipäiset ei tykkää ! Minä HALVEKSIN sellaista totaalisen rajattomasti ja loputtomasti, ja olen siinä aivan 100 % oikeasssa, kuten minä aina olen.
Kertakaikkisen uskomatonta ja uskomattoman vastenmielistä; helvetillistä. Saatanallista jne.

KUINKA syvälle teihin onkaan alistuminen mennyt ?! Tehän OLETTE JO muslimeita ffs !!! "Alistun" on sen kultin NIMIKIN !!!  En saata äkkiseltään kuvitellakan vastenmielisempää "tyyppiä" kuin se vitun aivoton ja sieluton ja omatunnoton ja persoonaton mulkku-tollo joka laittaa "systeemin" toisten ihmisten YLI, ja puoltaa SITÄ !! SE on jo vittu jotain !! Sillä tiellä on HELVETTI, ja KAIKILLE ! Siitä voitte olla IHAN VARMOJA.
Hei idiootti; "auktoriteetit" on VAIN vieraita ja alhaisia paskapää versioita IHMISAPINASTA, EI mitään Oikeutettuja komentajia ja ihmisjumalia tms, ja sinä ET OLE yksi heistä, sinä olet MYÖS heidän TÄHTÄIMESSÄÄN !! KOOOOOOKO AJAN ! Ja jos "mokaat" K E R R A N K I N ===> siinä on koko ELÄMÄ pilalla. Jos tuo on sinusta edes kaaaaaaaaaaaaaaaukaisesti oikein ja reilua; ammu ittes. NYT.

Suomalaiset on, kuten olen sanonut, pelkkiä pelkureita ja absoluuttisia paskahousuja, suomalaisista ei löydy YH-TÄÄN "sisua". Ei sitten YHTÄÄN. Alistuminen ei vaadi MITÄÄN ! Kertakaikkiaan mitään. "Helppo se on laumassa haukkua" kuten sanotaan.

Yrittäkää heikot vitun RÄÄPÄLEET, tai "Normaalit", uida VASTAVIRTAAN !! Kokeilkaapa KERRANKIN sitä !! Saatatte oppia jotakin ja kasvattaa jonkinlaisen "luonteen" tjns, tyngän.
Myötätunnon absoluuttisen MADON tasoiset alkeet jne.

Vitun ilkiöt pikkupirut.

Mutta ITSEHÄN sitä teette ja promulgoitte. Ettekä suostu kuuntelemaan totuutta, tässäkään asiassa. "Ette ota ulkopuolista infoa vastaan", totisesti. Olen huomannut.

Olkaa jäykkäniskaisia tiukkaperse-tiukkapipoja sitten vain, ja ankeuttakaa KAIKKI ympärillänne, laittakaa kasvitkin kuihtumaan kuvottavalla nyrpeällä nirppanokan asenteellanne, ja tappakaa KAIKKI ilo ja vapaus ja elämä ja sen sellainen !! Hyvin te vedätte !!
Kuulostaakin ihan Oikealta Suunnalta..... ?..............vai hetkinen ?.....

Jos kokisitte vastenmielisyytenne MINUN kauttani.......jumalauta te sulaisitte häpeästä ja romahtaisitte itseinhosta ja katuisitte niin suunnattomasti että minä TIEDÄN ette osaa edes KUVITELLA sitä, minä OSAAN.
Tuo tie - se on VÄÄRIN tie, ei vain vääRÄ, mutta vääRIN.

Mihin muuhun kuin mielisairaaseen Lasten Kaltoinkohteluun tai "kasvatukseen" kuten te vitun jurtassa elävät kusipäät häiriintyneet naurettavat puupäiset jäykät kovikset sitä kutsutte, niin nin mihin MUUHUN tuo sekopän elämänasenne perustuu ?


Se perustuu teidän PELKOONNE. Te PELKÄÄTTE. PELKO määrittää ja määrittelee teitä, loputon, rajaton, alati uusiutuva naurettava ja myötähävettävä typerä nynny PELKO. Pelko on teidän juttunne. Ja suurimpia ongelmianne.
Kuten sanotaan; ihminen joka EI pelkää ympäristöään, ei myöskään pyri sitä kontrolloimaan. Joten AJATELKAA mitä TUO tarkoittaa kyttien ja "poliitikoiden" ja KAIKKIEN niiden vitun luihujen kusipäiden olotilasta ja naurettavan pienestä mielestä ja hävettävästä maailmankäsityksestä jne jne. Jumalauta KUINKA saatanallisen paha ja TYHMÄ ja erehtyneen MEGAtietämätön sitä VOI olla !!!!!?? Ei jumalauta minä en saata käsittää. Teidän umpikalloinen tyhmyytenne on suuruudeltaan galaksin luokkaa. Tyhmyyden asteikolla siis. EI misään hyvässä mielessä.


Käykää, tai YRITTÄKÄÄ pikemminkin(!), joskus käydä häkkinne ulkopuolella !! Tulkaa sitten sölköttämään .........mitä haluatte. Vaikka "rääkymisestä" tjns, vitun mursumies-idiootit.
Te ETTE TIEDÄ mistä minä puhun, koska te ETTE TIEDÄ. Te ETTE TIEDÄ MISTÄÄN MITÄÄN, te ETTE ymmärrä mitään, te olette vähempiä tietoisuudeltanne kuin ymmärrätte, ja kuin MINÄ. RÄIKEÄSTI. Minä yritän sanoa teille mahdollisimman selkeästi ja suoraan, mutta se ei näy menevän ikinä perille, ja mitään ei niin erityisesti tapahdu. Samat saatanan mulkut lahnat on "johdossa" ja kaikki vain ANTAA asiaintilan vallita ja  antaa(!) "valtion" VARASTAA omat rahansa ja elämänsä ja vapautensa ja kuuntelee siihen vielä niin loputtoman ja alati pahenevan ja giganttisen kyykytys-sanelun päälle ja perään että sitä LUULISI että se ärsyttäisi jo tyhmempääkin ja alistuneintakin .... muttei se kai sitten ärsytä. Kun on TYLSÄMIELINEN ja tylppä yksinkertainen lantapäinen villi ja tollo, joka pukeutuukin johonkin kehityshäiriöisen kaltaiseen rumaan "vaatteeseen" kuten ne MEGAjuntit jotka kulkee niissä kasari-urheiluvetimissä / tuulipuvuissa ja verkkareissa ja jossain Puuhamaan tai Kesoilin ilmaislippiksessä KOKO IKÄNSÄ vieläpä, niin hei; sitä vain ON niin tiedostamaton, tietämätön, itsetön, tyhmä, itsetiedodon rutikuiva nynny ällöttävä dorka supernuija supertollo paskapää kusipää pikku persläpi, ja ruma(!!!!), ja näistä suorikka-suomlanti koostuu !
Me paremmat ja laadukkaammat olemme äärimmäisen harvalukuisia, mutta kuinkas muutenkaan; laatu ON harvinaisempaa kuin MÄÄRÄ.

Se pitäisi tietoisesti MUUTTAA. VÄKISIN. 


Teidät tule vain kertakaikkiaan JYRÄTÄ. Vitun absoluuttisen iljettävät Arktiset Kusipää-primitiivi Finuiitit ja hevonpaska "kulttuurinne", vitun tympeät ryteikön kusipäät. Ette te tule paremmaksi muuttumaan, tämä on tämä täsmälleen sama "stoori" jokaisen "alkuperäiskansan" eli ALKEELLISEN ja vähemmän ja primitiivisen ja tietämättömän ja rajoittuneen vitun villiapinarodun kanssa. AINA. SAMA. LAULU.  Iiiiiiiiiiihan aina. Ei muutosta. Se näet on teillä BIOLOGIAN sanelema RAJA, betonikatto, josta ei edes NÄE läpi, minä ymmärrän kyllä. En voi auttaa siinä asiassa. Ai zast käänt.


Ettekä te tee mitään muuta kuin hallaa kaikille ja jopa itsellenne, pitäkää sitten tyhmyydestänne kiinni mutta te uppoatte sen mukana. Minä lupaan sen.


Te olette raukkamainen ja naurettava rotu. Ja PELKÄSTÄÄN seurailijarotu kuten aasialaiset tai nekrut tjns, ei MTIÄÄN omaa mitään. MITÄÄN. IKINÄ. Muuta kuin "kyllä Hra / Rva kyttä" "jessöör!" ad absurdum ja NAUSEAM.HAISTAKAA VITTU !Tämä on KAMALA paikka "elää" tai OLLA lähinnä. Pinta voi olla hyvännäköinen ja "kunnossa", mutta te TIEDÄTTE jo itsekin mitä minä sanon, ja että se on KAIKKI VALHETTA. Pelkkää silkkaa ympäripyöreää umpitunkkaista tukahduttavaa Perkeleen Paskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti