tiistai 13. elokuuta 2019

Passi

M I K S I  minun tulisi tarvita "passi" ?!?!   Mikä saa sinut käpyaivoinen kusipäinen häiriintynyt MEGA-ahdasmielinen imbesilli HULLU, eli kyttä, luulemaan että minun tulisi esittää sinulle "vaadittaessa" sormenjälkeni tai naamani tai kullini tai jokin tanssiesitys tai "passi" ?!
MIKÄ sinä, toisinsanoen, kuvittelet olevasi ??! Ihan niinkuin tarkalleenottaen ? Paitsi mielisairas laiska paska ja hysteerinen isäänsä miellyttämään pyrkivä kusipäinen nynny kovishönö koiranpaska nilviäinen.


Minä itse asiassa EN halua tai suostu "anomaan" passia, ENKÄ esittämään teille YHTÄÄN MITÄÄN, missään olosuhteissa. Ja se olette TE jotka kuuluvat "linnaan" tai sakkoihin tai "rautoihin" yms, ihan itse, ja te TIEDÄTTE tämän.
En toki ole ollut, mutten ikipäivänä aikoisi mennäkään, ja ihmettelen näiden muiden laupeutta teidän sietämätöntä kusipäisyyttänne kohtaan, ja sen tuottamaan loputonta epäkunniaa ja häpeää ja ärsytystä ja ahdistusta ja alistusta jne yms. SITÄ minä kovasti vain ihmettelen !!!
TODELLA !!

Ne kai luulee, kuten heille on "opetettu", että he ovat syntyneet "Valtion" omaisuudeksi, joilla EI OLE omia luontaissyntysiä ja täydellisen kiistämättömiä oikeuksia, vailla MINKÄÄNLAISIA "velvollisuuksia". Ilmeisesti "Tavalliset Ihmiset" USKOVAT tuon !!! Mutteivät mitään mikä on TOTTA ja hyvää ja miellyttävää ja oikein jne. Niin hyvin olette heidät manipuloineet ja ehdollistaneet ja heidän vähäisen tajuntansa sumentaen tappaneet ja mielensä myrkyttäneet.

Mutta MINÄ vannon KOSTOA, ja MINÄ NOSTAN nämä KAIKKI teitä vastaan, tavalla tai toisella, ajassa ja paikassa tai toisessa; mutta minä KATSON että te SAATTE RANGAISTUKSENNE.
Te varastitte KAIKKIEN KOKO ELÄMÄN, ja se tulee kytänpaska MAKSAMAAN !! Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin PALJON. Et osaisi kuvitellakaan.
Kuten et osaa kuvitella MITÄÄN muutakaan, mitä yksinkertaisintakaan asiaa, mikä ei liity tottelemiseen ja/tai jonkun muun huohottavan ylimielisen hullun pelkäämiseen JA tottelemiseen, ja varkauteen ja ehdollisuuteen ja ehdollistamiseen ja manipulointiin ja valehteluun ja kiusaamiseen ja alistamiseen ja nöyryyttämiseen ja tunteettomaan tuhoon ja kaikenkattavaan pahaan iljettävään ilkiömäiseen pahuuteen ja pikkumaiseen naismaiseen dorkuuteen ja pikkusieluisuuteen ja ankeuteen ja oksettavuuteen ja kovistelemiseen ja taisteluun yms.

Olet TOTAALISINTA  tautista käärmeenpaskaa mitä Maa-raukka päällään sietää. Toistaiseksi !
Ja "suomalaiset".... maikaad ! Mikä UNELMA !! Mikä UUUUUNELMA suomlannin junttien täytyykään "viranomaisuuteen" uskoville eli juutalaisille eli "byrokraateille" eli ihmissaatanoille, olla !!!!
Miten ihanaisen lauhkea ja helposti kiristettävä ja kontrolloitava lajitelma idiootteja militaristisia aivottomia tolloja typeryksiä AIVAN yhtä sans persoonallisuus, persoonaa vailla, kuin kyttäkin, ja aina valmiina alistumaan ja sietämään ja kuuliaisena kusipäänä koirana tottelemaan !!

Ei voi paljoa ällöttävempää maata ja "kansaa" olla kuin Suomi ja suomalaiset !! Mädätkää vitun tundran mätäpäät Helvetissänne. Toivon että tämä paskamaa TULVII muslimeita vielä, sillä ne USKALTAA laittaa kytille kyllä MURHAAVASTI hanttiin ja pistelee niitä mielellään hengiltä !! HAHAHAaa..aaaah, miten ihanaa !! Shukran pitäisi ihan siitä kyllä sanoa !
Minä en tajua SITÄ miksei muslimit ota kyttälaitoksia KOHTEIKSEEN !?!!?! Vittuako te räjähdätte aina jossain ihan yhdentekevissä PAIKOISSA !!?!?!? VALITKAA PAREMMIN !
Kuten olen sanonut; jos räjähtäisitte esim siellä käärmeenaivoisten mulkkujen ja varkaiden temppelissä, "eduskunnassa", KUKAAN ei suomessa OIKEASTI tuomitsisi teitä, minä LUPAAN tämän teille, ei KU-KAAN välittäisi kilin vittua(!!), ja sillä te AUTTAISITTE suomalaisia enemmän kuin minä ja Mannerheimm ja Schaumann ehkä jopa ...no jos ei yhteensä, mutta helvetin paljon !!!
Pistäkääpä korvantaakse !!

ÄLKÄÄKÄ räjäytelkö mitään vitun lastensairaaloita tai tarhoja tai jotain vitun taksiasemia ja juna-asemia jne, vittuako sillä SAAVUTTAA ?!?! Ei mitään !! Muuta kuin kailottavia panikoivia ämmiä jotka kiljuvat meiltä valkoisilta MIEHILTÄ vapauksia pois, ja kyttien kusipääsekopää-jonkinlaisille homoille, lisää valtaa jne.

ÄLKÄÄ saatanat tehkö sitä.Eniwei.


Piti "rääkyä" siitä passista, kuten se Ykän ällöttävä junttimulkku minusta totesi, sellaista se on kun ei ole sielua ja tunteita ja mitään eläintä ylempää tietoisuutta, sitä pitää toisten itseilmaisua ja aitoja tunteita ja kaikkea TODELLISTA ja suoraa ....jonain mille voi vain viitata kintaalla ja jota kutsua jollakin nimellä millä NAISET ja "Valtio" sinun sitä haluaisi kutsuvan. Minä kutsun taasen TUOTA kaikkea; Saatanalliseksi tietämättömyydeksi ja umpikusipäiseksi tunkkaiseksi vanhoilliseksi ja inhottavaksi ahdasmielisyydeksi ja oppimattoman maalaismoukan tunkkaisuudeksi.

Mutta siis niin, passit yms on myös jäätävä historian romukoppaan, kyttien "lakien" yms ventovieraiden halinnoinnin ja komentelun kera, kuten faaraot ja KAIKKI keskiaikainen ja murjaanien jurakautinen junttius jne.
Te kaikki TIEDÄTTE tämän kaiken kyllä jo.
Eikö ole sangen omituista ?!


Ai nou. Se-la-vii.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti