torstai 8. elokuuta 2019

Kreeta Kusipää-KarvalaTuo ^ VITUN ÄMMÄ. Se on kuin Finuiitti pähkinänkuoressa, ulkonäköään myöden.
Se on niin vitun sieluton, kolkko, kovapintainen ja tyhjä sydämminen, niin iljettävä ja vastenmielinen, innnnNNnnhottava ja luotaantyöntävä mutta myös raivostuttavan MEGAärsyttävä, ja tylsän ruma kohno paska, ettei se VOIKAAN olla mitään muuta kuin juuri "suomalainen".

MISSÄÄN muualla, ei edes Pohjois-Koreassa, ole noin elämän ja viisauden ja maskuliinisuuden ja TOTUUDEN ja VAPAUDEN(!!!) vastaisia vastenmielisia vaikeita vitun VITTUPÄITÄ kuin tuo.

En ole ennen kirjoittanut tuosta ääliöämmästä mitään, koska siitä olisi LIIKAA aineistoa, enkä jaksa ruotia tuota(kin) vitun ammattikusipäätä ja ammattitason ankeuttaja-kiusaajaa, mutta tuohon ^^  idiootin möläykseen on PAKKO sanoa edes jotakin.

Paul Joosefin toiseksi uusin video tällähetkellä, on ihan hyvä "riposte" tuohon johonkin mittaan.


TUO ^^^ on jo niin käsittämätöntä siansontaa ja propagandaa ja silkkaa Satanistista VALHETTA ja absoluuttista sontaa, että ämmän tulisi pyyhkiä näppiksensä ja/tai suunsa. Jumalauta lyökää joku jo päin näköä tuota(kin) vitun "vallastaan" juopunutta KAMALAA "Suomiämmää" jotka asutte Stadissa !!! Herran perkele nämä RIITTÄÄ !! N Y T !

TÄMÄ KAIKKI RIITTÄÄ  äNN yyYY TEEnn.nnnNNYT !

Näiltä On. VIETÄVÄ. "VALTA".

Ihmiskunta, pidä tätä miten vain mahdottomana tai naurettavana, mutta tämä heikkojen ja mielenvikaisten ja pahojen ja sieluttomien ja matalamielisten ja käpyaivoisten ahdasmielisten hysteeristen sosiopaattisten ilkeiden pikkumaisten kusipäiden valtakausi ON saatava loppumaan !! Se on tapahduttava niin pian kuin mitenkään mahdollista.

TÄSSÄ on se Se Taistelu ! Tähän on syytä jokaisen paskaläjää paremman ottaa OSAA. Ja se alkaa jo TUNTEISTA ja AJATUKSISTA ja niiden säteilemisestä K A I K K I A L L E !!
Ajattelusta yms. USKOKAA mitä sanon, vaikkette ymmärtäisi.

NYT riittää kytät ja "laki" ja "Järjestäytynyt Yhteiskunta" eli ORJATYÖLEIRI ja TARKKAILUVANKILA.

Siihen EI OLE mitään oikeutusta, ja sen on nyt vain annettu jatkua... mitä... kymmenenkö tuhatta vuotta putkeen ? Eiköhän se jo ala riittään ? Eiköhän nämä ^ demonit ole jo saaneet kiusata ja nautiskella ihan ENEMMÄN kuin yltäkylläisen ylenpalttisen ja yliampuvan tarpeeksi.

Tuollaista ei enää tule SIETÄÄ ja suvaita. YHTÄÄN.

Viis niistä rajoistakaan enää; tuollaisilta töykeiltä emämulkuilta ilkiöämmiltä nuhjuisen tietoisilta ääliöiltä SUUT kiinni. Ja ottakaa joku siltä näppis pois !!! Tuollaista kusipäätä häirikköä ja paskavittua-paskapäätä EI SAA päästää "ääneen" !!!

Se on täysin häiriintynyt, kuten suomalaiset noin 99 %:sesti ON. KATSOKAA tuota tuon kamalan kuvottavan robottimuijan katsettakin ja naamaa. Näettekö siinä MITÄÄN inhimillistä saati sitä parempaa ? Tai mitään MIELLYTTÄVÄÄ ylipäänsä ?!
Jep; ei mitään.  Kuin jokin pieni ja sitkeähkö pikkumainen tiukkapipoinen niuhottava demoni, joka TIETÄÄ voivansa aiheuttaa ainakin jooonkun verran TODELLISTA tuskaa tuolla ääliöllä RÄÄKYMISELLÄÄN, ja näyttää siksi melko tyytyväiseltä. Kuten ilkiö AINA näyttää, tehtyään muille pahaa. Kuten Poliisikytät ja KAIKKI mikä liittyy "käräjiin" / vääryyslaitoksiin ja siihen koko Saatanan läsnäoloon tässä ulottuvuudessa.


Mistä teille on toki "opetettu" NURINKURINEN versio; hei, ei sitä TURHAAN sanota "Valheiden Isäksi".
Eniwei, itse ASIA siis oli jotkin ammuskelut Amerikassa. Se on kuin vaahtoaisi siitä että "Lähi-Idässä on tapahtunut RÄJÄHDYS!! Kuulkaa !! RÄJÄHDYS!! ...mitäs NYT?!?! Vieläkö haluatte juoda limua ja käyttää vessapaperia?!?!".... mmm... minua ei kuule mulkvisti kiinnosta ! Yhtään !
Suuntaan eikä toiseen !! Eikä se kuulu sinullekaan, YHTÄÄN !!!!!! Suuntaan eikä toiseen.

LAKKAA tekemästä sinulle tai edes minulle(!) kuulumattomista asioista jotain "Meidän Kaikkien Yhteisiä Murheen Aiheita - Ja Asioita Ylipäätään" !!!

HANKI ELÄMÄ !!


Ja LOPETA toisten elämän häiriköinti ja haittaaminen ja kurjistaminen. Vitun kusipäinen alivertainen imbesilli Fintiaaniämmä !
P.s  ei OLE  M I - T Ä Ä N    nimeltä "V___puhe" !! ÄLÄ käytä näitä Marxistien ja muiden sosiaalisten manipulaattorien keksimiä aivan vitun uskomattoman imelän ja nöyryyttävän dementoituneen kukkahattukusipää-ämmän sölkötysten kuuloisen TYPERIÄ koiranpaska nimiä ja sanoja ja uusiokäsitteitä.
LOPETA tuo !! LOPETA se ja lopeta se aivan välittömästi ja HETI.
L O P E T A !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti