sunnuntai 11. elokuuta 2019

Pikkumainen Suomlanti

Suomalaiset on ehkä maailman tiukkapipoisin ja pikkumaisin ja juntein "kansa". Sanotaan heti aluksi.

Ja kyllä, olen nyt taas (!) törmännyt tähän IRL ja se tämän kirjoituksen todellinen motiivi ON kieltämättä.

Tuossa mainittiin mm iltalehdessä notta haluaisivat "vaikka voimakeinoin" (kuinkas muutenkaan!?) ottaa nuorisolta kännykätkin koulussa ! Jumalauta teidät tulisi TELOITTAA !! Ja te tiedätte myyränpaskat tämän itsekin !

Tottakai VALTION / kollektiivin / vankilauman KOMENTAJIEN "koulu" HALUAA OTTAA SINULTA KAIKEN OMAVALTAISUUDEN POIS !! Ajatustesi ja persoonasi lisäksi !!!

HERÄTKÄÄ NYT PERKELE jo sitten.

Sitten oli juttu kuinka joltain esiintyjältä laitettiin jumalauta sähköt poikki ihan pokkana !! Ja se VITUN koirannaama paskapää kusipää inhottaja Koirannaa..ei kun "Vapaavuori" siis, sölkötti jotain TOISTEN KUNNIOITTAMISESTA ! Haha...sosiopaatit; ne kehtaa !!

Pahoittelen sinulle Esiintyjä, tuollainen on pikkumaisuudessaan ja takakireydesään ja totaalisessa tiedostamattomassa tolloudessaan ......Suomalaista !
Suomlaisen tasoista.

PAHINTA suomessa on Tyhmät Ämmät. Joilla EI pitäisi olla VALTAA lainkaan, missään, yhtään, mihinkään ja minkään yli. Talkkarista "poliitikkoon" ja siivoojasta leipuriin, MITÄÄN. VALTAA. Se on "syntikin" kaiken lisäksi, naisten valta. Joka sitä tukee, tukee Satanismia ja pahuutta ja nurinkurisuutta ja vääryyttä ja syntiä. Tällä TYHMÄ toki vain NAURAA, tyhmä nauraa AINA(!) kuullessaan joko jotakin uutta tai jotakin mikä on totta mutta jonka ymmärtämiseen kyseinen imbesilli ITSE ei vain yllä... joten ... miksei vain nauraa tyhmänä idioottina ?!


Suomalaiset ovat myös aivan täysiä ja TOTAALISIA moukkia. Olette niin vitun pellossakasvaneita moukkia juntteja kusipäitä ääliöitä etten osaisi KEKSIÄ tuollaista paskaväkeä jollen olisi uhriksenne joutunut ! Saatanan hävyttömät Saatanat. Haistakaa vittu ja kuolkaa !

Minä alan muuttaa mieleni jo tämän MaMu jutunkin kanssa.. ai miin; vittuako minä TEITÄ puolustaisin !?!?! Totta tosiaan. Menköön nämäkin alueet vaikka neekereille, niilläkin on enemmän jonkinlaista "ihmisyyttä" kuin teillä.
Ne ei palvo juutalaisten asetta ja psykopaattien Unelmaa eli "lakia", ne elää vain hetkestä hetkeen kuin merirosvo tjns. Sikäli nekru voi olla Valtionvastaisessa taistelussa hyvinkin HYÖDYLLINEN elukka !! ÄLKÄÄ aliarvioika TÄTÄ potentiaa !!

Eniwei, suomlantilaiset ÄMMÄT on pahinta mitä tässä paskamaassa ON. Ja ne kaikkein pienisieluisimmat kun saa sinuun jotakin valta..niin... hei; ne käyttää sitä !! Eikä niin KUULU OLLA !!  Tämä on suoraan Helvetistä, ja sinäkin TIEDÄT sen kyllä. Ja sen että näin ei VOI jatkua enää. Ei enää YHTÄÄN.

Minä en syntynyt kuuntelemaan älykääpiöiden / naisten sanelua ja tottelevaisuusvaatimuksia ja "sinulla on VELVOLLISUUS!...." jne. Minulla EI OLE yhden YHTÄKÄÄN vitun "velvollisuutta" teitä kohtaan saatanan paska-aivot kusipäät häiriintyneet vitun sieluttomat elukanvitut psykopaatit fintiaanit !!! OPPIKAA TE SE !!! Saatanan tundran tajuttomat älyvapaat idiootit.

Suomalaiset EDELLEENKÄÄN eivät osaa sen vertaa "kyseenalaistaa", joka kuulostaa jo joltain hippiklisheeltä, että ymmärtäisivät havahtua etä "mitä HELVETTIÄ me oikein TEEMME ?!?! Miksi me palvomme ja olemme olevinamme osa, ja palvelemme tätä Luihujen Järjestelmää?!?" - se vain EI tule erikseen mieleenne. Kuten mieleenne ei juolahda mitään muutakaan. Minulle jolle taas juolahtaa aivan KAIKKI mieleen, tuo on niin päivänselvää ettei sen TARVI juolahtaakaan mieleeni. Minä en KÄSITÄ MIKSI sinä haluat ALISTUA !!?!?!? Ja jäädä kyyhöttämään "käräjävallan" alle, kuin jokin säikkynyt vitun jänis !!!!?

Jos "käräjät" sanoo että TULE TUOMITTAVAKSI ! ....niin MIKSI vitussa sinä MENET ?!?!? Mikä SE Voima on !?!?! Jos SEN hoksaat... olet jo suht pitkällä !
Tämän kaiken takia meidän ihan oikeiden Tietoisten Sielujen tulisi lyöttäytyä Yhteen, valitettavasti, sitä nämä maapallon alhaiset apinatkin tekevät ("simpanssi politiikkaa") jotta me voimme asettaa nuo ameebansieluiset ilkiöt paikalleen, eli hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyvin kauas alaspäin. Josta heidät on isänsä Paholainen nostanut näennäisille "vallan" paikoille, muita häiriköimään ja alistamaan ja komentamaan.
Myös ihan silkka naisten tyhmyys ja totisuus ja huumorin ja abstraktion tajuttomuus ja muun sellainen naaraille tyypillinen aivoton tollous on SE SYY miksi kaikki on näin helvetillisesti. Ja se PITÄÄ muuttaa ja korjata. "Naisvaltikka on murheen merkki" !!

MINUN ainakaan ei tule joutua kuuntelemaan YHTÄKÄÄN sanelun sanaa yhdeltäkään "virka"ämmältä missään koskaan.
Mutta ilmeisesti finuiittiverisiä tuo Ei haittaa ? En tiä. Miksi vetämätöntä vetelää aggressiivista kollektivisti-kännijunttia totisesti juuri mikään HAITTAISIKAAN?? ? Ei koiraakaan haittaa haistella paskaa ja nuoleskella oksennusta jne... ?

"Suomi" on jossain vaiheessa lähtenyt tähän Vitun Luisuun ja se on vain pysäytettävä. Ei tämän näin PITÄNYT mennä, ollenkaan !! Suomi oli varmasti sotaa ennen  edes johonkin mittaan ihan sellaisen jonkin "oikean maan" tyyppinen, mutta sota teki teistä hulluja ja häiriintyneitä näemmä lopullisesti.
Tästä johtuu mm se että suurinpiirtein kyttäätte tuolla, vitun huohottavat ääliöt, puskissa josko ja koska "se ryssä hyökkää!?!?!?" - vaikkeivät todennäköisesti hyökkää enää IKINÄ ja juuri millään tavalla. Ja MIKSI ne tänne jotenkin "hyökkäisi" ?!?! MUISTAKAA OMA OSUUTENNE !! ÄLKÄÄKÄ lietsoko mitään... mitä ette ehkä halua lusikoida kuitenkaan lopulta. Kuten mm...sotaa esim.


Suomessa "eläminen" on MAHDOTONTA. Tämä on täynnä ilkeitä ja kostonhimoisen kiukkuisia RUMILUKSIA jotka haluavat iiNNNnnhottaa minut hengiltä, keinolla millä hyvänsä, ja päivät pitkät. Näillä de facto Ankeuttajilla on kai sitten jotenkin "hyvä mieli" kuin muilla on aivan abysmaalisen KAMALA olo. Ennenmuuta "viranomaiset" tuota tekee ja täysin rangaistuksetta ! SIIHEN on tultava MUUTOS. Suuria muutoksia ON tapahduttava, se on täyttä totta.

Minua EI häiritse se jos "joku elää työttömänä ja makaa kotona ja tsiigaa telkkaa" jne, mitä vittua sitten ?! Onko se sinulta saatanan tollo jotakin pois !??! Samalla kun ET USKALLA avata suutasi siitä että MIKSI sinun rahojasi heitellään viidakkoihin neekereille ja ahdetaan "poliitikoiden" pohjattomiin taskuihin ja muutenkin syydetään mitä saatanallisimpiin ja tyhmimpiin ja etovimpiin tarkoitusperiin ja ihan tahallaan vain tuhlataan JOTTA sinulla EI OLISI rahaa ja täten ostovoimaa ja täten jonkinlaista...mm... VALTAA. Samoin et sinä siitäkään valita että sinua Helsingistä käsin KOMENTAA tyhmät nuoret HYPER-ÄRSYTTÄVÄT kälättävät määkivät ääliöt ämmät / pienet TYTÖT !! Ja ylipäätään sinua ei näy hetkauttavatn että sinua ===> KOMENNETAAN !!!
Sinä olet kiltin tottelevaisesti ottautunut "osaasi". jonka Järjestelmä sinulle laati ja suunnitteli valmiiksi, johon menit kuin sukkaan sisään, öljyttynä pikkupaskana. Määkien vain meille jotka EI halua tulla alistetuksi ja omistetuksi, ja halusit näemmä elää tehden koko ELÄMÄSI orjan töitä kiusaajillesi ja mennä vain säilytyslaatikkoosi tsiigataksesi tyhmiä TV-ohjelmia, jotka nekin vain alati tyhmenee ja pahenee ja tyhmenee lisää.

Jostain syystä........... tämä vain "kelpaa teille". En tiä... teillä ei vain ole siihen tarvittavia lahjoja ja sielua ja tunteita ja herkkyyttä ja ymmärrystä ja tietoisuutta yms  halutaksenne POIS tyhmien ja pahojen hallinnasta ja toteutumaan ITSE - vapaana, omaan Kohtaloon. Te siis lyhyestisanottuna; nautitte vankeudesta.
Kirjaimellisesti.

Ja ihan kuten lempiblogaajani asian sanoi ja ilmaisi, ja se ON juuri näin, "sinä olet VANKI. Jos asut ´maassa´ jolla lippu (ja kaikkea tätä) olet vanki. Vanki jonka täytyy pyytää vartijalta lupalappu mennäkseen ulos / lomalle (passi tms) ja  liikkuakseen ylipäätään tai tehdäkseen mitään.." jne jne, ja näinhän se on.
Sinun tulee kysyä Poliisikyttä-paskahousukiusaajilta (jotka "yrittävät vain miellyttää isäänsä" [paskahousuja kuten sanoin])  jotain nimeltä "passi" jotta saisi liiikkua planeetan pinnalla, paikasta toiseen koska he....... ilmeisesti ja OMASSA mielisairaassa ja PAHASSA(!) mielessään; omistavat koko planeetan. Ja SINÄ.... ja vielä enemmän MINÄ(!), ... no ..jonkinlaisia ärsyttäviä häiriköitä tässä ollaan, kuten asiakas suomlantilaiselle "asiakaspalvelijalle".

Tuo nypreä kusipäinen ^ kolkko ja koppava tyly mulkkuus johtuu teidän Veekeringeeneistänne ja rodullisesta muinaisesta alivertaisuudestanne, ja siitä että teistä Finuiitit - on jalostunut tässä surkean ja tylsän ja yhdentekevän ja lyhyen ja lähinnä näennäisen "historianne" aikana niin kylmiä ja kovia ja kolkkoja ja sieluttomia ja niuhoja kusipäitä että teitä voi ihan tasan oikeasti pitää Sotilaiden ja Kyttien Rotuna / Lajina. Te olette JÄÄNNE niistä murhanhimoisista ja muiden kurmotuksen himoisista saastoista joita ryssät ja ruotsalaiset, molemmat oikeampia maita (jopa RYSSÄ!!) kuin "Suomi", ovat toisiaan vastaan käyttäneet ja usuttaneet ja tämän takia ylipäätään "luoneet". Samoin kuin ihminen on luonut koira ja kissarotuja, on teidät luotu olemaan tylyjä älykääpiöitä ja tunteiltanne jotakin krokotiilin ja Paholaisen väliltä. Kaikki piirteet mitkä EIVÄT palvele SOTAA on siis karsittu "Suomalaisista". Samoin kuin fyysinen kauneus ja puoleensavetävyys ja inhimillisyys ja kaikki ylevä ja sen sellainen. Te olette oikea todellinen alivertainen ja "ylijäämä"rotu, joka pitäisi pian vain polttaa pois ja tuhota kostonhimosta REPIEN.
Joten tämäntakia.... minä koetan lakata välittämättä mistään neekereistäkään yms; jyrätköön ne teidät ! Saatanan kuivat nuijat, ja tosikot nolot tollot, ja tyylitajuttomat moukat ja asenteelliset alamaiset. Ja Saatanan Lapset ! Juutalaisetkin on siedettävempiä herran tähden !! Ne ei ole yhtä pikkumaisia ja jäykkiä kusipäitä nekään, kuin te !! Jumalauta JUUTALAISET !! Miettikää SITÄ !!

Te olette vastenmielisiä "pilkunnussijoita" ja se EI OLE hyvä(!!) piirre eikä missään nimessä kaunis !! Toivottava eikä mikään muukaan kuin absoluuttinen vitun Vitsaus. Kuten tekin. Saatanan mulkut paskapäät.

Minä en näe että teillä olisi oikeutta oikein edes sähköön ja teihin tms !! Te ETTE OLE niiden keksijöitä, ettekä te ilman minunlaisiani MEGAPOIKKEAVIA suuria sieluja seassanne, olisi ikinä "kehittyneet" mihinkään jääapinaa pidemmälle, vaan olisitte täällä muuta maailmaa paossa kuin murjaanit viidakossa, kyyhöttäen märissä pusikoissa vittuuntuneena ja vauhkona ja epäreiluna ja moukkamaisena ja aggressiivisena ilman mitään syytä, ja nuijisitte toisianne kuoliaiksi ja söisitte hyttysiä ja särkiä ja mitä lie yhdentekeviä vitun "suomalaisia syötäviä". Ei täällä OLE mitään ihmisen SYÖTÄVÄÄ !! Tämä on totaalisen karmivan karu ja kolkko ja kuollut ja epäinhimillinen asuinympäristö !! Joka selittääkin tukalaa epäpersoonaanne ja mulkvismianne melko hyvin.

Te ette näy lainkaan tiedostavan että se on VIRHEIDEN VIRHE ja Silkkaa Satanismia; puoltaa JÄRJESTELMÄÄ !! Olla SEN puolella ja muka OSA sitä, ja Toista Ihmistä Vastaan. Tämä on niin JÄRKYTTÄVÄÄ ja tyrmistyttävää ja VÄÄRIN ja moitittavaa ja Saatanallista ja viheliäistä ja iljettävää ja kamalaa että se lähes hyytää, se kerjää kamalaa kuolemaa. Sitä se ON ja TEKEE.

Et SINÄ ole, OLE, mikään "osa järjestelmää", Järjestelmä = "muutaman mulkku siellä hierarkian ylpäässä", ei KUKAAN muu. Kaikki muut vain hyppii kuin jokin vitun marakatti narunpäässä, palavista renkaista läpi, ja tämä vain KÄY teille ?!?
TÄMÄN TAKIA oli Amerikan Vallankumous ! ihmishistorian TÄRKEIN ja merkittävin tapahtuma. IKINÄ !! Kuin ensikosketus aitoon tietoisuuteen ja ITSEtietoisuuteen !!
Ja T Ä M Ä N K I N te saatanat HAASKASITTE !! HAISTAKAA VITTU ja kuolkaa !
Nyt Amerikka on hukkunut JUUTALAISUUTEEN, ympärisilpomisesta "lakiin" / "legalismiin" tai miksikä sitä Saatanan-Rotan Yrjöä kutsuukaan. Amerikka on nyt "Poliisivaltio" ja sielläkin on liikennemerkit ja Tätien Vatimukset ja kaikkien tuhnujen komento KAIKKIALLA. Minähän olen mooonta kertaa teille sanonut että kuten Oscar Wilde asian loistavasti tiivisti, tästä naisten ja muiden idioottien ja heikkojen vallasta siis, "...se on ainut Tyrannian muoto mikä KESTÄÄ" !! Se on tismalleen näin, täsmälleen noin. Ja siihen se OIKEA VASTAUS  ==> EI OLE alistuminen ja yninä vaan ===> LOPUTON VALPPAUS !! Ja Jatkuva Taistelu, tukahduttavia pimeyden ja nuhjuisuuden ja alistumisen heikkoja(!) voimia vastaan. Sekä ITSESSÄ että muissa / muita vastaan.
TIETÄKÄÄ TÄMÄ !!  Jollette jo tienneet. NYT tiedätte.*

Teidän EI TULE tehdä "niinkuin ohjeissa / käskyissä / komennoissa / säännöissä" tms "sanotaan", vaan niinkuin OIKEIN ON. Saatanan pelkurit kusipäät !!!
Vain totaalisen tiedostamattomat robotit ja papukaijat / paskahousut mitättömät nahjukset menee ja uppoaa OSAKSI "konetta", me OIKEASTI VAHVAT uimme vastavirtaan KOKO AJAN. Tietäkää sekin. Teillä Normaaleilla vitun tylsillä lälläreillä platkuilla pinnallisilla pelokkailla sieluttomilla mänteillä on ylipäätään MITÄÄN "vapautta" MEIDÄN TAKIA, jotka kantaa koko vitun paskaa selässään täältä pimeästä, anonyymina ja ilman kiitos mutta suunnattoman herjauksen ja VIHAN ja ruoskinnan ja alistamisen kera !!!! TIETÄKÄÄ TÄMÄKIN !!!

Ilman meitä teillä ei olisi MIN-KÄÄN laista näennäistäkään vapautta, ja joutuisitte kysymään joltain aivan vitun pyörryttävän myötähävettävän rumalta megadorkalta hypersuper-rutikuivalta naurettavalta tosikko-nyhjäke-ämmältä typerässä isossa peruukissa (aattele "MaPea"!) LUPAA tehdä YHTÄÄN. MITÄÄN. Luultavasti jopa hengittää tai kävellä yli tien tjns.
Jotenkin ...tuollaiset iljetykset EI kai sitten herätä teissä, kuten kytänpaskankin näkeminen, VÄLITÖNTÄ murhan ja kappaleiksirepimisen halua ja tarvetta ?! Minussa herättää, mutta minä olenkin teitä RÄIKEÄSTI tietoisempi olento ja sikäli myös minun tajuni Oikeasta ja Väärästä, reilusta ja epäreilusta ...vapaudesta ja vankeudesta yms on räikeän KOROSTUNUT. Mutta tylsämielisille tämä maailma lienee kyllä ihan "jees" tjns. Epäilemättä. Kunhan pitää tyhmän Alistujan päänsä alhaalla, kuten sanotte, ja menee mukisematta kun täti käskee niin...hei; sitä SAA oikein laiffin nöyryytettynä emaskuloituna nynnynä ja naurettuna orjana-vankina !!! Aika hyvä diili !!?............................itse asiassa helvetti. Lyhyesti sanottuna. Helvetti, se on se mitä se ON.


Kytillä yms EI OLE minkäänlaista oikeutta kidnappailla ihmisiä, eli "pidättää", ja PAKOTTAA tekemään YHTÄÄN MITÄÄN; ne vain TEKEE niin !! Ja TE. ETTE. ESTÄ !! TÄSSÄ kaikki !! Asiassa ei ole minkäänlaista muuta ulottuvuutta, ja MINÄ SANON näin !! Ja minä olen sieltä mihin ainakin OSA teistä menee kun ruumiinne kuolee. Minä SANON tämän teille, ja olen sanonut jo vuosia. USKOKAA nyt jo perkele sentään.

Katsokaa, KATSOKAA(!!!), miten HELPPOA on luoda niinsanottu "nougouzoun" jos vain USKALTAA!! Siinä on kyttien se oikea pelkuruus HYVIN esillä !!! Ne ei uskalla kiusata KETÄÄN joka LYÖ TAKAISIN. ihan kuten KAIKKI kiusaajat, ne on yleensä 99 % pelkureita ITSE, vaikka epäilemättä senhetkistä uhriaan FYYSISESTI ISOMPIA, ei aina mutta yleensä, muuten ne ei lähtisi siihen tihutyöhönsä ja pahuuteensa ylipäätään alunalkaenkaan.
Tämän kaiken, KAIKEN, on loputtava. NYT. Kyttäys ja "laki" yms Saatanallisuus on nyt saanut jatkua aaaaaaaaaaaaaaaaiiivan liian kauan, vangiten JOKAISEN Sukupolven mitä tälle mielisairaala-vankilaplaneetalle syntyy. kokemaan saman typerän pienen tuskaisen anti-elämän.

Minä polttaisin koko roskan, SINÄ olet kusipäinen nynny idiootti ja pettäjä ja haalea mitätön paska, ja suunnittelet jotakin Tulevaa. Haista sinä vittu, minä menen sitten yksin. Kuolema on minulle HYVÄ juttu, EI mikään välteltävä. Tekin vapautuisitte kummasti jos tietäisitte....

Valtiot ja muut vallanhimoiset toisten vangitsijat / pyytäjät / paimentolaiset  haluaa teidän olevan TYHMIÄ ja tietämättömiä, ja ettette edes KYSELE.

Minä en ymmärrä missä se vallankumous viipyy ??!?! MIKSI te vain odotatte ja odotatte ja odotatte ja odotatte ?!! MITÄÄN EI OLE TULOSSA vitun tyhmät paskat !!!! MINÄ olen täällä, NYT ! Mutta mitään sen kummempaa en ainakaan MINÄ tiedä olevan näköpiirissä !!
Mutta minä TIEDÄN että; jos ei tämä NYT lopu, niin sitten se vain jatkuu !


MIKSI te ETTE IKINÄ VAADI OIKEUKSIANNE ?!?!   Jotka OVAT LUONNOSTAN OLEMASSA ja "Jumalalta" !! EI mistään helvetin vitun Saatanan "Valtiosta" ja "virkamulkuista"" !!!!! Kristus perkele sentään saatanan lantapäät satanistit änkyräateistit vitun raakalaiset turvenuijat villit !

Miksette PUOLLA mieluummin ...mm.... toinen toistanne, kuin kyttiä ja järjestelmää eli VIHOLLISIANNE ?!?! Miksi olette noin mielenvikaisen nyrjähtäneitä ja oksettavia ja alkeellisen nurinkurisia !?!?  Hukkukaa paskaanne sitten.


Minä alan aatella että ehkä ne paskamaatkin on SITTENKIN parempia(!) kuin tämä, yltiökontrolloitu ja alistava ja tukahduttavan holhoava minimielisten sieluttomien komentelevien varkaiden ja loisten hallitsema tunkkainen ja yhdentekevä elämän ja sielun ja tunteiden tuhoamo !! Jumalauta joku vitun MEKSIKOKIN on PAREMPI !! Ne teloittaa kyttiä päivät pitkät ja nukkuu kuin tukki sen jälkeen ! Ne polttaa mitä haluaa milloin haluaa ja niilläkin on TAKANAAN Sivilisaatio !! Mayat yms, TEILLÄ ei ole MITÄÄN !!! Lajitelma nyrpeitä ruottalaisia kusipäitä ylimielisiä kyrpiä ja ryssäläisiä mulkkuja potkimassa ja riistämässä ja komentelemassa ja vaatimassa, kuin jokin vitun "käräjä" / "oikeusjärjestelmä" tms !! Se järjestelmä on suoraan itsestään Perkeleestä ja sinä TIEDÄT tämänkin. Ja se tulee TUHOTA, ja sinä TIEDÄT tämänkin ! Se on suoraa SOTAA Jumalaa ja jumaluutta ja rakkautta ja vapautta yms VASTAAN...ja sinä TIEDÄT tämänkin !!
Sinulle ON, viimeistään NYT, sanottu !! Minä OLEN nyt kirjoituksen muodossa ilmennyt teille ja SANONUT ! Ja sanon että totisesti; tämän EI TULE jatkuman !!
Ja te ETTE omista maaplaneettaa, eikä elämää KUULU elää millään tietyllä YHDELLÄ tavalla, tapoja on yhtä monta kuin on eläjiäkin. Teillä EI OLE oikeutta PAKOTTAA - Saatanan Saastat, toisia elämään kuten haluatte, ja jotta voisitte puristaa heistä KAIKEN ja enemmän irti ja hyötyä siitä itse. Kuin, "kuin", saalistaja tjns.
Se on syntiä ja pahuutta ja väärin ja tulee maksamaan ihan TEILLE ITSELLENNE, vaikkette juuri NYT sitä käsitä ja ymmärrä ja pysty uskomaankaan. Minä en välitä sellaisesta lainkaan, se tulee tapahtumaan, ja muinoin ihmiset TIESIVÄT tämän, muisto ja perimätieto OLI vielä olemassa. Mutta te olette menneet raiteiltanne, mm "hyvän & pahan tiedon puun" ansiosta. Jonka LUULETTE nyt antaneen Lopulliset ja Luotettavat Vastaukset ja "jumala on kuollut" jne.. kaikkea tätä umpisokeaa ylimielistä typerää erehtynyttä Satanistista Hybristä ja "paskaa".... Sillä tiellä on kadotus.


*


Teidän tulisi, jopa tässä ulottuvuudessa(!), olla ihmisiä EIKÄ koneita.

"Järjestelmällä" EI OLE oikeutta omistaa ja komentaa ketään, minua kaikkein vähiten.
Jos teistä ei ole elämään milläänlailla sovussa ILMAN pakkoa eli kyttiä ja Järjestelmää, TEISSÄ on VIKAA. Ja PALJON !! Määrittelevän totaalisen paljon !!
Ja se vika EI OLE normaalia  eikä sitä tule olettaa kaikkien ominaisuudeski, kuten tyhmät aina tekee sekalaisten ominaisuuksien kanssa.

Suomen tulisi pyrkiä olemaan jotakin Tanskan ja Japanin ja Amerikan väliltä. Niisä on sellaista aitoa ja oikeaa ...sekä jotakin, mutta että YTYÄ ! Eikä niissä ämmät SANELE.  Paitsi ehkä Amerikassa siellä-täällä paikallisesti, mutta suomlannissa se on Se Normi. Ja sEN on romahdettava ja loputtava ja siitä on seurattava rangaistus niille jotka sellaisen Järjestelmän / koneen on rakentaneet ja pystyttäneet.


*

Ja lopuksi vielä "sananen", tai useampikin, suomen korruption yhdestä versiosta.
Eli siitä että Suorikassa "keinotellaan" ihmisten PERUSTARPEILLA. Tämä on syntiä ja VÄÄRIN ja PAHAA ja helvetin superkusipäistä ja ilkiömäistä ja kiusaamista ja alhaista.
Esim asuminen ja ruoka ym on niin tyrmäävän kallista että sitä luuuuuuulisi väen olevan tuolla kadulla, plakaatien ja soihtujen ym kanssa, mutta koska olette tylsiä ja tympeitä lampaita ja lehmiä.....mjääh.. mitään ei ikinä kuulu. Perusvasurit käy vähän rummuttelemassa välillä milloin minkäkin puolesta ja mitäkin vastaan, muttei kenelläkään ole mitään TODELLISTA sanottavaa. Kai se olen sitten vain MINÄ. Tältä se näyttää ja on aina näyttänytkin. MINÄ olen "Truman", TE olette vain jotain tylsiä ja ärsyttäviä ja hirviömäisiä ja rumia statisteja / avustajia.

Mutta kuitenkin, suomen vuokratason ON laskettava ! Tästä ei ole kahta sanaakaan. Samoin  ...oikeastaan aivan KAIKEN hinta on saatava aivan maahan asti, romahtamaan. Ja se on kiinni vain tietyn suht pienen ja häikäilemättömän sieluttoman porsastelevan "luokan" tai poppoon HALUSTA, ei mistään vitun "markkinoista" ja "markkinasuhdanteista" ja muista "poliittisista" höpinöistä ja humpuukin sanahelinästä ja sianpaskasta, se on kiinni PAHOJEN HALUSTA JOUSTAA. kuten AINA.

Ja jollette ole hoksanneet, minä olen, niin se METODI mitä kytät ja "valtioiden"rakentelijat ja muut vitun VARKAAT ja pakottaja-paimentolaiset HIRVIÖT käyttää, on sangen yksinkertainen.. se on nimeltään "kiristys". Ja SE on suomessa helppoa kuin Pohjois-Koreassa, johon "Suomi" siis aivan elimellisesti kuuluu ja yhtyy, kaikin tavoin.

Tietynlaiset apinat  esim rakennuttaa talon, sitten heillä ON. TALO. sitten sinne mutetaan asumaan, sitten asuja... on HEIDÄN. Jos saat esim HÄÄDÖN... en tiä... minkäs teet ? Olet HEIDÄN katiskassaan ! Sama K A I K E N "yhteiskunnallisen" suhteen, aivan kaiken, se on ehdollistamista ja alhaista vitun rikollista KIRISTYSTÄ  ja SE se vasta on Perkeleellistä ja pahaa.

Sellaiset on sitä sielutonta väkeä jota ei mikään omatunto lainkaan hetkauta, järkkymättömiä ja ehdottomia ehdollisuudessaan. Sellaiset tulisi kivittää, kuten kytät yms saatanan saastat. Ja suomalaiset ylimalkaan suurin osa muutenkin.

Mutta se on ALHAISTA todella(!) käyttää ihmisten absoluuttisia peruspiirteitä häikäilemättä hyväkseen ja mitä tunteettomammin ja häpeämättömimminkin vielä. Mutta turha sellaisille vitun krokotiileille kai on saarnata, jos niillä olisi kapasiteettia olla parempia niin ne OLISI parempia, tämä on hyvin yksinkertaista.
TÄMÄN TAKIA tarvitaan "vallankumous", TÄMÄN KAIKEN ^ takia on "keltaliivit" yms, suurenmaailman ihmiset TIETÄÄ tämän kaiken, siinä missä suomlannin juntit on yhtä naurettavia jäykkiä juroja robotteja ja alistuneita pelkureita harmaanbeigejä Jantelaki paskapäitä kuin Pohjoisen-Korean serkkunsakin. Palatte Helvetissä vielä.


*

Eniwei, oppikaa olemaan YKSILÖ sikäli kun sen mitenkään ylipäätään VOI "oppia", ja pyrkikää ajattelemaan ja havainnoimaan ihan ITSE ! Ja pyrkikään eroon "lainkunnioituksesta" eli Paholaisen kunnioituksesta ja juutalaisille alistumisetsa yms.
"Laki" ei koske KETÄÄN, minua eikä sinua, minua kaikkein vähiten, mutta kytät ja "tuomarit" ja muut Helvetin Tulen je veren nenästään -kerjääjät vain KÄYTTÄYTYY ikäänkuin koskisi tai ikäänkuin se OLISI jotakin, muuta kuin "byrokraattien" toimintamanuaali ja käytösmalli. Se EI OLE mitään sen kummallisempaa. Ja se ON ihan oikeaa PAHUUTTA alusta loppuun, joten en tiä... ehkä minun tulisi sanoa teille että LOPETTAKAAN alistumisesta ja masokismista nauttiminen !!?! SE lienee se oikea vastaus; tulkaa SIITÄ tietoisiksi. Ja ammentakaa elämänsisältönne jostakin paskankaan väärtistä.
Ja laittakaamme kytät ja muut Luciferin ilkeät loiset nippuun ?! Sic semper tyrannis ! ja kaikkea sitä.

Tämän voi aloittaa esim "jengiytymällä" ja pistämällä kovan kovaa vastaan, ja ottamalla jokin oma ALUE "valtaansa". Kuten Amerikassa niillä on se "keskittykäämme N.W osioon maata" juttu.

Mustalaiset osa tämän jonkin verran, ja minä kadehdin suuresti sitä miten mustalaiset ja muslimit ja murjaanit ja vasurit tulvivat toistensa AVUKSI jos yksi heistä on joutumassa niiden älykääpiöiden idioottikyttien puhisevan raivon ja umpiluupäisen päättäväisen kiusaamisen kohteiksi ! Harmi etteivät käytä suurta väkivaltaa yleensä vaan suht harmittomia keinoja ! Mutta kiitos teille siitä, se on jo jotain sentään ! ÄLKÄÄ välittäkö näistä tietämättömistä uneliaista tolloista, ne ei kertakaikkiaan vain tiedä sen paremmin tai osaa ajatella, niiden silmät eivät ole vielä(kään) auenneet.
Sellaista se vain ON.
He luulevat että toisen voi OMISTAA ja toisille saa ilman heidän omaa lupaansa eritoten, tehdä mitä vain, koska. .. ?... koska jokin lajitelma rumia nörttinynny paskahousu paskapää-kusipäitä "poliitikkoja / byrokraatteja" huutelee niin jostakin kyttien selän takaa, näennäisen turvasta, sieltä Roomalaistemppelin käytäviltä. Muttei se ole MITÄÄN. "Valta on vallan vaikutelmassa" kuten aina siteeraan Napoleonia. Minä sitten rakastan tuota loistavaa sitaattia ! Se on aivan loistava, lähes nerokas, tapa sanoa asia hyvin ymmärrettävällä tavalla.
Ihmisiin on näet AINA tehnyt suunnattoman vaikutuksen juuri symboolit ja kovat ja erikoiset ÄÄNET ja teatraalisuus jne... aatelkaa Natseja tai Rammsteinia tjms !  ...Hahahaa.. siinä sitä on, plain and simple.
Ja hei ! Vaikuttavaahan se ON !!! Mahtavaa ja kaunista noissa tapauksissa, tosin myös tunkkaista ja vastenmielistä ja sellaista jotakin ...synkkää ja masentavaa, mutta KOMEAA ja mahtipontista. Siihen "Valtiokin" juur pyrkii, nimenomaan, jotta sinä LUULISIT HEILLÄ OLEVAN JOTAKIN VALTAA. Hei; ei heillä O !  Se on MINULLA ! Ja SINULLA jne jne. Ne on vain OVELIA, koska OVAT loisia, loiset on aina sangen näppäriä sillä niiden koko fyysinen elämä ja olemassaolo RIIPPUU kyvystään saada tuottava ja kuuliainen ja hyvä ja ohjailtava isäntä. Kuten naiset vs miehet, täsmälleen sama juttu. Nainen haluaa HYÖTYÄ miehestä kuten härästä tjns. Minua tämä surettaa ja ärsyttää ja inhottaa ja kuvottaa aivan loputtomiin, mutta ilmeisesti Teitä Muita ei. En tiä.

ÄLKÄÄ LUOPUKO VALLASTANNE !

Minä en ainakaan luovu omastani, kävi miten kävi. Minä kuolen siitä kiinnipitäen, kuten typerykset "Valtion" pohjapiirroksesta, ja nipusta ISOJA laskuja tottakai. Mutta orjuushan on just siistii ja näi !...

Minä kunnioitan johonkin mittaan jokaista joka Taistelee Systeemiä Vastaan ja yrittää pitää kiinni omastaan ! Kuten Linkolakin kieltämättä, välillä minä ihailen sitä paskiaista ja välillä inhoan, mutta lopultakin, se vaatii kyllä poikkeavaa luonnetta suuntaan tai toiseen mitä se tekee. Sitä ei voi kyllä kiistää. Harvempi sitä viittisi niin elää. Konformismi ON mukavampaa ja helpompaa, mutta kääntöpuolena on että....sitä joutuu HÄPEÄÄN, ja saa hävetä itseään.
Minulle SE on sietämättömämpää loputtomasti, kuin vaikkapa kuolema oikeutetussa taistelussa, silkasta totaalisesta anarkistisesta rajattomasta vapaudesta !! MIKÄÄN tässä ulottuvuudessa ei voita sitä. Harmi ettei kovinkaan moni ole siihen halukas ottautumaan. Ymmärrän kyllä, mutta toisaalta EN.

Miksi KATSELLA elokuvia, kun sitä voisi ELÄÄ niin ?!?! Miksi LUKEA "suurista teoista" kun voisi TEHDÄ niitä ? ........en tiä... kai se on sitten khuulimpaa tjns.

Mutta jos tästä ja tässä jokin sota syttyy / sisällissota / vastaavanlainen konflikti, kyllä minä tavalla tai toisella siellä tukena olen, ihan jo silkkana VÄKEVÄNÄ henkenä ! USKO SE ! Mie oon niin vitun taipumaton ja härkäpäisen päättäväinen ja voimakastahtoinen ettet uskoisikaan !!! Minä ole niitä mitä Mishimakin oli, niitä jotka pahimmassa tapauksessa tekevät "itsemurhan kytän keinoin" yms ! :)  minä en koskaan taivu. En koskaan. Vaikka häviäisin, minä VOITAN silti. Ja kaikkoan taivaanrannan taa, sinua odottamaan.....


Hirvittävämpi harmi kuin luulisitkaan, on minulle etten saanut koskaan elää siinä Kauniissa Suomessa. Siinä Gallen-Kallelan Kansallisromanttisessa Kalevalassa ja Jukolassa ja Impivaarassa...siellä ikimetsissä niiden KAUNIIDEN ihmisten seassa ja missä on kaikkea sielullista ja sydämmellistä ja luovaa(!) ja komeaa ja arkaaista ja läsnäolevaa ja EI-arkista jne ! Siellä yksin minä haluaisin elää sikäli kun suomessa ja tällä planeetalla elän.
Hyperboreakaan ei ole siitä kaukana ! :)Ryssäläisen Ivanovin ^ tekeleitä. Ja komeita !

LAKATKAA pilkuntarkka "nysvääminen" ja sen paskahousuisen VALHEEN sölkötys että "en voi mitään, olen vain osa koneistoa" jne jne AD NAUSEAM ! Vitut olet !! Sinä ET OLE, tietääkseni, mikään vitun kone !!! Vaikkas sitten kuinkakin ankea ja kankea olet. Muista saatana SE !!!
Ja muista että asian TODELLINEN LAITA on kuten lempibloggaajani aikanaan sanoi, se ettei ole edes OLEMASSA mitään näitä suuuuuuuuuria ja kuvitteellisia ja kuviteltuja "instansseja" kuten "valtio" tai jokin sen onista "virastoista" tai jokin  mikä lie VAAaaaaLLLLLTAVA ja laaaaaaaaja jokin yhtiö ja liittouma tjns, AINA on VAIN. YKSILÖITÄ. Olet TEKEMISISSÄ  VAIN yksilöiden kanssa ! ET minkään "disnin" tai "kokakolan" tai "suomen valtion" tai "suomen poliisin" tai...minkä vain vastaavan, olet tekemisissä SEN kanssa kenen kanssa OLET. TEKEMISISSÄ. Siinä on sen asian KOKO extentti, eli mitta eli ulottuvuus ja pituus ja kattavuus jne.

Joten ÄLÄ siksikään vaivu epätoivoon Liian Suuren Vastuksen takia ! SINÄ saat myös HEIDÄT huokailemaan suht helposti ! Minä TIEDÄN tämän ja olen kokenut tämän ja voin tehdä halutessani sitä lisää. Saat kyllä aiheutettua paaaaljon päänvaivaaa ja "harmaita hiuksia" myös Siihen Suuntaan JOS vain niin TEET. Sitä YKSIN se on kiinni. EI taikavoimista, jolla tahtosi on nujerrettu. Ja yritetään pitää pullossa yhä kiivaammin, sillä Jotakin On (viiiihdoiiiin!!) Ilmassa ! Ja sen lahjoitti meille lähinnä internet.  Nyt te TIEDÄTTE. Nyt teitä ei VOI pitää enää PIMENNOSSA.
Jokin "konflikti" lienee vääjäämätön, ja minun puoleni on automaattinen kuin hengitys, se on jo valittu, syteen tai saveen. Liittykää mukaan tai ...tehkää hirvittävä mutta helppo -virhe !

Minä jostain syystä... alan tällaisina hetkinä aina miettiä mm muuttoa Ranskaan !.... Minä arvostan Fransmannien Vapaudenkaipuuta ja Rakkautta ! Ilman Ranskaa ei olisi mysökään Amerikkaa. Miettikää SITÄ. Niillä on myös euroopan pisimmät kulit ! HAhaaa... niissä on jumalauta MUNAA !! Vaikka niille aina naureskellaan jonain vitun valkoisenlipun "pasifisteina" tjns... mutta en tiä... kuten joku Blogisti kirjoittikin, on jopa kaikki "militarian" sanastot, kuten "militaria" heti kättelyssä, juuri Ranskalaista alkuperää...... ..miettikää tuotakin.
Kyttiä ne EI diggaa, mutta niillä on mm Muukalais Legioona. Ja helvetinmoinen historiakin kyllä. Toisin kuin piskuisella Suomlannilla. Minu ohjauksessani teillä OLISI, suuri ja kaunis maisema ja olemus ja Tuleva Historia. Vaikkei minua kiinnosta VALTA, mutta minua kiinnostaa luovuus ja kaikenlainen ...parantelu ja korjaus ja Oikealle Uralle Asettaminen jne. Ja minä olen siinä hyvä.

Mutta Summa Summarum; ottakaa minusta OPPIA ja jotakin selkärankaa sekalaisiin tilanteisiin, minulla on sitä jaeltavaksi asti. Pitäkää omistanne huolta, älkää PUUTTUKO muihin, olkaa avarakatseisia ja ymmärtäkää OIKEA VIHOLLINEN, joka hyvin hyvin hyvin todennäköisesti EI OLE se kenelle yleensä räksytät.
MYÖNTÄKÄÄ kaikki suomalaisuuden VASTENMIELISYYS ja keksikää OMA keinonne tulla asian kanssa toimeen. Siinä kaikki.
Tämä on vain YKSI "laiffi" ! Tämän minä TIEDÄN ja lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon.
Näitä on kuin lehtiä puissa.
ÄLKÄÄ tuomitko ja räksyttäkö EHDOLLISTUNEENA pelokkaana koirana ,lauman mukana, AJATTELE itse ja mieti ITSE ja havainnoi ITSE ja TOIMI sen mukaan. Ja toivo että et ole tyhmä kuin läjä pässinpaskaa / kyttä tai joku vitun "tuomari" tjns !!!!

Koska me oikein hirtämme ne ?! 
Eikö teille ole "torppaa" johon mennä ? Tai homoseksuaalia jonka luo mennä ? Eikö teillä OLE ......oikein niin mitään !?


Missä on TEIDÄN OMANNE, ja OMA MAANNE ?!?!?  OMA, minä sanoin !! EI sellainen mistä joudut MAKSAMAAN jotakin koko ajan jollekin, esim jotain nimeltä "käyttövastike" !! Mikä vittu sekin ikinä onkin olevinaan.
Mitä tämä on !?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti