torstai 8. elokuuta 2019

Aikainen herätys

Kaikki "alistuminen on kunnia ja elämä!" tunkkaiset turvenuija idiootit tuli taas aukomaan vastenmielistä rumaa tyhmää ylimielistä TIETÄMÄTÖNTÄ ja ajattelematonta ja kaikkea muuta kuin herkkää ja ymmärtäväistä apinanpäätään iltalehden kommentteihin, kun kävi ilmi että Vihreät kaikista maailman ...asioista, tai joku heistä, oli saanut aikaan jotain oikeasti HYVÄÄ ja hyödyllistä! Eli koululaisten Stadissa ei tarvitse vääntäytyä väen väkisin kouluunsa silmä kourassa liian aikaisin.

HAISTAKAA VITTU, vitun tunkkaiset menneisyyden ilkiöt ja atavistiset jäänteet.

Mutta onnea koululaiset !! Jumalauta olisipa tuo ollut minunkin aikana jo. EDES tuo !!!!

Enkä jaksa edes yrittää tiedottaa tyhmiä tästä asiasta tämä paremmin, sillä JOS jollekin PITÄÄ ylipäätään tämäkin erikseen mainita ja alkaa selittään, on kyseessä niin umpityhmä ja luupäinen paskavilli elukka, ettei siihen kannata tuhlata hermojaan ja aikaa, mutta meitä ihan OIKEASTI ON OLEMASSA joiden ihan NORMAALI ja LUONTAINEN unirytmi on ....ERILAINEN !! Ja "päinvastainen" kuin "normaali normaali", eli te Työssäkäyvät vitun jäykkikset mulkvistit pikkusaatanat.

En saata käsittää että jopa näin triviaalin yksinkertainen ja mundaani asia tuottaa KE NEL LEK KÄÄN minkäänlaista päänvaivaa ymmärtää !!!
Muttakuten olen sanonut, ihmiset on aivan pöyristyttävän typeriä ja tietämättömiä, moukkamaisia pikkuperkeleitä ja absoluuttisia älykääpiöitä ääliöitä Paholaisia.

ÄLÄ ikinä LUULE muuta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti