keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Sitaatteja Juutalaisista

Olen aikoinani vaivautunut Suomentamaan muutamia sitaatteja Heimosta, jotka on peräisin JuuTuub videosta "What famous men have to say about the Jews". Joten aattelin läppästä sen tässä ´teidän kaikkien´silmille !!. Nämä on siis omia Suomentelujani, enkä ole yhden ainoankaan todenperäisyyttä tutkinut, saati varmistanut !. Mutta luotan sokeasti, että pitävät kutinsa.

                                                                      Tästä lähtee......

                                             Kuuluisten Miesten Lausahduksia Juutalaisista


St. Thomas Aquinas : Juutalaisten ei saa antaa pitää sitä mitä ovat muilta saaneet anastuksella, olisi parempi, että Juutalainen laitettaisiin oikeisiin töihin jotta he voisivat ansaita elantonsa eivätkä loisia


Paavi Clement VII : koko maailma kärsii Juutalaisten anastuksesta ja heidän monopolistaan ja petoksistaan. He ovat köyhdyttäneet monet epäonniset kansat, varsinkin maanviljelijät,  työväenluokan ja todella köyhät. Juutalaisille on täytynyt ja täytyy uudestaan aina muistuttaa, että he ovat nauttineet oikeuksista kaikissa maissa sittemmin kun lähtivät  Palestiinasta Arabian erämaasta, siitä johtuen heidän eettiset ja moraaliset koodinsa sekä tekonsa ansaitsevat oikeutetusti tulla kritisoiduiksi, missä maassa he sitten ovatkin.


Ulysses. S. Grant : Olen jo kauan uskonut, että huolimatta kaikesta menneisiin komentajiin sovellettavasta valppaudesta, ValtionVarainMinisteriön erityis-säädöksiä on rikottu, lähinnä Juutalaisten ja muiden periaatteettomien pettureiden toimesta. Olen tähän (näkemykseeni ) niin tyytyväinen, että olen ohjeistanut komentavaa upseeria Kolumbuksessa kieltää kaikki luvat Juutalaisilta tulla etelään ja olen toistuvasti karkoittanut heidät osastoltani? ( deparment ) mutta he tulevat mattosäkkeineen huolimatta kaikesta mitä voidaan tehdä sen estämiseksi, Juutalaiset vaikuttaisivat olevan etuoikeutettu luokka joka voi matkustaa mihin tahansa.


William. T. Sherman : Minä olen nähnyt niin monen Juutalaisen ja spekuloijan kauppaavan täällä puvillaa ja heistä on tullut täysin häpeämättömiä sen suhteen, ettei heille kelpaa mikään muu kuin kulta, että olen tuntenut olevani pakotettu sen pysäyttämiseksi.


Napoleon : Juutalaiset ovat modernin ajan mestari ryöväreitä, heitä tulee käsitellä poliittisella oikeudella ei siiviili sillä he eivät totisesti ole aitoja kansalaisia. Juutalaiset ovat harjoittaneet anastusta Mooseksen ajasta lähtien ja sortaneet muita kansoja. Meidän tulee kieltää Juutalaisilta kaupankäynti koska he käyttävät sitä hyväkseen. Juutalaisten pahuus ei juonnu sen yksilöistä vaan kyseisen kansan perinpohjaisesta luonteesta / olemuksesta.


Francis Bacon : Juutalaiset vihaavat Kristuksen nimeä ja hautovat salaista kaunaa niitä kohtaan joiden keskuudessa elävät.


St.Justin (Pyhä Justinus Marttyyri) :  kaikkien kristinuskoisiin kohdistuneiden vainojen takana olivat Juutalaiset, he vaeltelivat pitkin maata mitätöiden ja vihaten kristinuskoa.


Cicero : Juutalaiset kuuluvat synkkään ja luotaantyöntävään voimaan. Tämän klikin koon voi havaita siitä kuinka he lyöttäytyvät yhteen ja millaista valtaa he käyttävät unioniensa kautta. He ovat tihulaisten ja hämääjien kansakunta.


Muhammed : kuka ikinä onkaan Juutalaisten ystävä, kuuluu heille ja on yksi heistä eikä jumala siedä tätä ilkeää kansaa. Juutalaiset ovat luopuneet jumalaisesta uskosta eikä sinun tule luopuman heidän petostensa paljastamisen työstä.


Franz Liszt : On tuleva päivä / aika jolloin kaikkien maiden joissa Juutalaisia asuu, on päätettävä heidän totaalisesta karkoituksestaan. Tämä on elämän tai Kuoleman kysymys, hyvän terveyden tai kroonisen sairauden, rauhanomaisen olemassaolon tai loputtoman sosiaalisen kuumeen kysymys.


Kaiser Wilhelm II : Juutalainen ei voi olla todellinen patriootti, hän on jotain muuta, kuin kavala hyönteinen. Hänet täytyy pitää erillään, paikassa jossa hän ei voi keppostella / huijata. Juutalaiset ovat vastuussa Bolshevismista Ryssällä ja Saksassa myös. Olin hallituskaudellani aivan liian salliva / miellyttävä heitä kohtaan ja kadun katkerasti huomattaville Juutalaispankkiireille suomiani etuja / tekemiäni palveluksia.


Kardinaali Mindszenty : Rähinöitsijä / pahantekijä Unkarissa on Juutalainen. He De-Moralisoivat(sic) maatamme ja ovat Unkaria piinaavan / tuhoavan vallankumous liikken takana.


H.L.Mencken : Juutalaisia voidaan hyvin todennäköisesti kuvailla kaikkein vastenmielisimmsäksi roduksi josta on ikinä kuultu. Kuten usein havaittu, heistä puuttuu kaikki ne piirteet joista sivistynyt ihminen tunnetaan ; rohkeus, arvokkuus, lahjomattomuus, rentous ja itsevarmuus. Heillä on turhamaisuus ilman ylpeyttä, yleellisyyttä ilman makua. oppia ilman viisautta. Heidän luonteenlujuteensa tuhlautuu lapsellisiin kohteisiin ja heidän hyväntekeväisyytensä on vain lähinnä teatteria. Olen yksi niitä harvoja "goyimeita" jotka ovat oikeasti tutustuneet Talmudiin ja oletatte kai, että minä nyt kehun kuinka ylevä teos se on, teos jota kaikkien goyimeiden tulisi lukea, ikävä kyllä minun raporttini poikkeaa tästä odotuksesta sillä Talmud ei  minusta ( muutamaa hyvää kohtaa lukuun ottamatta ) ole erotettavissa täydestä roskasta.


George Bernard Shaw : Tämä on se oikea vihollinen, tunkeutuja idästä, vitsaus, ongelma, loinen lähi-idästä, sanalla sanoen ;  Juutalainen.

Tämä on ensimmäinen osa, tulevaa Heimon käsittelyäni. Erityisellä lämmöllä tämä kaikki on osoitettu meidän Suomen-Blogosfäärin omalle "miltton friidmanille" joka oli jo tikahtua ´Anti-Semitismiini´. Joten,  kuten olen aiemmin luvannut, yritän nyt  vihdoin jaksaa valistaa teitä Jutku-koiria ja pikku-shikshoja (huoria) tästä ihastuttavasta Heimosta. Malttakaahan vain !.P.S julkaisin tämän tekstin jo aikaisemmin, mutta se ei näköjään ole tullut näkyviin. Kaikista teksteistä juuri se, mikä käsittelee Jutkuja katoaa kyberavaruuteen,.... jotenkin ei yllätä,.... no, kuten muistaakseni itse Cicero sanoi ; " saadaksesi selville kuka sinua hallitsee, ota vain selville ketä sinun ei sallita kritisoivan ".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti