perjantai 8. maaliskuuta 2013

Saatanan Vitun Kinkkipaskat !!

Nyt riitti (taas). Ilta-lehdestä saimme (taas) lukea, Aasian killisilmien julmuudesta elukoita kohtaan, tällä kertaa (eikä tämä oikeasti ole mitään uutta) ovat pistäneet sitten Kilpikonnia & sekalaisia liskoja yms. pien-eläimiä saatanan kilipäät, avaimenperiksi !!. Kuvitelkaa niin saatanan typerä ja ilkeämielinen / tunteeton Apina, mikä voi ylipäänsä saada päähänsä moisen idean !!. Pistää nyt saatana joku lisko tai konna pieneen muovisäiliöön avaimenperäksi, ... .Vetää Valkoisen & ylivertaisen Ihmis-olennon aika sanattomaksi.
Tähän on yhtä hyvä, kuin mihin tahansa muuallekkin ´postata´  toistaiseksi käyttämättä jäänyt pätkä kirjoituksiani, ja se kuuluu näin ;


"kuinka kauan valkoiset aikovat kantaa neekeriä selässään. ja miksi olettavat sen olevan meidän vastuumme ?!. Neekeri on ja on aina ollut ja tulee aina olemaan typerä kyvytön primitiivinen paholainen joka ei muuksi muutu. Sama koskee juutalaista ja kaikkia muita alempia rotuja. niiden hyysääminen vie meidät tuhoon.

Valkoiset ovat ainoa eläinrakas rotu, eikä elukkarakkaus tartu alempiin rotuihin vaikka miten yrittää. Jo tästäkin syystä hyysää valkea, Neekereitä sunmuita murjaaneja mielellään."

Ja tämä, taaaaaaaaaaaaaaaassSSs!! kerran vahvistaa tuon älykääpiöllekkin itsestäänselvän sanomani 100% !!. Mutta ei,  "ei, kun tuetaan vaan Kiinaa & Kiinalaisia, teetetään kaikki Auringon alla siellä. Syödään Kiinalaisessa ravintolassa täällä, sehän on täysin turvallista & luotettavaa ja terveellistäkin!!. Ei ne apinat mitään salaatinlehtiä, mausteita ja muiden ruuantähteitä roskiksesta kaiva, ja läppää meidän annoksiin. Ei ikinä !".


Hyi vittu, että minä sitten VIHAAN näitä vitun Kiinalaisia apinoita, saatanan vinosilmä-luiskaotta-keltanokka kusilärvä-massapaska-kommareita !!!!. Kiinalaiset, minä V-I-H-A-A-A-A-A-A-N-N teitä !!!!!

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä selkeämmin (kuten on kai aika yleistä!) tajuan ja pystyn hyväksymäänkin tajuamani ; että Aadolf Hitler ei ollutkaan se pahis ja väärässä vaan se vähiten huono, ja yleensä ihan tasan absoluuttisen oikeassa !!. Ja väitän, että me Valkoiset suurimmaksi osaksi tunnemme KAIKKI näin, mutta suuri enemmistö ei vain pysty juutalaisten indoktrinaation / aivosaastuttamisen, TV:n, elokuvien yms. propagandan jäljiltä näkemään mitään selvästi. Ja olen nuorena aina ihmetellyt sitä kun Hitler lausahti, että "...ja emme epäile kutsua heitä (muita rotuja) orjiksi !" mitä tuo oikein tarkoittaa ja miten sydämmetön täytyy olla noin sanoakseen. Mutta nyt vanhempana ja katuviisaampana tajuan selvännäköisen kristallinkirkkaasti Hitlerin olleen täysin oikeassa, jos ei mistään muusta syystä niin siitä, että ainakin heteroisen parissa olet joko Orja tai sitten Isäntä. Tasan 2 vaihtoehtoa ja miksi helvetissä haluaisin olla itseäni alemmalle olennolle alisteinen !!??. Niin kuin suuri osa teistä moderneista valkoisista kusipäisistä alistuvista imbessilleistä !?.

Jollet orjuuta muita, he orjuuttavat sinut, sanon minä, tässä ja nyt. Jos sinä et "pidä bisneksistä huolta", Paholainen kyllä pitää. No mutta eniwei, eksyin pointistani -Kiinalaisten vastenmielisyydestä !. Apinoita ovat ja apinoina pysyvät, ja ilman Valkoista ei niillä kusiaisilla olisi koskaan mitään.

Tämä Aasialaisten maailmankuulu ilkeys & tunteettomuus lienee ironista kyllä myös suunnattomaksi hyödyksi näillä vitun vatipäille. Nimittäin juutalainen vihtahousu-rotta-loinen ei pääse koskan kiilaamaan Aasialaisten sekaan / väliin ja heruttelemaan kyyneliä mistään syystä. Killisilmät on Teflonia sille, mikä saa teidät suurimman osan, länkkäri spedet, nanosekunnissa heittäytymään rähmälleen. Miksi Aasialla menee paremmin kuin lännellä ?!. Siksi, ettei juutalaisilla ole siellä minkään valtakunnan valtaa, eikä siellä liiemmin taida koko vitun oksettavan rottalauman jäseniä ...asustella, ylipäänsä. Hoplaa!!, mystery solved !.

Niin kuin kaikki alkeelliset ja ahneet, itsekkäät, typerät ja ajatuksettomat pedot, syövät neekerit & Kiinalaiset / Aasialaiset ihan mitä tahansa !!. Kuten kai olen jo sanonut, näin filmin missä Kinkkimies söi omaa paskaansa. Omaa paskaansa !!. OMAA   PASKAANSA !!.

Ei muuta kun uuniin koko pakana sakki !!. Ja juutalaiset taas pitkästä aikaa, suihkuun. Ovat sen enemmän kuin ansainneet 6000 vuoden rikoksillaan !!. Wouldn´t you say ?.

Vielä mainittakoon, että jos minä saisin päättää, luultavasti ruoskituttaisin kaikki ne huorat, jotka ovat meidän työmme ja ennenmuuta elämämme ja tulevaisuutemme myyneet, huoranneet tai melkeimpä vain antaneet Kiinalaisille ja erinnäisille alhaisille ansaitsemattomille neekereille ympäri maailman !. Hävetkää !! Shame on you !!. Hävetkää !.                                                 Summa Summaarum ; Nuke the Chinks !!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti