lauantai 16. maaliskuuta 2013

Vaihtoehto Vasemmisto ?

Satuin tuossa näkemään tänään ykköseltä, olikohan A-Studio vai mikä uusinnan, jossa jankuteltiin "Maahanmuutosta" yms. vastakkain Halla-Aho tai Beelsebub niin kuin jotkut hänen tuntevat, Olli Immonen ja joku yhdentekevä ämmä ja se päätäänaukova Hippipaska ´Dan Koivulaakso´. Ja kuten arvasin oli Vasemmiston "argumentit" yhtä naurettavia ja tyhjiä kuin suunnattoman ärsyttäviäkin. Taaskaan Vasureilla ei ollut mitään oikeaa sanottavaa niin kuin Immonen vienosti, ohimenne yritti sanoakkin ennenkuin lause..kat.ke.. ..sanat pakenivat huuliltaan, mahdollisesti sisäisen itsesensuurin ilmentymänä. Mutta sai kuitenkin edes tuon hyvin haapean sanomansa sanotuksi, se oli jo, kuin pieni & vaatimaton alku. Alku sille, että ymmärretään ja uskalletaan ottaa ohjat ja käydä offensiiville, niin kuin Vasurit itse, ja ihan tasan AINA.
Mutta eniwei, Kommarit ei muuta tehneet kuin aukoivat päätään ja ulkoamuistelivat & suustaan sylkivät kaikki naurettavan muoviset klisheet ja muut "itsestäänselvät" oletus-pakkotoistot. Vasemmistohan on ylipäänsä olemassakaan vain ollakseen minkä tahansa ihmisen, tilanteen, status quon tai muun vastaavan, Negaationa, vastarannankiiskinä, "toisinajattelijana", provokaattorina, valittajana ja niin edespäin. Tuossa "väittelyssä" (syyttelyssä) se tuli taas hyvin esiin. Dan Koivulaakso, vittu sä olet tyhmä jätkä !!. Ammu itses, raahaudu niillä rystysilläs johonkin luolaan ja posauta se pyöreä, läski -pääsi irki !. Iroonista, että "Dänille" on siunaantunut siniset  silmät !. Eikä se paljon muuta tehnytkään kuin pällisteli niillä siinä, huuli pyöreänä Hoo-Moilasena. Tiesiköhän elukka-parka edes missä oli ?!.

Se nainen, kuka helvetti sitten ikinä olikaan, yritti epätoivoisesti ja kuin velvollisuudentunnosta, aina välillä kiilata keskusteluun mukaan, roiskaisemalla jonkun puolivillaisen klisheisen ääliömäisen tympäännytttävän typerän, mälsän kommentin. Ja sitten näytti heti perään mahaan potkaistulta, henkäävältä lehmältä, (joka on pettynyt elämäänsä). Yksi ärsyttävimmistä (ja turruttavan itseääntoistava & Vasureita aina ja kaikkialle seuraava piirre) piirteistä lähetyksessä oli se, että nämä Vasurit eli pari vierasta & "haastattelija" (syyttelijä) keskittyivät jatkuvasti jankuttamaan lähinnä keskenään, märehtimään kun aivottomat lehmät Suomen SiSun olemusta... !!. Siis mitä helvetin vittua ?!??!!. Ketä vittua kiiiiiinnostaa !?!?!?!?!?!?. Huu givs a fak !.

Tyypillistä  Bolshevikki, Vasuri, Kommari -paskaa. Kun ei ole mitään annettavaa, keskitytään vain kompromettoimaan vastustaja, ja johtelemaan debatti milloin millekkin sivuraiteelle, kunha siitä ei vain saada mitään oikeaa(!) aikaiseksi. Kunhan vain totuus ei pääse esiin. Periaatteessa tällaiset "keskustelu ohjelmat" yms. Suomessa koostuvat siitä, että Vasemmistopaskat kutsuvat itseään älykkäämpiä, kyvykkäämpiä, kiinnostavampia ja persoonallisempia ihmisiä haukuttavaksi ja syytettäviksi, näihin omiin hevonpaska-ohjelmiinsa. "Käyvät päälle kuin yleinen syyttäjä".
Mitään sen tähdellisempää sisältöä kun eivät reppanat saa aikaiseksi.

Ohjelmassa tiivistyi myös, taas kerran, ns. Oikeiston ja Konservatiivien perus virhe ; se etteivät he ymmärrä lakata olemasta aina defensiivillä, puolustuskannalla, vaan pakittelevat ja anteeksipyytelevät loputtomiin. Mitä enemmän myönnytte Vasureille, sitä röyhkeämmiksi ne käy, tämä pitäisi kissankin ymmärtää. "Jos Pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden". Koska te oikein opitte?!. Ei pidä peruutella ja yrittää aina olla kohtelias ja mielyttävä, sillä "sillä tiellä odottaa kadotus". Käykää rohkeasti päin, ja niin kuin joku joskus sanoi "...jos et halua valtaa, miksi edes puhut ?!".
Ollikin meni perkele taas peruuttelemaan, kiistämällä jyrkästi kaikenlaisen "RasisisisisssSSSsmin" ja tuomitsemalla sen. Siis ...tä !?. Kenen joukoissa tuollaiset pakittelijat siis oikeastaan seisovat ?. Heillä ei näytä olevan paljon sen parempaa, loppuunasti ajatellumpaa ja rakentavampaa esim. poliittista linjaa kuin Kommareilla konsanaan. Toimivat melkein kuin, lähinnä jonkinlainen reaktionäärinen vaihtoehto-Vasemmisto. Yksi näiden asioiden suurimmista ongelmista on se kaiken pahan alku ja juuri, se tabujen Tabu, eli Juutalais-kysymys Jos ei "pysty nimeämään Juutalaista" ei mistään muusta tuollaisesta ´keskustelusta´ole yhtään mitään hyötyä, eikä se tule koskaan mihinkään johtamaan. Ei koskaan. Mihinkää.

Mutta en nyt juuri jaksa puuttua moiseen jankutteluun sen enempää, joten bonne nuit sanoo Herr Kapitän, tältä erää.
Kapteenin Blogi, Tähtiaika 0:23.16.01.2013
...ihmiset eivät vieläkään näytä oppineen mitään, viimeisen vuosimiljardin aikana. Huomaan toivovani parempaa maailmaa ja parempia kanssakäyjiä. Onneksi on edes suklaata. Sivilisaatio tällä planeetalla on luhistumassa, loittoryhmää ei suositella.  Over´n´out.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti