maanantai 25. maaliskuuta 2013

Whazzup Ruotsi !?

Silmiini osui tuossa tällainen otsikko .... .. . .. ... . .. ...totisesti tuo on aika uskomatonta, että suvaitsevaisuuden ja MoKutuksen luvatussa mikä-mikä-Mekassa on ihan aitoa oikeaa "Rasismia"-kin. Itse juttua en lukenut, eikä se niin kiinnostakkaan, mutta se tuo nähdäkseni hyvin esiin Ruotsalaisten latentin Rasismin / nirppaturpaisen suhtautumisen kaikkiin muihin ihmisen versioihin, paitsi toisiin Ruotsalaisiin. Niin kuin mitään muutakaan tai kenenkään muunkaan mittän piirrettä, ei tuo biolooginen "rasismi" ikinä lähde Ruotsalaisista pesemälläkään, ei kulumalla eikä väkivalloin, se on ja pysyy.
Ja se, että hurrit ovat kyseisenlaisia lieneekin yksi monista pinnanalisista syistä miksi juuri Ruotsalaiset ovat niin intoa piukassa kaiken "Anti-Rasismin" MoKutuksen yms. hömpän kanssa. Koska he yrittänevät täten sekä  kieltää oman todellisen olemuksensa ja sisältönsä, että manata sen olemattomiin. Niin kuin "Vasemmisto" aina tekee, koska ovat Projisoinnit "mestareita" ..niin kuin rikollisetkin ja ainakin jotkin naiset. Näkevät oman rumuutensa kaikissa ympärillään ja huonot puolensa toisten vikoina, heijastavat "omat disaininsa" muihin ja sitten luulevat, uskovat ...ei! tietävät! että ne ovat kuin ovatkin juuri kaikkialta heidän ulkopuoleltaan kotoisin !.
Toisaalta voisin kuvitella myös, Ruotsalaisten olevan jo sen verran kypsiä elämään Islamilaisessa maassa, kaikkea kannustaen, kaikkea sietäen, että alkavat jo repeillä liitoksistaan, saumat alkavat jo purkautua ja tällaisia pieniä pilkahduksia totuudesta pääsee päivänvaloon, kuin märkiä pieruja. (Joita meidänkin Hallituksessa istuu iso liuta).

Mutta ei tämä mitään, tsiigataan kuinka Ruattin käy !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti