keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Suomen Tatuointitarinat

(Kuva ei sisällä em. "Tuttuja Julkkiksia" )


Uskon, että puhun suht. laajan populaation suulla jos ja kun sanon, ettei tuo roska taida kiinnostaa juuri yhtään, juuri ketään. Tietenkinhän tuommoinen täytyi Suomeenkin ihan ihkaoma saada, kun kerran Angloillakin on jo useampiakin. Eikä täällä nyt sentään saatana ruveta itte mitään keksimään !. Prkl !.

HUOM!! Meillä ei ole yksinkertaisesti tällä hetkellä, periaatteessa yhtä ainoaa oikeasti mielenkiintoista ´kuuluisaa tyyppiä´  ja Tatuoinnit kuuluvat moukille & Morlokeille yms. kognitiivisesti alemmalle luokalle, joten älkää kiitos enään propagoigo niitä Talmud Vision kautta ("Televisio"). Esim, noista kuvassa lilluvista pallinaamoista tiedän tasan tuon yhden ja se on käsittääkseni Sunrise Avenuen kiljuja / laulaja. Saattaa olla TeeVeen väet, ettei maksa vaivaa. Tai sitten taas kerran, "paska myy".3 kommenttia:

  1. Opettele kirjoittamaan oikein;se ei ole enään vaan ENÄÄ. t: tällä hetkellä 2:n tatuoinnin onnellinen omistaja

    VastaaPoista
  2. En ole laisinkaan varma, että olisit oikeassa kirjoitus asun suhteen, mutta onhan se mahdollista. Ja kirjoittelen itseasiassa aika pitkälti ihan tahallaan "omalla tyylilläni". Tavalla joka kirjoitettuna ilmaisee mielestäni parhaiten itseäni, joten krijotus-vRiheitä sattuu aika useasti. Mutta kiitos kommentista !! huomasin sen vasta nyt. Mahtavaa eka kommentti !!!. Jos olisi Shamppanjaa voisi sen korkata vaikka heti !!.

    VastaaPoista
  3. Mitä tätä luette !?!? saatana !!. Ei ole mitään, yhtäkään, syytä -sille, että tämä olisi Blogini luetuin teksti !!. Faks-seiks !. (kiitos kun luitte, ty ´kamagen´.)

    VastaaPoista