perjantai 1. maaliskuuta 2013

Räyhää !!


Miksi lähes joka vitun ikisessä työssä vaaditaan ihmisiä olemaan, oma-aloitteisia, ulospäinsuuntautuneita, itsenäiseen, ja -ryhmätyöskentelyyn kykeneviä. Omaamaan positiivisen ja palvelualttiin, ilopillerimäisen olemuksen / asenteen.  Vaaditaan, että on reipas ja ilosta hihkuva, typerä virnistelevä osastaan hekumoiva orja !!. Kuka saatanan vittu, varsinkaan tässä maassa ihan tasan oikeasti on tuollainen / täyttää nuo vaatimuskriteerit !?!.

Miksei kukaan koskaan hae esim. Älykästä tai jopa viisasta, vakavaa, vittuuntunutta, elämäänsäkyllästynyttä, rehellistä, katkeraa totuudenpuhujaa tai muuta vastaavaa ?!?!?!!. Takuulla löytyisi useampikin kiinnostunut, vielä jos saisi olla laiska ja saamaton, vetelä ja ärtynyt kuin vanhuksen suolisto, nin avot !!.

Nykyään vieläpä pitäisi olla joku saatanan Diplomi Insinörtti ylioppilas kung-fuka, tähtiguru päästäkseen edes lakasukoneen rattiin!. Hieman on nyt teillä työnantajat(?) epärealistisen korkeat odotukset / vaatimukset, vielä pitäisi tyytyä saatana johonkin neljännen maailman palkkatasoon, jolla ei pahin kitupiikkikään pärjää edes yhtä kurjaa kuuta. Ostovoimaa on kuin Zimbabwelaisella sillan-alus-neekerillä ryöstön uhriksi joutumisen jälkeen. Maahantunk...tai siis ´muuttajien´avulla voivat saatanan ketkut vielä vetää, meidän valkoisten mahdollisia palkkoja niin alas kuin vain kehtaavat ja  sitten syyttävät ´laiskaksi´tai ´työnvieroksujaksi´tai miksi vain, jos ei kerran "paskatyöt kelpaa". Kuulostaako se todella sen arvoiselta ? paskaa työtä, paskalla palkalla?!. Luultavasti paskoilla työkavereilla, paskalla pomolla ja työ sijaitsee tod.näk. paskalla paikalla ja sinne on raahauduttava paskoihin aikoihin. Johan on täyttä paskaa, sanon minä !!.

Samanlaista järjenvastaista hihhulointia kuin mitä äsken nähtiin Star Trekissä, kun Enterpricella "surtiin" La Forgen ja Ro Laren oletettua kuolemaa, pistämällä pystyyn bileet !!. Vittu saatana, Bileet !!!. Kuolleille... !?!?!. Mutta kyseinen sarjahan on periaatteessa kaikki tuo Monikultti, post-modernismi, feminismi yms. sködä yhteen tuuttiin ahdettuna, turbo-ahdettuna. Joten ei se toki yllättämään päässyt. Kahelia kuin käkikello.

Yksi naurettavimmista työpaikan soveltuvuusvaatimuksista tuli vastaani kun törmäsin, Museon ...´hoitajan´ paikan ilmoitukseen. Olen ollut vastaavissa töissä ja voi todeta, että kirjaimellisesti A-p-i-n-a kin soveltuu Museonvahdin virkaan. Se on aika pitkälti täsmälleen sellaista kuin Mr.Biinissä (siinä leffassa) kun Herra Papu vain "istuu ja katselee maalauksia". Ja tähän työhön kehtaavat saatana vaatia "mieluiten ylioppilasta" joka puhuu suurinta osaa ihmiskunnan kielistä. Ikäänkuin joku ylipäänsä edes kävisi kyseisessä mitättömässä käpykylän museossa !!. Vittu siellä kukaan edes käy, saatana !!

Kaikki tällaiset ylimitoitetut pääsyvaatimukset(kin) ovat periaatteessa eräänsortin "rodunjalostusta", ...eugeniikkaa ja kylmää Darwinismia. Sortteerataan ulos geenipoolista kaikki "Beetat" ja "Omegat", ..´joo ei päästetä niitä apajille, hihihihihiii tirsk ´. Jos et pysty pelaamaan meidän peliä meidän säännöillä, niin näänny saatanan nynny !! NÄÄNNY !!. Ja kuten Maija laulaa "..väsyneet hävitetään .."

Pikkusielut yrittävät muita mitätöimällä, työntyä itse kohti taivasta ja sen yli !!. Jippiii

Suomalaiset te olette säälittävän ja ällistyttävän pikkusieluisia / pikkumaisia tiukkaperse, kommari kostajia. Katkeria, kateellisia, munattomia ja sieluttomia, persoonattomia, ynisijöitä ja matelijoita, eli juuri niinkuin Otto Weininger sanoi pohjoismaisten rotujen olevan, Masokisteja (mutta myös Sadisteja sanon minä). Mitä jos ette yrittäisikään tehdä kaikesta niin vitun vaikeaa ja mitä jos yrittäisittekin olla joskus jossain asiassa edes vähän kekseliäitä, yritteliäitä, rakentavia ja peräänantamattomia !?!?. Ettekä heti taivu kun joku vitun Anglo-Saxi läskipää tekee oman mielipiteensä tunnetuksi tai Ryssä tai Internationaalinen Jutku tai mikä muu saatanan rakki hyvänsä !!?. Mitä jos olisittekin vähän sellaisia, ...niin kuin Japanilaiset, eläisitte itsestänne itsellenne. Koko muun maailman unohtaen, tehden kaiken "laatu uskontona" tyyliin, olisitte oikeita "disainereita" keksisitte jotain ihan ihka oikeaa tiedettäkin, olisitte rodullisesti tietoisia ja taipumattomia !. Olisitte vähemmän johdateltavissa olevia, niin ei pääse mikään Fyyrer (johdattelija) teitä johdattelemaan.

Uskaltautuisitte sanomaan oikein Herroillekkin vallan vastaan !!. Toisitte oikein oman tuntemuksenne maailmasta ilmi ja päättäväisesti. Tajuaisitte, että valta onkin koko tämän ajan ollut sinulla itselläsi, siinä omassa sylissäsi. Mitä jos lakkaisitte saatanan munattomat lapamadot kiukuttelemasta täällä netissä tai siellä kotona jossai pöytäliinan(ählämihatun) alla ja oikeasti alkaisitte oikeaksi maaksi, oikeaksi roduksi !. Onko teistä siihen ?!. Oletteko te totisesti yhtä ja samaa rotua ensinnäkään....

Lakatkaa vaatimasta naurettavuuksia, te olette / me olemme, suuren-maailman mittakaavassa täysin yhdentekeviä, toistan, siis totaalisen täysin ja absoluuttisen yhdentekeviä !!. Meitä ei periaatteessa ole edes olemassa, verratuna oikeisiin maihin ja kansoihin ja te saatanan kekkeruusit luulette, että joku tuolla ulkona viis veisaa siitä mitä me joko teemme, tai jätämme tekemättä ?!?!. Oletteko te ihan totaalisia vitun idiootteja, vetäneet ´täys vajakiksi´!?!?. Jos täällä joku sanoo "neekeri" niin se on korkeintaan yhtä paljon kuin jos joku micrometrin kokoinen itikka Saturnuksen kuun, pimeällä puolella hyvin hiljaa pieraisee. Se ei voisi ninku vähempää hetkauttaa, koko hela maailmaa. Älkää olko naurettavia !.
                   
                                                          Leben und liebe ist für alle daEi kommentteja:

Lähetä kommentti