tiistai 12. maaliskuuta 2013

Who the FUCK is Martti Saarinen ?!?!. Seriously ?!.
Törmäsin näin(kin) ällistyttävään ja yllättävään uutiseen. Valittelevan artikkelin mukaan ei ole Martti päässyt voivuoren päälle makoilemaan, ..sanon vain, että "ai kun ikävää". Minulle tämä ei kuitenkaan ihan yästä tullut, sillä kuten olen vaahdonnut, on kaikki tämä Idols ja Talent yms. paska ihan täyttä, yhdentekevää paskaa. Ketään ei oikeasti enään kiinnosta. Ja mitä tähän kaljuun tyhjäntoimittajaan tulee, on hän niin tuntematon pienuus ja niin totaalisen yhdentekevä, ettei edes Martti Saarinen tiedä, kuka vittu on Martti Saarinen.


Suomessa jo liiankin tuttu ilmiö : kiskurihinnat.
Jos pitää työntekoa äärettömän tärkeänä, niin kuin suurin osa tästä junttilasta pitää, voisi Maraa melkein pitää ensisijaisesti työnvieroksujana. Lähinnä mopinvarteen tai johonkin varastoonhan tuollainen joutaisi, mutta pullukkaa näyttää kiinnostavan enemmän "taiteilijaelämä" tai sen epäonninen emuloiti. Niin kuin niin lukemattoman montaa muutakin nykyajan ihmistä, häntä kiinnostaa kovasti saada olla ´muusikko´tai muu tekotaiteellinen haiseva paska, joka ei ole oikeaa lahjakasta taiteilijaa saati muusikkoa k-i-r-j-a-i-m-e-l-l-i-s-e-s-t-i nähnytkään !!.
Ja katsokaa mitä hintaa kehtaavat pyytää, jumalauta !!. Vittu, että voi olla hävytöntä sakkia saatana !!. Ovat kuin mitkäkin Juutalaiset. Siis ajatelkaa nyt, kuka helvetin vittu maksaisi tuosta potaskasta viiskyt senttiä !!!!?.                  

                                                                            Fuck NO !

50Centillä saisi vaikka pussillisen ihan hyviä perunoita tai Sukulakun. Enkä ihan vain pahuuttani, periaatteestakaan rahoittaisi tuollaista tyhjänpäiväistä kesselöintiä. P.s taustallani soi täällä Maija Vilkkumaa, siinä on muzaakkia josta kannattaa vähän jo maksaakkin. P.s.P.s enkä todellakaan mielelläni kehu naaraiden musiikkia. Tämä 12v:n takainen makkara on totisesti, se artistin painajainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti