perjantai 22. maaliskuuta 2013

Leikelajitelma

Otin talteen taas muutaman kuvakaappauksen ja julkistan ne nyt täälläkin. Kommenttiraidalla varustettuna.


Tämä tuskin yllättäisi abortoitua kanaakaan, Ihmis-apinat eivät ole tyytyväisiä paholaisten, juonittelijoiden, manipuloivien valehtelijoiden, rottien jne jne. päätöksiin !!. Kukapa olisi arvannut !.
Ja tässä taas on ällistytävää samankaltaisuutta vierekkäisissä filmeissä, Youtubessa. Molemmissa yksi apina suree maassamakaavaa toista. Ja tämä siis täysin sattumalta (ilmenee Tuubin sivulla näin) !?.Ja sitten vielä silppuamis kysely. Olette / olemme luojan kiitos vastanneet ihan täysin oikein, jyrkkä EI!! tälle Juutalaisten & Boshevikki Feministien mielisairaalle Jura-kautiselle pakkoneuroottiselle pakkomielteiselle primitiivi-rituaalille !!. Tätä EI tulla ikinä Suomeen ruiskuttamaan, ei takuulla ja totaalisesti !!. Jokainen "Lääkäri" joka tuota tekee tulisi ruoskia välittömästi, ja saa hävetä, hävetä ja paljon !!. Shame on you !!.

Mielenvikaisia ovat he jotka tuota Satanistista pahuutta / typeryyttä sietävät ja lietsovat, alhaisia rottia joita ei pidä sekoittaa oikeisiin Ihmisiin. Älkää koskaa Suomalaiset heltykö, menettökä munaanne ( :) älkää ikinä taipuko. Ympärileikkely on kiellettävä, pidettävä kiellettynä ja kriminalisoitava ja tiukemmin kuin absoluuttisesti !. Se on mm. Anglojen / Jutkujen Valtakunnassa ´Kwassa´ yksi Feministien ja muiden Valkoista miestä patholoogisesti vihaavien kusipäiden tavoista, rampauttaa mies koko iäksi. Ja vieläpä sangen alhaisella perverssillä ja kuvottavalla tavalla. Se tuhoaa niin mielen kuin sielunkin ja totta hevon vitussa, kyvyn tuntea luonnollinen / tarpeellinen määrä ....pipelillään, yhtään mitään !. Ei tasan onnistu Juude, ei tasan !!. Mark my motherfucking words !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti