lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kaikkis

Olen jo pitkään aatellut / halunnut haukkua "koko kansan rakastaman" Kaikurannan Jessen, joten tartun tässä puolivillaisesti, ad lib   from the hip tuumastani toimeen !!.


Kuka ikinä tätä läskiä / lihavaa -turhaketta sitten "stailaakin", häpeä !!. Häpeä ja paljon !!. Katsokaa nyt tätä saatanan läskiä, katsokaa ....

Katsokaa nyt tätä vitun naurettavaa läskiä !!. Tuo pelkkä pullopää on painavampi kuin minä !.


..siis, mitä hevon helvetin vittua ...!!??. Tuo köntys näyttää, siltä kuin siinä olisi joku pönäkkä PerusJamppa jonka sisältä pyrkii esiin toinen ihminen, joka sattuu olemaan nainen. Niin kuin Matrixissa kun agentti Smith ottaa sen hekopilotin kropan käyttöönsä tai oliko se joku vähempi agentti, en ole ihan varma. Toisaalta tuo näyttää vain ; lihavalta äijältä meikissä !.

Kuollut Manaatti, puiden väliin ripustettuna / tuettuna. Ihmisen kledjuihin puettuna.


Siitä äimistyttävän muotoinen kontio, että naama on pyöreä ja lihava niin kuin on mahakin, mutta kaikki muu on epäsuhtaisen "laihaa". Mikä vitun esitys tämä on olevinaan !??. Kattokaa nyt tota !. Kattokaa !.

"
"Tuunx mä sun pyllyys...!? "


Tuo on jo niin dorkan näköistä, etten osaa sanoa tuohon mitään. Ehkä sen, että tuossa ^^ hän näyttää lähinnä lihavalta lesbolta. Musiikkinsa on niin yhdentekevää, etten tiedä siitä periaatteessa mitään muuta kuin sen mitä nyt olen yhdelle biisille altistunut esim. kaupan taustamusiikkina. Pahaahan se teki, ei sitä kiistää voi, rasittavaa tympeää yhdentekevää jurnutusta. Heivatkaa nyt jo tuo läski vittuun ja Hankkikaa. Parempaa. Musiikkia !!.

Lakatkaa "stailaamasta" tuota läskiä tuommoiseksi !!. Tiedän, että olette mauttomia Vasuri-mänttejä, mutta yrittäkää edes. Yrittäkää ees simuloida oikeaa tyyliä tai makua tai jotain. En tosin väitä, että tuohon möhköön mikään niistäkään puris, mutta voihan sitä koklata. Naurettavaa summa summaarum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti