maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tyhmä Tyllerö

Törmäsin tällaiseen älykääpiöön & älykääpiömäisen typerään kommenttiinsa (useitakin siellä oli, tältä samalta älykääpiöltä) Uusi Suomi blogeja selaillessani. Jotain Vasemmisto-Kukkakaaleja ne oli, itkivät taas jotain Suomen Sisun itseasiassa aika hyvää julistetta, tai kahta.

        -= RuukinMutruunaa(sic) mukaillakseni, aloittakaamme seuraava virke sanalla _no_ ....=-


No. Ensinnäkään pulaa ei ole, eikä hyvin tod.näk. tule  työvoimasta vaan työnantajista ja / tai itse töistä. Me emme todellakaan tarvitse, yhtä ainutta maahan-änkijää yhtään mihinkään !!. Emme yhtä ainoaa, yhtä ainoaa !!!. Sellainen kansa joka niitä tarvitsisi ei nähdäkseni ansaitse omaa maata, eikä sillä kyllä mitään tekisikään.
Rajat sekä voi, että pitää sulkea & pitää mahdollisimman suljettuina. "Vapaa liikkuvuus" ei valitettavasti ole "Ihmis-Oikeus" vaan lähinnä mm. muuten tuon "Ihmis-Oikeus" -termin lanseeranneen jengin, eli Juutalaisten etu-oikeus. Naaraanhan lie hyvin vaikea sisäistää siihen tennispallon kokoiseen päähänsä / tajuntaansa mitään todellisuuden karuja piirteitä ja sen sellaisia, lain-alaisuuksia, kuten esim. että jos kusee nuotioon ===> nuotio sammuu / on kusessa. Rajat on naaras-api-naiseni sama juttu kuin elukoiden reviirit, tokihan niitäkin voi ihan mielinmäärin ylitellä ja vaikka kuseksia ympäriinsä, mutta jos tontin Oikea Omistaja saapuu paikalle on mahdollista, että siitä seuraa välitöntä ja intensiivistä fyysistä tuskaa. Tämän asian ymmärtää kirjaimellisesti kissakin, ja oikeastaan eritoten juuri mm. kissa. Tämä on mitä yksinkertaisin yhtälö, Minun alueeni & Sinun alueesi, pat problem.

 Ja jos nyt oikein käsitän tuon kommentin, niin siinä verrataan Suomi Juntin Kanarian matkaa siihen, että esim. nyt juuri Suomeen virtaa solkenaan & loputtomiin  "ilmaisia neekereitä".
No, ei nyt ihan niinkään kyllä o !!. Jos rajoja ei olisi, voisinhan minäkin periaatteessa vaikka kävellä Pariisiin, "mut ooo, jos niin ei oo, nin niin ei ooo .." (Maija Vilkkumaa -Yksi) ja joudun siksi  pulittamaan lento tai laiva biljetin hinnan.

Aivan kuten suurin osa tuollaista "Hippi jargonia" on tuonkin typerän tyllerön lallattelu pelkkää ulkoa opittua & papukaijamaisesti toistettua -silkkaa paskaa-. Josta kaiken lisäksi tulee väistämättä mieleen (ei Fingerporilaisittain! )elokuvan American Psycho -päähahmo Patrick Bateman, kun hän siellä ravintolassa yhdessä kohtauksessa latelee ulkoa, liukuhihnalta kaikki odotetut, kootut klisheet kuinka "..meidän täytyy huolehtia Afrikan köyhistä, AIDSista, nälänhädistä yms. "

Edistää sitä ja edistää tätä, ja vielä mitä !?. Lännes on itä ?!. (Joka muuten nykyään alkaa olla jo pelottavan / ironisen totta ).

Lopunkaiken, tuossa tiivistyy taas, naisten absoluuttinen järjettömyys, typeryys ja kyvyttömyys käsittää mitään, aika pirun hyvin. Ja se, että naaraat seuraavat vain ja ainoastaan Zeitgeistiä, vailla omaa mieltä kuin Zombiet konsanaan, vaellellessaan päämäärättömästi pitkin ja poikin, pihoja ja paikkoja, manaten "aivoja, aivoja". Mutta toisin kuin Zombit, elossa pihisevät naaraat on niin vitun tyhmiä, etteivät osaa edes vaatia "aivoja!".

P.s vinkkejä naaraille. Pysykää keittiössä, kutokaa jotain, älkää ikinä päästäkö mitään mielipidettä mistään tärkeistä asioista suustanne ja sen sellaista. Tuon kommentin kaltaiset "ulostulot" herättävät mm. myötähäpeää, se on kuin jonkin teinin "lopullinen avautuminen"  jonka hän luulee muuttavan kaiken, ratkaisevan koko maailman ongelmat. Koska luulee, ettei tuo skeida ole vain koskaan juolahtanut kellekkään muulle mieleen. Älkää luulko olevanne niin ovelia, te olette keskinkertaisia, tylsiä, ajatuksettomia, sieluttomia, typeriä, itsekkäitä, materialistisia, solipsistisia sontiaisia, pahoja ja äänekkäitä puissa roikkuvia apinoita. Manipuloivia, kusipäisiä, pikkumaisia, pikkusieluisia, teeskenteleviä, totalitäristisiä huseeraajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti