lauantai 18. helmikuuta 2023

Suomen Aboriginaalit

 https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/e56109dd-658b-4ccd-bebe-f51f40077afa


Äbäläwäbälä vitun Fintiaanit, vittu krai mi a riva !


HAISTAKAA saamelaiset primitiivit vitun neekerit VITTU !! Vitun tunkkaiset kusiset yhdentekevät kusipäiset naurettavat histriooniset mitättömät vitun lättäpäät ääliöt. Suksikaa helvettiin, sinne missä neekerit ja intiaanit ja muut aboriginaalit apinat jo teitä venaa.


Vitun mulkvistit saatana, luuuuuuuulisi että olisivat enemmänkin aika vitun tyytyväisiä ja ylpeitä tjns että itsensä S.Enix jumalauta noteeraa heidän typerän merkityksettömän kurjan jurakautisen vitun "kulttuurinsa" ja tekee sen NÄKÖISIÄ kledjuja peliinsä, mutta kun on pikkusieluinen ääliö jurakaudelta jurakautisine aivoineen niin sitä sitten alkaa vain pahoittaa mieltään kuten pikkusielut nykyään ja aina ja kaikkialla.

Teidät tulisi jo pommittaa.


#PommittakaaSaamelaiset!


Vitun rotat saatana.
P.s "Nyt saamelaisten oikeuksia valvova kansainvälinen järjestö Saamelaisneuvosto vaatii yhtiötä ottamaan vastuun ja poistamaan asut pelistä."
...mitä on "saamelaisten OIKEUDET" ?!?! Mitä tämä tarkoittaa ? Osaako joku / kukaan selittää ?! HAhaaha vitun apinanpaskamulkut suksikaa poronvittuun vitun kusipäät ylimieliset naurettavat vitun jääkauden tollot pellet paskat nekrut juntit mulkut rotat apinanvitut imbesillit. Teidät tulisi ARMOTTA hävittää.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti