maanantai 6. helmikuuta 2023

Nekrujen ylimielisyydestä

 https://www.takimag.com/article/black-white-tv/


^ Siinä on TAAS täydellinen esimerkki tuon perkeleen vitun primitiivisen paska-apinalauman nimeltä neekerit, typeryydestä ja ylimielisyydestä ja absoluuttisesta sadistisesta solipsismista. Vitun imbesillit saatana. Ensinnäkään eivät ole ymmärtäneet tuota yksinkertaista mainosta ja toisekseen... kehtaavat VALITTAA siitä että saavat ylipäätään valkoisilta TEKNOLOGIAA !!

Ja siinä se itsekin toteaa ettei heidän esi-isänsä (jotka oli kai ameeboja tjns) olisi osanneet edes kuvitella moista, niin nin...ei TIETENKÄÄN vitun pölvästi ääliö typerä saatanan pässi !! Kristus vittu; suurin osa VALKOISISTAKAAN ei olisi osannut kuvitellakaan nykyaikaista BMWtä vielä vuosisata sitten, saati sitten joku saatanan mutainen neekeripeikko suoraan Marssin jurakaudelta.


Nekrujen tulisi TOTISESTI "tarkistaa etuoikeutensa" ja laittaa jumalauta suuta soukemmalle, saatanan absoluuttiset kusipäät ja loiset. Vittu että KEHTAAVAT saatana, mutta hei sellaista on kun on tyhmä, sitä kehtaa. Loputtomiin.

Teidän idiootit alkeelliset paskaiset apinaesi-isät ei osanneet kuvitella edes wc-paperia tai vaatteita tai elämää joka ei pyöri järjenvastaisen lihavien rumien mulkosilmäisten sammakkoämmien ja pahojen tekojen ympärillä, ne ei osanneet kuvitella elämää sisällä kontra ulkona kuin lehmät laitumella, ne ei osanneet kuvitella elämää esinahan kanssa ja kera, ne ei osanneet kuvitella elämää jossa ei pestä käkkäräpäätään lehmän tai puhvelin virtsalla, ne ei osanneet kuvitella mitään, ne oli absoluuttisia torakoita ja idiootteja. Ja söivät molempia edellämainittuja ja syövät edelleen, eli torakoita ja toisiaan.

Teidän esi-isänne oli apinoita vitun typerä kusipäinen jurakautinen Saatanan vitun villiapina neekeri imbesilli !!


Vitun mutamolopää, jos lakkaisit valittamasta BMWn mainoksesta ja olisit aika vitun toissamaailmallisen ultratyytyväinen siihen että ne rumat ötökän mulkosilmäsi saatanan pakanaperkele mutapää paskasäkki, saa edes sieltä likaisesta mutaisesta kurjasta paskaojasta jossa elät muiden bakteerien ja roskien kera ja seassa, katsella moista ohikiitävää Valkoisen Absoluuttisen Ylivertaisuuden kaunista tuotetta ja kaunotarta kuin moderni upouusi valkoisuuttaan hohkaava kiiltävä citymaasturi BMW.

Olisit vitun paskasilmä mutakonna KIITOLLINEN. Vitun kommariapina mulkvisti ja yhdentekevä yksinkertainen primitiivinen perkeleen perkele.Neekerit tulisi TUHOTA, ja ennen sitä potkia armotta niin absoluuttiseen kurjuuteen ja MEGAköyhyyteen että se saisi niiden ja niiden Intiassa roskaläjissä ja kaatopaikoilla elävien apinalasten nykyolot näyttämään Saudeilta palatseissaan.


Vitun neekerit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti