torstai 23. helmikuuta 2023

Valtioloisille LISÄÄ rahaa !

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/573ffa9b-acf4-4db6-b3fd-453dac37184b


Oijoi, katoppa.

Ensinnäkin, onko "lerssi" jumalauta oikea NIMIKIN ??!?! Hahahaa wau. Siinä on kerrankin valtiolainen mulkvisti nimetty oikein.


Mutta itse asiasta ...tottahan kai näin tehdään, siinäs näette. Taas. Sellaista se on tuon valtaapitävän vähemmistön / jengin toiminta. Vitut teistä hoi polloin pölvästeistä junteista, mutta lisää kaikkee meille. Sama paska kesät talvet.

Aatelkaa että tätä on tehty yhtä mittaa AINAKIN sittemmin kun "Jeesus" kuali. Eli vaivaiset 2023 vuotta !! Ja juuri kukaan teistä etovista etatisti kusipäistä ei ole KOKO tänä aikana keksinyt ...hylätä valtiota ja valita Jeesusta / vapautta / Jumalaa / you name it.

Ei ! Ei kun TUETAAN tätä käärmeiden loputonta naurettavaa venkoilua ja kieroilua ja teatteria ja annetaan niiden jumalauta häpäistä meistä kaikki halki jokaisen Sukupolven ja annetaan kaikkemme ja enemmän niille !! Jee !!


Haistakaa vittu.H Ä V E T K Ä Ä !!

P.s valitan mutta te tiedätte kyllä. Niin tiedän minäkin. Meidän on alettava FYYSISIKSI ja se on vain ajan kysymys.

Minulla on ajatuksena sellainen mm jos näen jossain kyttien painivan jonkun kanssa niin minä menen ja autan sitä jotakuta, ihan sama kuka se on. Tämä on yksi minun tavoitteistani. Tämä pitäisi JOKAISEN ja KAIKKIEN tehdä, ja bäng: olisimme nanosekunnissa VAPAITA. 

Pitäkää itsenne iskukunnossa ja syökää niin terveellisesti kuin suinkaan voitte, pitäytykää Armeijana paholaista vastaan ja muistakaa jotain mistä minun piti muuten erikseen kirjoittaakin, laitan sen tähän samaan. Eli mitä tulee tähän valtion ja kyttien ja lakien ja muun Luciferista siinneen rikollisen muiden komentelun vastaiseen oikeutettuun taisteluumme, MUISTAKAA se mitä Koirakuiskaajakin sanoi ja mitä kytät itsekin käyttää - siitä EI anneta periksi, ja se on "follow through". Eli kaikki on vietävä määräätietoisesti ja jäykkäniskaisesti "jämptisti" kuten juntit sanoisi, loppuun asti. MITÄÄN sölkötyksiä ja vastalauseita ei kytiltä kuunnella ja siedetä eikä yhdellekään osoiteta armoa, vain sellin ovea tai hautaa. YHDELLEKÄÄN byro-rotalle ei anneta ymmärrystä tai aikaa tai armoa. Kovettakaa kaikki itsessänne tätä varten ja pitäytykää siinä kunnes kuolema meidät erottaa.

F O L L OW   T H R O U G H  !

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti