lauantai 25. helmikuuta 2023

Ranskan paskanaama ja ryssä

Joku aika sitten luki ISOLLA otsikossa etttä "Ranska" ei halua että ryssä murskataan. Se otsikko tuohdutti minua suuresti. Minä ensinnäkin HALUAN että ryssä murskataan ja murjotaan niin LOPULLISESTI ja brutaalisti ja armotta ettei siitä ole enää edes nilkuttamaan polille saati sitten että sen röyhkeän alivertaisen paskaörkkien tunkkaisen ruman MEGAköyhän tunkion annettaisiin "nousta" huojuville juoponjaloilleen vielä takaisin ja alkamaan jotain jälleenrakennusta eli taas uutta känniläisen tai sekopään johtamaa Maailmanvalloitus Yritystään. Ei.

Ryssästä on ajan jätettävä NYT, kerran ja kunnolla. Se on pyyhittävä Historian kirjaan ja moisesta häpäisystä vain vaiettava. Sellaista ei ehkä ikinä ollutkaan.. kuin Atlantis, jotain sinne päin, kuvittelitte vain kaiken..ahah hahaa...eeeniwei...

 Toisekseen se kuvotti minua että kyseessä on itse RANSKA !! Ryssän yhdenlainen vastanapa, eli KAUNIS paikka jossa yksi planeetan upeimmista kaupungeistakin, tai oli ainakin, ja mitä lie parfyymeistä muotiin, Ranska on kaiken tyylikkään ja kauniin ja eurooppalaisen yksi ytimistä, oikea Todellisen Euroopan (kaunis) Ydin. Ja VAPAUDEN emämaa, joka antoi Amerikalle paitsi VALTAVASTI apua mutta kai koko idean "vapauteen" ylipäätään. OIKEASTI vallankumouksiin kykenevää sakkia. Eli siis ryssän vastanapa.

Kolmannekseen minua vituttaa AINA kun joku "poliitikko" tai muutama niistä julistaa jotain mitä he tai HÄN ITSE haluaa tai ei halua, KOKO "Kansan™" Tahtona. Koko "Maan" asiana ja tahtona jne, vittu se on SINUN henkilökohtainen fiiliksesi saatanan Rotchildien juoksukusipää psykopaatti, EI Ranskan. luulen ettei Ranskalaiset hirveästi diggaa ryssistä nekään, ei KUKAAN muu kuin toiset ällöttävät rumat primitiivit paskaslaavit voi sietää ryssien pallinaamoja. PaskaStanit sietänevät sitä muttei ihmiset tai orientaalit.


Toivon mahdollisimman monen liittyvän kaikin tavoin ryssien lopulliseen murjomiseen ja murskajaisiin, hengessä ja materiassa. Niistä VOIDAAN päästä oikeasti ja lopullisesti, niinkuin niin monesta muustakin ongelmasta...

MUISTAKAA että "ryssä" tuo vaaaaaaaaAAAALTAVA.. tunkio, on OIKEASTI vain 2 (!!) kurjaa kaupungin tapaista, loput on kuten kaikki muutkin maat; täysin TYHJÄÄ aroa ja luonnontilaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti