sunnuntai 26. helmikuuta 2023

kiina = paha maa

 https://www.youtube.com/watch?v=UyiS9fXBrt8&ab_channel=ChinaUncensored


Kiina on paha, TODELLA PAHA. Paha ja kamala maa, ja alhainen ja häikäilemätön ja katala kansa. Idän rappio-luopio ateisti kommari sianpaskoja ja absoluuttisia demoneita. Mutta hei, älkää siitä välittäkö !! Tehdään vain kauppaa, sillä se on se joka kannattaa, niiden kanssa ! Jumala on kuollut ja kaikkea tätä ! Uskokaa 60-luvun hippiäis kusiSukupolvea ! Jippii jihuu ja hiphei jne.


Todellisuudessa ..olen aika sanaton lopultakin, kiina ja ryssä jne... ne on niin toissaulottuvuudellisen kamalia tukalia pahuuden paskaisia reikiä ettei niistä paljoakaan voi enempää todeta. Absoluuttisen saatanallisia, ja molemmat tulisi brutaalisti hävittää.


Ja MOLEMMAT on vain käyttäneet länsimaita ja valkoista väkeä häikäilemättömästi hyödykseen ilman aikeitakaan itse ylentyä edes eläimen tasolle saati sitten tulla joksikin "Kristityksi" jne ja alkaa käyttäytyä edes pintapuolisesti ihmisen tavoin. Niillä on KOKO AJAN ollut ihan oma "agendansa" ja se on sama kuin muslimilla ja neekerillä, eli pysyä alkeellisena kovakouraisena tietämättömänä typeränä pakanabarbaarina vailla moraalia tai ymmärrystä tai kunniaa tai mitään niin muutakaan sellaista. Pitäytyä vain Jurakauden asukkaansa, villinä idioottina lauma-apinana joka ei mistään mitään niin tiedä eikä välitä, ja suomlantilaiset ja oikeat länsimaalaiset(!) on jukolauta liittymässä samaan järkyttävään kamalaan alkeellisen alhaiseen tasoon. Kaikkialla mätä ja mielen musta surma leviää kulovalkean tavoin.


Nyt olisi parei itse kunkin pysyä hereillä / valveilla ja skarppina.


Ja kiinaa on boikotoitava, se on vähintä mitä VOIMME tehdä. Mutta sehän tahallaan tehty niin vaikeaksi kuin mahdollista. Sama juttu KAIKEN kanssa, hei; sellaista on kun on kytät ja laki / valtio.


Idiootti.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti