tiistai 14. helmikuuta 2023

"Kansallinen riskiarvio"

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f5879912-cde0-4c8c-b280-07c189674dc7


Hahaa.. huvittavaa lukea aina jotain tällaista ...

"Laajamittaisella voiman käytöllä pyritään lamauttamaan Suomen puolustuskyky ja estämään valtiojohdon itsenäinen päätöksentekokyky, riskiarviossa todetaan.".

Oi kuulkaa fintiaanit, teillä ei OLE minkäänlaista itsenäistä päätöksentekokykyä muutenkaan, alunalkaenkaan, alunperinkään, ollenkaan, lainkaan, joten mitään ette menetä tuossa muuta kuin harhanne ja luulonne. Ja ne teiltä tulisikin ottaa jo brutaalisti pois.

Vittu te olette sitten naurettavia pystyynkuolleita jurakautisia idiootteja perkele. Sen kun vain ELÄTTE !! Herran perkele, ei siihen tarvita mitän "päätöksiä" ja jäykkiksiä ja järjestelmiä jne yms, sen kun elätte ad lib ihan kuten muutkin eliölajit. Ei niilläkään ole mitään helvetin "kongresseja" tai "senaatteja" tms, ne  vain ..junou .. elää.


Ja näemmä se on tullut ^ ullatuksena että ryssä on ryssä, ryssä on läjä brutaalia paskaa, muinaisia juoppoja, joten mikä niiden "sodankäyntitavassa"  VOI ketään yllättää !

Juopot sekopäät mesoo kuin juopot sekopäät ..ei siinä kai mitään ihmettelemistä pitäisi olla ? Mutta jos on naiivi tietämätön typerä naurettava etatistinen pakana-ateistitollo joka katselee  "poliitikkoja" YLÖSpäin niin hei.. tuollaistakin sitä sitten on.

Ja voi kumpa "voimankäytön kohteina" TODELLA olisikin "päätöksentekijöitä" !! Huh hellettä notta olisi  aivan täydellistä ihanaa ja motivoivaa ja mahtavaa ja loisteliasta ja oikeanlaistaja mainiota. Mutta kun ei !  Kun ei nin ei, missään ei näy uutta Schaumanniakaan ainakaan toistaiseksi. Vitun finnuiitit.


"Informaatiovaikuttamisesta todetaan, että Covid-19-pandemian aikana Suomessa on nähty koronavirukseen ja rokotteisiin liittyvän disinformaation levittämistä sekä viranomaisten, tutkijoiden, toimittajien ja päättäjien häirintää ja jopa uhkailua niin sosiaalisessa mediassa kuin sen ulkopuolellakin."

Olen melko kukkuani myöten täynnä tuota ^ paskaa ! Jumalauta KUKA tässä on jauhanut AIVAN TÄYTTÄ PASKAA KOOOOOOOOOOKO VITUN AJAN ?!?! Saatanan rotanpaskarakit. Vittu ihan ITSE te. TE olette, mitä sitä sälytätte saatanan saatanat taas meidän muiden niskaan vitun paskaläjät  perkele. Haistakaa vittu ja  HÄVETKÄÄ !!


Ja mainitaan tuolla jotain vähän Maahantulostakin....


Kiitti.P.s OIKEAT uhat ei missään tietyssä järjystyksessä,  ovat ...

- poliisi -  vanginvartijat - vankiloiden suunnittelijat ja rakentajat yms

- virkamafia / kela /  intrum yms

- ryssät

- ählämit

- mustaloiset yms (katutasolla jne)

- suomalaisten puiseva muinainen naurettava pystyynkuolleen körtin totinen jäykkäniskainen ateistinen typerä koppava nirppanokkainen asennevammainen mutapäinen tyhmyys ja pahuus ja ilkeys ja persoonattomuus.

-  kaikkinainen köyhyys /  kapitaalin puute

- PLUS kiina ja sen tuottamat taudit jne, jotka ON tahallisia, siinä missä myös tahattomiakin

- hinnat

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti