sunnuntai 26. helmikuuta 2023

"Kehitysavusta" taas

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/860a7939-2038-4b81-a409-86d8dcc60529


Nii-in, tää on niin tätä. Vittu kun ei näille jurtan finnuiiteille mene jakeluun niin ei mene. Minä innnhoan ja vihaan tuollaisia mälsiä mänttejä yli kaiken jotka yrittää liimata ja teipata Maailmaa Kokoon ja saada jonkinlaisen status quo Maailmanrauhan™ ...mm syytämällä PAHOILLE ja alkeellisille, typerille primitiivisille villieäimille kuten ryssille ählyille ja jumalauta vielä hehaahahaha......lol NEKRUILLE(!!) jumalauta rahaa ! MEIDÄN MUIDEN RAHOJA !!! Joilta ei ole KYSYTTY kertaakaan "haluatko lähettää omia rahojasi Afrikan villineekereille yms villieläimille ympäri planeetan vain jottemme me poliitikot näyttäisi realistisilta tai nekrujen mielestä mulkuilta tjns ?".

Ei, en halua. ==> Seuraava ==>


Kun ei ole persoonaa tai mitään makua tai visiota niin ei sitä sitten vain ole, eikä tuollaisiin hommiin ikinä kukaan paskankaan väärti hakeudukkaan, se on häiriintyneiden kusipäisten pahojen rumilusten kontrollifriikkien perseläpien turvasatama. "Politiikka" ym muiden luvaton satanistinen komentelu, jota te kaikki idiootit siltikin tuette koska teidät on onnistuneesti ehdollistettu olemaan kidnappaajanne puolella. Helsinki Syndrooma.


Eniwei, "suomen" eli poliitikkojen tulee HETI LOPETTAA KAIKKI KEHITYSAPU. Tämä ei ole tämän vaikeampaa.

Jutussa mainittu rajallisempi stoppi nyt on ihan täysin itsestäänkinselvää selvempi, totta hevon vitussa se on loputta-VA !  

Jos mitään, pitäisi ne primitiiviset nevadat POMMITTAA, ei yrittää turhaan "auttaa" niitä. Vitun kusipäät mäntit paskaläjät imbesillit ämmät.


Hei: maksakoon ne tännepäin.

Nehän on sitäpaitsi Tasavertaisia™ ?!..nou ? Joten miksi muiden pitää tasavertaisia yrittää pitää elossa ja hengissä vuosisadasta toiseen ? Miksei ne itse Tasavertaisilla Kyvyillään™ ole samalla tasolla kuin täällä ollaan ja vaikkapa maksa meille ?!

Onko pikku kommarikusipään Maailmankuva™ kenties aivan täysin idiootti ja ajattelematon ja seinähullu ja ristiriitojen riivaama neuroottinen kaaos ja älykääpiömäinen vitun viidakko ??! Kuten Afrikka tjns.


HAhahaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti