maanantai 20. helmikuuta 2023

"itämeri"

 Itämeri, eli meri joka sijaitsee...===> IDÄSSÄ ?Ensinnäkin...tuo ^ paskaläntti EI sijaitse IDÄSSÄ joten MIKSI HELVETISSÄ sitä kutsutaan ITÄmereksi !??!

Ja toisekseen ..miksei TÄTÄKÄÄN vähää ole saatu aikaiseksi eli muutettua ?!?! TÄSSÄKÄÄN teidän "ajattelunne" eli absoluuttinen ajattelemattomuus ei ole muuttunut siitä jäätyneestä kivettyneestä vitun tunkkaisesta tundran lannasta taaskaan mihinkään, viimeiseen 2000 vuoteen ainakaan. VITTU !!

Jos mitään  ===>  sijaitsee tuo kyseinen pohjoinen osa MAAILMAN YHTÄ MERTA sijainnissa <=== länsi, lounas, etelä. Eli sen nimen tulisi TODELLISUUTEEN perustuen olla Länsimeri, Lounaismeri  tai Etelänmeri.  

Mutta kun ei nin ei. Puhutaan pälpätetään vain Sukupolvesta toiseen jostain vitun ITÄmerestä, KUVITTEELLISESTA merestä..junou?.. jossain siellä tai tuolla ===> IDÄSSÄ,  eli kartalla oikealle.MISTÄ noin typerä jurrinen juntti väärinkäsitys ja väärinkutsuminen sitten tod.näk.johtuu ja juontuu ? Ruotsista, hyvin yksinkertaista, RUOTSISTA nähden se ON itämeri, joten lienee taas, TAAS; suomalaisten alamaislammas mentaliteettia olla muuttamatta minkä Isäntä on säätänyt.


Haistakaa vittu.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti