torstai 23. helmikuuta 2023

PerSu ilmasto-ohjelma

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/39e9ed0f-cd47-4876-879d-bc13ce836e43


Muutoin ihan itsestänselvää mutta miksi perusjuntitkin menee mukaan ja mankuu ylipäätään(!!) mistään helvetin "hiilineutraaliudesta" !!?


Ettekö te nyt jumalauta ymmärrä tätäkään vähään taas; VIHOLINEN asetti tuon KÄSITTEEN olemaan olemassa ylipäätään, kuten "Rasismi™" ja jos menette siihen mukaan MITENKÄÄN, mistään näköulmasta, pelaatte JO vihollisen peliä sen puolesta.

EI MITÄÄN VITUN "hiilineutraaliutta" !!!  PISTE.


Ennenkuin nollapistemoduuli on todelisuutta tai kylmäfuusio tjns.


Ja samoin sen kun sanotte vain ihan tikkusuoraan että ABSOLUUTTINEN mustavalkoinen EI  ==> KAIKELLE pelleilyenergialle ja pseudo eli näennäis"energiantuotannolle" kuten noille valtaville väkkäröille, tuulimyllyille. Niillä ei tee kilin vittua ja te kaikki tiedätte tämän, saatanan näädät.

Ne pitäisi jokainen räjäyttää tjns.


Ja totta vitussa KAIKKI perinteinen energiantuotanto ei vain takaisin mutta ihan zeniittiinsä, aivan tuotantohuippuun. Turve ym, ja kerrostaloihin on a-let-ta-VA rakentaa takkoja ja kunnolisia kiviseiniä jne. Ja KAIKKI ulkomaalainen orjatyövoima helvettiin rakennuksilta. Luulisi olevan itsestäänselvät ensiaskeleet, mutta silloin sitä eläisi tyhmien jakamassa epätodellisuudessa jossa valtio ja kansa on jotenkin ja kyttä, samalla puolella ja ..jotain, hyödyttävät kai tosiaan tjns ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti