perjantai 8. heinäkuuta 2022

Zoni Dep = ruma !

 https://www.takimag.com/article/johnny-on-the-spot/


Ennen tuota ^ juttua en ollut niinkään ajatellut asiaa mutta  se muuten ON totta !! Zoni Dep ON ruma !! Hahaa, se on itseasiassa aika vitun susiruma leveänaamainen vitun mulkku. 

Kas tässä...




..hyi helvetti. Se näyttää lähes jopa vähän keharilta.

Samanlainen nahkanaamainen pallinaama kuin se yksi kuuluisa Brittiläinen pedofiili jota en nyt nimeä mutta mistä KAIKKI ja kissansa tiesi vuosikaudet kuninkaita myöden mutteivät kuitenkaan edes ranteilleen läppäisseet tms.


Ja jos jotakuta kiinnostaa mitä MINÄ sanoisin siitä vääryydenkäynnistä kun se yksi ämmä yritti Zonin upottaa, niin siinä kävi toki kai ihan oikein, se ämmä on ihan puhdas psykopaatti ja valehteleva juonikas "kullankaivaja" ja idiootti. Ja naurettava. Solipsistinen ja histrioonistakin siinä voi vähän nähdä, mutta onneksi se yritys meni nurin, vaikkakin se idiootti yrittää samaa vedätystä uudestaan.


Mutta tuo turhake ^ alkaa jo kyllästyttää kieltämättä. Ja Zoni hoi, sinä ET OLE mikään vitun muusikko, vain näyttelijä. Ja mikä VITUN "luukki" tuokin on ^ tuo lättähattupaskaläjä.

Kai se yrittää olla jokin Aikanaan AC/DC:stä Erotettu tyylii tiäzä heeebo !..?..jooouuu mää...n... snaijaazä ...heeei  jooouu..

..otetaa iha rauhallisesti, ja kaljaa ja näi...


Eniwei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti