perjantai 15. heinäkuuta 2022

Tavoite 2035™

Tässä on minulta Teille Kaikille, Für Alle Da, yksinkertainen hieno ja ihan aidosti jalo ja kelvollinen ja kunnollinen ja oikeasti oikeamielinen ja "korrekti" tavoite vuoteen 2035 mennessä. Tämän eteen on tehtävä jokaisen jotakin ja kaikkensa, kaikkien on nähtävä jotakin vaivaa ja tehtävä Jotakin


Tavoite 2035™ on yksinkertaisesti  että: Vuoteen 2035 mennessä Suomi on täysin Viherneutraali eli "poliittista puoluetta" nimeltä "Vihreät" ei enää ole suomessa lainkaan, yhtäkään "jäsentä" ei ole jäljellä ja kaikki  tavoitteensa ja tekemänsä sabotaashi on  täysin ja totaalisesti ja  absoluuttisesti mitätöity ja  kumottu ja kaikkia niihin osallistuneita sakotettu äärimmäisen raskaasti ja kaikille annettu jonkinlainen merkintä tietoihin jäsenyydestään kyseisessä terroristiryhmässä ja toivottavasti suuri osa on myös vankilassa. (Vaikken vankiloita an sich tue, mutta tuolle sakille voin tehdä poikkeuksen).


Siinä kaikki.







JOS esim persujen muuleissa olisi MITÄÄN ytyä tai visiota tai rehellisyyttä, kopioisi ja varastaisi ne tämän tästä ja lähtisi aggressiivisesti ajamaan asiaa eteenpäin. Sen sijaan että lähtisivät vain  ...en  tiä..  aggressiivisesti ajamaan.


Luultavasti grillille, makkaraperunoille ja kaljalle tjns. 


#VihreätVittuun!!

@SuomiKommunisteilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti