keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Thaimaa = apinan perseestä

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/c7a9d20f-cbc4-48ee-bec8-2d092af3c74e


FUCK YOU Thailand ! Fucking pointless monkeys.




Kristus VITTU mikä absoluuttinen TUNKKAINEN takapajula, ihan kuten joku onneksi kommentoikin; "takapajuinen monarkia.." se kommentti. Johon joku älykääpiö, joku joka on ärsyttäväksi ja tyhmäksikin poikkeavan ärsyttävä ja tyhmä, aivan siis häkellyttävän kusipäinen pikku nilviäinen, tuli heti änkyttään omaa typerää valtioita ja lakeja ja kyttiä kunnioittavaa ja pedestalisoivaa Hyvän Koiran asennettaan. Vitun absoluuttinen paskamäntti läskipää mulkku nynny pikkupaska pikku vitun vittu. Miten totaalisen Suomalainen tyyppi.


Eniwei, Thaikut pitäisi pommittaa, valkoisten olisi syytä TODELLAKIN HERÄTÄ !!Tai KAIKKI vapaus katoaa tältä planeetalta. Ja jos vielä valkeatkin on saatu NOIN totaalisesti aivoliattua olemaan komentelu-sensuuri-kommunistien mätäpäiden demonien PUOLELLA ?!?... niin no, siitä ei seuraa MITÄÄN hyvää mutta aivan sanoinkuvailematon ja mittaamaton paha, määrässä ja "laadussa" ja kaikessa. Siitä seuraa Pimeä Aika. Jurakausi, kuten Thaimaassa.


Thaimaa saa kyllä painua tästedes vittuun kaikkien muiden primitiivisten vitun paskatunkiomaiden kera. Vaikka olen aina tykännyt siitä enemmän kuin monista vastaavista, mutta apinat on apinoita.

Yrittäkäähän Fintiaanit petrata ja NÄHDÄ ja elää VALKOISUUTTA ja Rock´n´Rollia niinsanotusti ja pistää napalmia Charlien niskaan viidakkoon.




Thaimaan kuningas - The king of Thailand (and´is wife)

Thaimaan terveydenhuolto - The Thai "NHS"

Thairuokaa ! Some Thai food.

Thaimaalainen apinapoika - A Thai monkeyboy.


FUCK YOU Thailand and FUCK your FUCKING king !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti