lauantai 16. heinäkuuta 2022

Manipuloinnista ja Valheista

 https://www.youtube.com/watch?v=gwiJXYWhhzs&ab_channel=AnythingGoes



Tuossa kun on tuo yksi otsikko jossa lukee periaatteessa että "miksi on maaseutumme 98 % valkoinen?" niin nin sitä aattelin kommentoida teille heikkoälyisille.


Se ei ensikään ole mikään OIKEA kysymys ja kaikkein vähiten mikään helvetin ONGELMA. Se on sellaista "ovelaa" paskaa mitä kaikki vasemmistoluuserit tekee vain siksi ja niin kauan, että ja kun se toimii. Ne on niitä koulukiusattuja hönödorka imbessillejä jotka luultavasti anglojen sanontaa siteeratakseni, "haisi jaloille" jne, jotka nyt aukoo TYPERÄÄ idiootin verta nenästään kerjäävää kusipäätään kun ovat hoksanneet teissä Normaaleissa Ihmisissä™ sellaisen heikkouden että te olette kuten Jordan Petterssonin muulikin ymmärsi; te olette LIIAN / yli sosiaalisia. Ja tämän takia te pelkäätte kaikenlaista "leimautumista" esim juurikin "Rasistiksi™" mikä ikinä se sitten onkin, tai milloin miksikäkin. Kun joku näsäviisas vasemmistopiisami aukoo sitä typerää nyrpeää nurisevaa jyrsijänturpaansa ja sölkkää tuollaista "mix maaseutu on LIIAN valkosta?" paskaa, siihen ei tule REAGOIDA MITENKÄÄN. Tai korkeintaa käskekää suksimaan vittuun ja/tai lyökää nyrkillä pitkin huulia. Jos ei sitä opi niin ..ehkä se oppii jotenkin muuten jossakin muussa vaiheessa.

Mutta me KAIKKI olemme tässä liemessä ja näissä ongelmissa TEIDÄN kyvyttömyytenne ja paskahousuisen ylisosiaalisen yninänne takia - vitun mulkut.


Ja mitä Englannin futisjoukkueeseen tulee, siihen ei tule tulla YHTÄKÄÄN vitun neekeriä. Yksikään neekeri EI OLE Englantilainen eikä ole koskaan ikinä ollut eikä tule koskaan ikinä olemaan.

Kuulitteko vasemmisto™ ?! Ei I K I N Ä. Sen minä lupaan ja takaan. Eikä sitä tarvi taata eikä luvata kun asia on tosi. Totuus puoltaa kyllä itse itseään, vain VALHETTA tarvitsee jatkuvasti ylläpitää ja suojella ja varjella ja toistella ja välillä vähän korjailla jne.


Mutta että ÄLKÄÄ päästäkö näitä joutilaita ja usein rikkaiden perseiden kusisia älyvapaita kusipääkakaroita ASETTAMAAN kysymyksiä ja raamittamaan "keskustelua". Ottakaa vain pallo ihan itsellenne ja ajakaa viis heistä veisaten TOTUUDEN asiaa.

TÄMÄN on oltava   Tuli Sydämmissänne   nyt ja AINA.












P.s   ÄLKÄÄKÄ   pelätkö  "leimautumista".

KUKAAN paskankaan väärti ei tule sinun "Rasismistasi™" OIKEASTI välittämään kilin vittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti