tiistai 12. heinäkuuta 2022

Fhaitta Pauwa !

 https://www.youtube.com/watch?v=D5zEp3uDY_4&ab_channel=AnythingGoes



Reiz within(!) th´mashiin !


Niin nin tuollaista se on varmasti hyvin paljon siellä sisäpiireissä ollut KOKO tämän ajan ! Tarkoitan tällä ajalla... sittemmin noin 1960-luvun ja tämän kaiken VITUN "nuorisokulttuurin" hevosenpaskan ajan.


VITTU mikä  järisyttävä läjä paskaa tuokin "bändi" on !! ja on AINA ollut, ja olen henkilökohtaisesti AINA INHONNUT niitä ja olen nyt hyvin tyytyväinen ja onnellinen tuon suhteen. Onnekseni olen ollut aina arvostelukykyinen jopa tyhmimmilläni ja olen inhonnut juuri kaikkea sitä mikä INHOTTAVAA on, kuten vasemmiston kusipäitä ja tuota vasuribändiä ja kyttiä ja sen sellaisia.

Toinen oikea emäpaskaläjä on se VITUN irkku bändeineen, jonka nimi tai mikä lie "taiteilijanimi" se on, mutta alkaa  "B"llä. Ehkä nuo ja se poppoo on jotain koe-erän elukoita jotka siiaiei tjns on aikanaan laskenut vapaaksi ihmisten pintamaailmaan korvattuaan ensin niiden alkuperäiset aivot jonkinlaisen apinan aivoilla, oma veikkaukseni olisi että ehkä makaki tjns. Mutta kyse voi olla ihan yhtä hyvin myös simpanssista tai jopa hämähäkkiapinasta, vaihtoehtoja on monia enkä jaksa nyt käydä jokaisen apinalajin ja rodun kaikkia piirteitä läpi. Mutta joku niistä se on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti