torstai 14. heinäkuuta 2022

Uusi Pula-Aika

 





Ei jumalauta. E..... tä ?



Ei  VOI  olla jumalauta totta !!!!


Olisitteko uskoneet esim vielä ysärillä tai 00-luvun alussa että Suomi 2022 palaisi jumalauta johonkin vitun hevoset ja vankkurit pula-aikaan vailla sähköjä ?? Ja polttamaan ulosteita ja käyttämään metsää  paskahuussina ja tekemään ötököistä "ruokaa" ja pedestalisoimaan nekrun aivottomia apinanpaskoja ja  sietämään loputtomiin  maailman julminta ja alhaisinta rikollista paska-sakkia sitten ryssien eli muslimeita ?!?!


En minäkään. Ei olisi tullut ihan yht´äkkiä kyllä mieleeni. Mutta sabotööreille kommarisurkimuksille sellainen TULISI mieleen.

Mahtaa ne olla jumalauta tyytyväisiä. Silmät kiiluen hihkuvat demonisesta onnesta saatuaan  kampitettua koko valkoisen lännen ja siinä sivussa Suorikan.


Aivan vitun sietämätöntä ja käsittämätöntä. Kiitti vitusti tästäkin TAAS, kiitti !



En tiä... jos olisitte tuhlanneet enemmän esimuusien OIKEASTI TOIMIVIEN energiamuotojen tutkimiseen yms KEHITYKSEEN ettekä junou... "Maahanmuuttoon™"  ja heitelleet nekruille seteleitämme pitkin rutikuivaa savannia, missä leijonat luultavasti sitäpaitsi syö niistä Leijonan Osan, ja muuhun humpuukiin ja sabotaashiin ja ihan silkkaan hevompaskaan. Mm EUhun jne. Ja RYSSILLEkin vielä ! 

Miksi KUKAAN haluaisi olla osa tätä "Yhteiskuntaa™" ja  rakentamassa, kuten sanotaan aina kaikkialla, tätä Maata ?


Teidät on saatava sieltä ja tieltä POIS.





+ Hamstratkaa ihmisapinat, kaikki paskankaan väärtit, sekalaista survivalistista tavaraa kynttilöistä, mikä ruma sana tuo onkaan suomeksi, ja naruista huopiin jne klapeihin. Jos TÄMÄ kaikki EI purkaudu sotaan niin sotien aika lienee toden totta ohi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti