lauantai 2. heinäkuuta 2022

Jaloska vs Änäri

 https://www.iltalehti.fi/nhl/a/be745c40-4b1f-4fbd-95bc-cb7af6ac041c


Eli toisin ja paljon lyhyemmin, sanoen, NHL on  täynnä  naurettavia  pikkumaisia pikkusieluisia ylimielisiä wanhan koulukunnan ääliöitä. Ja älykääpiöitä ja ällöttäviä mulkkuja.

Ylläri pylläri.


Jaloselle on parempikin varmaan pysyä Amerikan sirkuksesta poissa ja kaukana.




P.s koko VITUN nhl joutaisi ja  sietäisi jo LOPETTAA. Kuten koko vitun  "amerikkakin". Se on kuollut jo  muutenkin eikä siitä enää miksikään tule tai nouse. Ja niitä kiinnostaa lähinnä raha ja menestys ja maine jne, kuten suomalaisia fintiaanejakin. Ei ne edes tykkää siitä itse pelistä, siinä ei voi oikein edes pedestalisoida primitiivisiä neekeribarbaareja mitenkään. Joita kuitenkin on hommattu koristeeksi parikin kpl  kiekkomaailmaan, ja  se  on pari  liikaa jos minulta kysytään. Toisaalta en minä  kyllä välitä.


P.s 2 jos se on niin  vitun tärkiää noille homoille mulkuille läskipäille että se on joku vitun "Parhaista Parhaat™" ... ikäänkuin se EI olisi jo ne, jos voittavat MM-kisat ja Olympialaiset yhteen mittaan, niin nin mikseivät järjestä jumalauta noita  kisoja niin että sellainen saadaan onnistumaan ?!?! Kuinka vitun VAIKEAA tämäkin on ja VOI olla !??!

Vittu se JÄRJESTELYKYSYMYS !!


Eikä KETÄÄN paskankaan väärtiä kiinnosta kilin vittua mitkään helvetin LASTEN  kisat !!  Kristus perkele sentään. Alle 20-v kö se oli ? Hahahahaa, vitun Kanada,  painu vittuun vitun tunkkainen takapajula. Kanada pitäisi polttaa.


Amen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti