lauantai 2. heinäkuuta 2022

Z-Mies = Idiootti

Olen lukenut sen VITUN Zetamiehen Blogia tässä taas männäpäivinä ja täytyy sanoa että samoin kuin pubg:n kanssa, on monasti  meinannut lähes lentää, kuin singon ammus, luuri pitkin seiniä, kyllä niin vitun tyhmiä juttuja setä päästelee pyllystään. (Jos siis selaan sivuaan kännykällä koneen sijaan)

Ei VITTU MIKÄ IDIOOTTI SAATANA !! Kristus mikä oikea Amerikan Älykääpiö !!

Sen täytyy haista lannalta, se on niin vitun pihalla.

Se on silloin ainostaan jonkun väärti ja oikeassakin, kun kommentoi Amerikan täysin naurettavia ja aivan yhtä pahoja "johtajia" yms ja kuinka typeriä  ns "konservatiivit" on, jotka on ehkä maapallon 1 tunnetun historian tyhmimmistä eläinlajeista(!) - kenties alittaen älyssään jopa Koalat(!), mutta muutoin tuo äijä on aivan yhtä tyhmä muulinmulkku kuin se on epäilyttäväkin.


Ai miin ...tyypin NIMIKIN on "Z-mies".. ja mikä se sillä ryssän pallinnaamalla kuplapäällä onkaan niissä hyökkäysromuissa ja tynnyreissä ja rytökasoissaan tunnuksena ?!.. Dhäääsrait ZETA !

Jumalauta jos puhutaan "Puuttinin röllistä  / trollista"  ja Gremlinien Propagandan ääliöstä älykääpiöstä papukaijasta niin ...ZETAMIES !


Äijä puhuu ihan perseestän, he is talking out of his (dumb) ass !


Se erikseen vielä ihmetteli suomalaisten käytöstä ryssien hyökkäilyn johdosta jonain "erityisen ihmetyttävänä" !! Ai miin....................MITÄ KRISTUS VITUN VITTUA ?!?!?! Eikö SUOMEN käytös RYSSIEN takia ja johdosta ole se koko maailman LOOGISIN ja  itsestäänselvin saatanan selviö ? Vitun ääliö mulkku saatana !

Haista vittu Zetamies, vitun undulaatti perkele. On se perkele käsittämätöntä ettei suomalaiset vallan ihaile ryssiä ja levittele abaut punaista mattoa ja pistä shamppanjoita jäihin ja tilaa "limusiinia" kin jo valmiiksi niille.. en tiä MITÄ se ihan eksäktli luulee meidän olevan ryssistä mieltä ja miksi. Ehkei se ole lukenut lainkaan ryssäin historiaa tai suomen tai kuullut toisesta maailmansodastakaan jne.

Minunkin esi-isäni, 1 kpl, kuten olen sanonut, kuoli siellä seassa. En usko että sekään ole siinä kuollessaan mikään ihan viimesen päälle ryssien  tukija ja  "fani"  ja ihailija ja ymmärtäjä. Eikä sekään tee siitä mitään "Rappio Liberaalia™" tms. Esi-isästäni siis.  Zeta on nyt mennyt vetään ittensä pytystä ryssälle, muiden skeidojen joukkoon sekaan.

Sietämätöntä lukea kuinka idiootteja jenkit on ja miten absoluuttisen pihalla on Suuren Maailman ihmiset tästä yksinkertaisesta asiasta joka meillä on jo verissä, eli että ryssät on silkkaa pahuuden PASKAA. Kyvyttömiä känniläisiä ja rumia typeriä häikäilemättömiä  ja paskahousuisia aggressiivisia varkaita ja roistoja ja tyranneja ja rikollisia ja paskiaisia ja anastajia ja opportunisteja ja sanoinko jo pelkureita ? Vähän kuin todella demoninen ja vastenmielinen versio pesukarhusta.

Oksennuskarhu ?


En tiä.


Mutta Zeta on idiootti (ja ryssien palkkalistalla ?). Luitte sen täältä ensimmäisenä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti