lauantai 30. heinäkuuta 2022

Turkki ja Ryssä

 2 maailman alhaisinta paskamaata ja rotua.

VITTU minä inhoan noita Saatanan apinoita. Ja juuri NUO KAKSI on myös Pubgeella useimmiten hakkerit tai huijaajat. Viimeksi nyt toissailtana jouduin tismalleen.. turkkilaisten ja ryssien huijarien tappamaksi. Ilmoitin kyllä sinne pubgeen ...johonkin "turvallisuus" osioon, tukikohtaan mikä se nyt on, muttei noille paskaläjille luultavasti juuri mitään seuraa.

Pelasin soolo pelimuotoa ja noiden paskamaiden apinat muodosti tiimejä  eli "teamer" on rikkeensä  "nimike". Se kertoo niistä jo paljon, etteivät  pysty saatanat edes pelaamaan joain helvetin vitun phabziitä rehellisesti ja kunnolla !!  HAhahaa..ai luoja mitä rehveleita helvetti sentään saatana. Minä sen sijaan olen ällistyttävän hyvä soolossa ja olen ollut tehokas ja saanut  n 7 tappoa per peli ! Se on pubgeessa jo aika  helvetin hyvin.


Mutta vituttaa suunnattomasti tulla noiden koiranpaskojen mulkkujen mitätöimäksi, mutta kuten kaikki  hakkerit ja muut läskipäät, ne vain pilaavat muiden peli-ilon ja koko jutun kaikilta. Ja MIKSI ??!! 


Vittu että voivat olla saatana PERSEESTÄ nuo 2 mätäpaisetta maan pinnalla, ja molemmat tulisi poistaa ja korventaa pois kuin syylät. Kertakaikkiaan kuvottavia. Ja ovat ihan pokkana kuin paita ja perse vaikka turkin vitun muslimi-apinanpaskat TIETÄÄ vallan mainiosti että me lännessä / pohjoisessa jne ja valkoiset an sich,  olemme ryssiä vastaan ja tietävät tilanteen mutta SILTI !!  SILTI saatanan aivottomat toivottomat vitun kusiruutat paskaläjät torakat tekevät mitä tekevät ja mitä lystää.


Harmi ettei länsi ole enää entisensä ja järjissään, jos olisi, olisi turkin neekerit aika hemmetin nopeasti  ulkona NATOsta. En TAJUA miksi niitä saatanan vitun ärsyttäviä pikku sittiäisiä siinä siedetään ?!?


Mikä siinä maksaa ??! Miksei turkkia ole ajeltu vittuun NATOsta ?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti