sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

"Kohu"

Luin kuinka Halla-Aho aiheutti tuossa kuukausiko vai 2 sitten "kohun" kirjoittamalla ryssistä jotain, ja aattelin kertoa Lehdistöllekin että; mitään kohua EI ollut eikä ole. Ikinä.

Ei KUKAAN oikeasti ole kohkannut ja kohissut mitään, aina kun te VALEHTELIJAT ja sielunne myyneet säälittävät surulliset marakatit kirjoitatte että jokin asia "aiheuttanut suomessa valtavan kohun" te puhutte  lähinnä oman ITSENNE sisällä vellovasta kohusta, ja joka voi ihan yhtä hyvin johtua ja juontua omasta  aamupalastanne, ehkä croissant tjns, kuin jostain tai mistään mitä Jussi Halla-Aho on ehkä sanonut tai kirjoittanut.

KOHU tarkoittaisi, ainakin minulle, sitä että suomen Kansa™ olisi kaduilla ja kaikkialla olisi kuin ensimmäisen lätkävoiton jälkeen, SE olisi KOHU.  Se EI OLE mikään helvetin  KOHU että Jussi kirjoittaa jotakin.

Siihen normaalit ihmiset, EI valtion hysteeriset ja psykoottiset Saatanalliset tyhmät vitun ämmät, ei reagoi sen kummemmin mitenkään, tai ehkä vähän tuhahtaa ja hymyilee itsekseen ja sanoo jotain jollekulle lähelläänolevalle, mutta KOHUA siitä ei synny.

Suomen sotaanjoutuminen aikanaan oli KOHU. SE on lehdistön kusipäät imbesillit KOHU. Sellainen on sanan KOHU merkitys, EI se että te Mimosat ja Xorbakset ja mitkälie vitun Yrttänät XB-785:t hengitätte vähän normaalia tiheämmin kun Jussi sanoo jotain ihan triviaalin tavallista ja itsestäänselvää.

LOPETTAKAA tuo NAURETTAVA lapsellinen vitun kusipäinen pelleilynne saatanan paskapäät mulkut.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti