sunnuntai 29. toukokuuta 2022

FUCK PUBG

Haistakoon koko vitun paska vitun tuokin.

Pelasin tuossa aiemmin mm pubg-mobiilia. Siinä tiimini koostui, kuten lähes aina, minusta ja jostain "mysteerilihasta" ja parista ählämistä.

Siinä lopulla sitten se toinen ählämi, joku ehkä 30-40 v mies, äityi minulle häijyksi kun en kai saanut sitä autettua  (ainakaan tarpeeksi nopeasti tjns) en ymmärrä ihan täysin mistä se kimpaantui, vaikka saavuin niiden idioottien avuksi kentän toiselta laidalta asti ja onnistuneesti tyrmäsin sniidukiväärillä heti vihollisenkin jne, muttei se käynyt ja riittänyt. Se sanoi minulle että "fuck you number _ !! fuck you ! ok ?!" ...johon minä kysyin melko tuohtuneena ensin että "mikä sinun ongelmasi on?" tosin tämä keskustelu käytiin siis englannin kielellä, ja sitten vereni alkoi siinä kommentoidessani jo kiehua enemmänkin ja olen yleensä viilipytty pubgeessä mutta nyt vittu riitti ! Sanoi sille apinalle sitten että "FUCK YOU muslim FUCK!" josta nynnylälläri kusipääkommari phabzii sensuroi kaikki muut sana paitsi "you" ja "muslim". Ja kun erä päättyi, eli kuolimme, olin saanut pelin "security" osiolta viestin, sain jonkun vitun vuorokauden "mykistyksen" epä pubgmäisestä kielenkäytöstä ja minun "meriittiäni" vähennettiin, joka minulla on koko ajan ollut ihan täysi 100 ja vihreällä. VITTU että riitti saatana sillä sekunnilla ! Lähdin saman tien pelistä ja nyt mietin koko roskan poistamista kännykästäni. 

VITUN molopäät paholaisen paskamuuli kusipää dorkat komentelijawokeopaattikommarit jumalauta vittu saatana !!

Kiitti kun pilasitte jopa videopelitkin meiltä !! Meiltä Kaikilta ! Hei kiitti vitun inhottavat pikkunilkit ! Kiitti !


Fifassa mangutaan "Rasismista™" ja pubgeessä ei saisi sanoa muslimiapinaa muslimiapinaksi jne, VITTU mitä kusipäitä kantelupukkeja ilonpilaajamamareita vitun ROTTIA ! Suksikaa helvettiin. 

Te ette omista tätä olemassaoloa ja maailmaa ja ETTE ole mitään vitun Muiden Ihmisten Käytöksen Oikeutettuja Erotuomareita, ja tämä koskee jokaikistä kyttää siinä missä ketä vain "kadunmiestäkin" ja ämmää.

Jumalauta että pistää vihaksi, upotettuani aika paljon aikaa ja vaivaa tuohonkin jo, ja sitten lävähtää tuollainen kusinen rätti päin näköä ! Ja vieläpä sen saatanan MUSLIMIAPINAN aloittamana. Ja mikä tyyppiesimerkki siitä miten elämässä tuollainen KUSIPÄÄ tai mikä vain pahantekijä tai kiusaaja pääsee ITSE kaikesta kuin koira veräjästä ja suorastaan palkitaan siitä ja kehutaan jne, mutta MINÄ ...jos minä edes SANON jotakin asiasta niin SE on se ongelma ! VITTU haistakaa jukolauta saatanan paskahousut vittu ! Vitun selkärangattomat paholaisen kumartelijat madot vitun paskaläjät.


Eli jos haluat haukkua jonkun tai antaa täysin ansaittua palautetta jollekin pubgeellä, ÄLÄ kirjoita sitä.. tai kirjoita, sama se, mutta SANO se ihan ääneen niin se on ihan ok. Mutta kirjoitus ?... Juu ei, mikä paikka sinä luulet tämän oikein olevan ? Tämä on Tähtiportin Abydos ! Täällä on kirjoittaminen ankarasti kielletty ja ei-toivottua ! Vaikka pitäisit kynää tai pensseliä perslävellä kiinni ja piirtäisit, se on silti yhtä ei-toivottua. Paitsi jos olet ählämi niin ilman muuta ja mielihyvin ja ilomielin ja ävekplesiir ! Ja siltä ählämien oma kirjoitus näyttääkin, kuin joku olisi piirtänyt perseellään tai yrittänyt kirjoittaa meidän ihmiskirjoitusta pitämällä kuulakärkikynää "hanurissaan" ja liikuttelemalla vain persettään kyykyssä. Niinhän se "koraanikin" kai laadittiin, ja lähes varmasti, nyt kun tulin ajatelleeksi, laadittiinkin. Ja mulkku lepäsi samalla joko sen pikkulikan mitä se sosiopaattinen rotta köyri, suussa tai ehkä pienen koiran, huunous? Ählämit on ...mysteerisiä, ei se niin mustavalkoisen yksioikoista ole.

Eniwei, oksettavaa.

Vasurit on kuin lauma jotain älykääpiöitä vammaisia örkkejä kehareita jotka käy ympäriinsä pitämässä huolta että KAIKKIEN annokseen oksennetaan, eikä KENELLÄKÄÄN lopulta ole mitään elämää ja sisältöä ja totuutta ja kauneutta ja viihtyvyyttä ja hauskaa.

Eli Helvetin Armeija Maanpäällä.


Kiitti.



FUCK YOU PUBG !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti