torstai 5. toukokuuta 2022

(Aus) TV Ryssistä

 https://www.youtube.com/watch?v=1vEX1qfC_sY&ab_channel=AndrewBolt


Katsoin tuollaisen, laitoin äänet pois siinä ryssien kohdalla, mutta että juu... melko saatanan pimeitä ovat. Vittu WAU !! 

Ryssät lähti nimittäin sellaiselle laukalle notta HITTO !  En olisi edes ryssästä ihan näin äkkiseltään uskonut mutta en ole lainkaan enää varma etteikö ne oikeasti lähtisi jopa ydinsotaan tuon arvottoman typerän kusisen vitun tunkionsa takia ja puolesta, vitun saatanan typerät perkeleen rumat tyhmät liejutollot.


Kuten olen KOKO BLOGIN AJAN sanonut, suomelle kannattaisi hankkia ydinase, suomen PITÄISI olla energian kanssa TÄYDELLISEN omavarainen, suomen EI pitäisi leikkiä mitään vitun ryssän kaveria ja yrittää luimuilla varjoissa ja myötäillä jne, suomen PITÄISI itse valmistaa aseita ja koneita ym enemmänkin, tokihan Patria tekeekin niitä mutta tarkoitan uusia modernimpia aseita yms, niitä liidokkeja ym, ja ihan hävittäjiä jne. Suomen EI pidä lähettää neekereille savannille 1300 MILJOONAA (ainakin!) joka helvetin vuosi jne jne jne jne .. ei luopua miinoista jne..

MIKÄÄN ei uppoa, ja se johtuu mm sabotööreistä, joiden muutamien kuuluisimpien nimet kyllä tiedättekin jo, NE Saatanan Kätyrit on tämän ihan TAHALLAAN ja ymmärtämättömyyttäänkin ja tyhmyyttäänkin, aiheuttaneet, ja ne saisi todellakin joutua jo maksamaan. Ihan ITSE.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti