perjantai 6. toukokuuta 2022

Median ALHAISUUS

 



Tässä on vain 1 loputtomista esimerkeistä siitä  KUUUIINKA  tyhmänä teitä pidetään. Iltsikan idiootit  yrittää ihan pokkana ujuttaa oman MIELIPITEENSÄ ja MAAILMANKUVANSA ja PROPAGANDANSA ohitsesi julistamalla ja laukomalla tuollaista vitun naurettavan typerää ämmämäistä läpinäkyvää kusipäistä paskaa.

Eli yrittävät lavastaa tilanteen niin että Deiv Nekru Chäpelle "laukoi" ja "transvitsejä" ja TÄMÄ on se SYY miksi joku vitun imbesilli-hullu kävi kimppuunsa ja se oli ilmeisesti oikeutettukin syy. TÄMÄ on se mitä tuo ^ kusipäinen kommariotsikko sinulle sanoo. 


Vitun mulkut. 


Iltsikka kokeilee siinä kuten "median" luuserit AINA, kepillä jäätä ja josko joku teistä vitun pehmeäikenisistä luupäisistä paskasäkeistä lukijoista haksahtaa tuohon syöttiin ja alkaa rääpiä päätään siinä mukana kompaten että "nii just ! tä on ihan kauheeta Transfobiaa™" tjns. Vittu suksikaa saatanan paskarätit helvetin vittuun, vitun aivottomat kusipäiset madot.

Saatana että voi olla  alhaista väkeä. Ja oletan että tuon otsikon on laatinut aikuinen, ei siis mikään 12 vuotias tarkkisluokan kehari. Ne on kaikki töhrimässä alikulkutunneleita ja "skeittaamassa" ja näpistelemässä ja nipistelemässä toistensa mulkkuja jne, ei ne osaisi edes laatia edes tuota.


Kysyn lopuksi että onko joku ihan opiskellut "journalismia" ja opetetaanko siellä ihan perus Aivopesu™ menetelmiä ? Ja miten vetää höplästä tyhmää ja pahaa aavistamatonta peseytymätöntä iljettävän idioottia junttikansaa ?! Vai onko tuo kansan aivopesu juttu vain sellainen "ammatin" mukanaan tuoma perus piirre ja haitta ja tapa ? Jokin tartunta-tauti miltei ?


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti